Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 mar 2010 - Anul XV, nr. 70 (4361)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Competiţie

Concursul „Made for Europe” şi-a desemnat câştigătorii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Competiţia naţională „Made for Europe 2010”, ediţia a IV-a, etapa judeţeană, care s-a desfăşurat la Colegiul Naţional ,,Mihai Eminescu” Suceava, şi-a desemnat premianţii.

În acest an, s-au înscris în competiţie şase şcoli şi o grădiniţă, cu 11 produse finale realizate în cadrul proiectelor derulate. Juriul, format din profesorii evaluatori Mariana Drumea, Magdalena Grigoraş, Eugenia Paicu şi Lidia Acostoaie, a avut o misiune dificilă, dată fiind diversitatea produselor şi categoriile cărora se adresează, de la preşcolari până la elevi de liceu. În final însă au fost corect ierarhizate şi premiate produsele care au corespuns criteriilor cerute, respectiv, contribuie la consolidarea calităţii şi dimensiunii europene în educaţie, permit dezvoltarea de competenţe- cheie, pot fi integrate în curiculum şi utilizate în activităţile curriculare şi extracurriculare ale şcolii, facilitează progresul şcolar-profesional al grupului ţintă -jocuri didactice, pagină web, Carte de tradiţii, programă de opţional, păpuşi călătoare, CD-Colinde, DVD.

S-au acordat trei premii I, un premiu II, două premii III, cinci menţiuni şi un premiu de popularitate.

Premiul I a fost obţinut de elevii Roberta Haiura şi Louana Popovici, profesor îndrumător Mirela Bologa, de la Colegiul Tehnic ,,Laţcu Vodă” Siret, cu produsul final site www.re-creation.go.ro,  elevii Cristina Floricica Strugariu şi Manuela Elena Mareş, profesor îndrumător Liviuţa Liliana Mihalachi de la Şcoala cu clasele I-VIII Comăneşti, cu produsul final Carte de tradiţii, elevii Elena Calance şi Andreea Plămadă, profesor îndrumător Luminiţa Cozariuc, de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3 Rădăuţi, cu produsul final Joc didactic-Memory Game.

Aceştia vor reprezenta judeţul Suceava la faza naţională, care se va desfăşura la Bacău, în perioada 12-18 aprilie 2010.

Premiul II a revenit elevilor Răzvan Dumitru Niţă şi Hari Iulian Giurcă, coordonaţi de către institutor Lavinia Ocsana Palaghianu, de Şcoala cu clasele I-VIII ,, Ioan Băncescu” Adâncata, cu produsul final CD-Colinde de Crăciun.

Premiul III a fost obţinut de elevii Elena Ţuca, Eduard Murariu, coordonator profesor Rodica Zimbru, de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 10 Suceava, cu produsul „Year Book”, şi elevii de la Şcoala cu clasele I-VIII „Ioan Băncescu” Adâncata, cu produsul „Ghid Turistic”.

Menţiune şi premiul de popularitate pentru cel mai util, creativ şi interesant produs final a fost obţinut de preşcolarii Bianca Jureschi, Denisa Bejenari şi Miriam Haliţchi, coordonator educator Graţiela Meşteriuc, de la Grădiniţa cu Program Normal Pătrăuţi, cu produsul Păpuşi călătoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul „Made for Europe” şi-a desemnat câştigătorii.
 Vizualizări articol: 807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concursul „Made for Europe” şi-a desemnat câştigătorii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei