Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 mar 2010 - Anul XV, nr. 70 (4361)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Infrastructură

CJ începe plombarea drumurilor judeţene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că majoritatea drumurilor judeţene vor fi plombate în următoarea perioadă. Flutur a spus că lucrările de plombare au fost începute în special pe traseele turistice, care fac legătura între mănăstiri, respectiv în zona Dragomirna, Moldoviţa şi Fundu Moldovei. De asemenea, el a arătat că în această perioadă se plombează şi drumurile Ipoteşti – Bosanci – Udeşti – Liteni, precum şi Fălticeni – Preuteşti. Preşedintele CJ Suceava a mai declarat că, pe lângă lucrările de plombare a drumurilor judeţene, a început şi reabilitarea drumurilor naţionale şi europene. Astfel, până în momentul de faţă s-au finalizat aproape în totalitate lucrările de plombare pe drumul european E 85, între Drăguşeni şi Suceava, urmând ca în cel mai scurt timp să înceapă şi pe tronsonul Fălticeni – Gura Humorului.

„Am început procesul de reparare a drumurilor judeţene şi de asemenea a drumurilor naţionale din judeţ. A fost o iarnă grea, cu foarte multe probleme, şi nu am prevăzut un volum atât de mare de lucrări. A fost o iarnă grea care ne-a creat probleme şi nouă şi celor de la Drumuri Naţionale. Şi vreau să spun că CJ a început deja reparaţiile, în special pe traseele turistice, având în vedere fluxul mare de turişti care va fi în judeţ în perioada Sărbătorilor Pascale”, a precizat Gheorghe Flutur.

El a spus că pe lângă aceste investiţii au început şi lucrările la cele cinci drumuri care vor fi modernizate din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional, respectiv Salcea – Vereşti – Roşcani, Dărmăneşti – Siret, Pojorâta – Rarău, Vatra Dornei – Panaci şi Dolhasca – Probota.

 

Filtre pentru transportatorii de lemn care nu respectă încărcătura maximă pe osie

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a spus că atât Consiliul Judeţean Suceava, cât şi reprezentanţii Companiei de Drumuri Naţionale vor amplasa filtre în zona Pasului Palma, unde drumul este distrus de maşinile de mare tonaj. Şeful administraţiei judeţene a spus că cele mai mari distrugeri pe drumul care trece peste Pasul Palma sunt provocate în special de maşinile care transportă material lemnos şi care nu respectă încărcătura maximă admisă pe osie.

„Vom continua lucrările pe Pasul Palma, acolo unde avem probleme foarte serioase cu transportatorii de lemn şi cu disciplina privind încărcătura pe osie. Aici, atât noi, cât şi Drumurile Naţionale vom institui filtre foarte exigente. Nu dorim să oprim activitatea agenţilor economici din judeţul Suceava, dar dorim să se respecte încărcătura pe osie la transportatorii de lemn, în special pentru că altfel drumurile se distrug”, a mai declarat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ începe plombarea drumurilor judeţene.
 Vizualizări articol: 1662 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
CJ începe plombarea drumurilor judeţene3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei