Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mai 2010 - Anul XV, nr. 102 (4393)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atenţionare

Pensionarii, ţinta escrocilor care promit bilete de tratament

Marţi, 4 Mai 2010 (15:16:38)

Conducerea Casei Judeţene de Pensii (CJP) Suceava îi avertizează pe pensionari să nu apeleze la intermediari pentru a obţine bilete de tratament. Directorul coordonator al acestei instituţii, Camelia Chitul, a declarat că în ultimele zile, la Compartimentul Bilete de Tratament din cadrul Casei Judeţene de Pensii s-au prezentat mai multe persoane care au declarat că au dat diverse sume de bani unor persoane care susţineau le pot facilita obţinerea de bilete. Mai mult, Chitul a spus că pensionarii păcăliţi susţineau că respectivii intermediari ar fi chiar angajaţi ai Casei de Pensii Suceava. „Aceşti intermediar nu sunt angajaţi ai instituţiei noastre. Şi vreau să fac un apel către solicitanţii biletelor de tratament, de a nu cădea pradă acestor escrocherii. Şi asta pentru că biletele de tratament se eliberează având în vedere criteriile de acordare, transmise de către Casa Naţională de Pensii şi alte Drepturi de Asigurări Sociale. Criteriile sunt transparente, nu lasă loc de interpretări, şi au ca scop tocmai repartizarea într-un mod echitabil a biletelor de tratament”, a declarat Camelia Chitul, care a mai adăugat că toate cazurile semnalate de pensionari au fost înaintate poliţiei. 
Directorul Coordonator al CJP Suceava a arătat că pentru a obţine un bilet de tratament, pensionarii trebuie să depună documentaţia necesară, cu minim 40 de zile înainte de plecarea în staţiunea de tratament. Documentaţia care se depune în vederea obţinerii unui bilet de tratament consta în cererea după formularul special trimis de către Casa Naţională de Pensii, cuponul de pensie şi o copie a cărţii de identitate. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pensionarii, ţinta escrocilor care promit bilete de tratament.
 Vizualizări articol: 627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pensionarii, ţinta escrocilor care promit bilete de tratament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei