Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 feb 2010 - Anul XV, nr. 44 (4335)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Expansiune

Firma suceveană GLOBAL DESIGN atacă piaţa externă a mobilei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Industria suceveană a mobilei a înregistrat în această lună o premieră, prin prezenţa unei companii la cel mai mare târg de profil din Europa de Vest, şi anume „Târgul internaţional de accesorii pentru industria mobilei - ZOW 2010”, care s-a desfăşurat în perioada 8-11 februarie în localitatea germană Bad Salzuflen. Cea care a reprezentat judeţul Suceava la manifestarea expoziţională la care au participat circa 1.000 de firme, din 35 de ţări, a fost societatea GLOBAL DESIGN, companie cu renume în branşă, renume câştigat atât pe piaţa locală, cât şi pe cea naţională, prin calitatea produselor sale.

Participarea GLOBAL DESIGN Suceava la ZOW 2010 a fost făcută prin intermediul ASFOR şi APMR, împreună cu Ministerul Economiei şi Asociaţiei Naţionale de Comerţ.

„Este pentru prima dată când suntem prezenţi în calitate de expozanţi la un târg internaţional în afara ţării şi suntem foarte mulţumiţi de modul în care au decurs lucrurile. Un astfel de târg poate fi o oportunitate de lansare pe piaţa internaţională de profil pentru oricare dintre producătorii din industria mobilei din România, cu atât mai mult cu cât aceste programe de promovare a industriei româneşti în exteriorul ţării se fac gratuit, prin intermediul statului român. Participarea Global Design în cadrul acestei manifestări a fost alături de alte opt firme de profil din ţară, produsele promovate de noi fiind fronturile MDF acoperite cu folie PVC folosite ca uşi pentru industria mobilei”, a declarat managerul companiei GLOBAL DESIGN, Florin Croitoriu, care a adăugat că meritul aparţine întregului colectiv al GLOBAL DESIGN SRL Suceava.

 

Florin Croitoriu: “În condiţiile crizei din România, cea mai bună soluţie este promovarea produselor pe pieţele externe”

Croitoriu a mai subliniat că „acum, vorbind din punctul de vedere al expozantului şi având în vedere şi prima experienţă de acest gen la un târg de acest nivel, din afara ţării, rezultatele care se întrevăd par mai mult decât promiţătoare. Dacă la plecarea din ţară aveam temeri de cum putem fi acceptaţi în exterior ca furnizori de produse de calitate proveniţi de pe o piaţă care duce lipsă de imagine pozitivă, vă pot spune că suntem deja în discuţii avansate cu trei posibili clienţi din Germania, Grecia şi Marea Britanie, lucru care nu poate decât să ne bucure şi să ne sporească încrederea în propriile şanse de afirmare pe o piaţă externă, de la egal la egal cu marii producători de fronturi MDF din industria de profil. Concluzia fiind: şansa nu se acordă, ci se creează cu forţe proprii”.

Reprezentanţii companiei GLOBAL DESIGN au realizat cu ocazia acestui târg peste 50 de contacte cu potenţiali parteneri din Europa, Asia şi SUA. Florin Croitoriu a ţinut să le transmită un mesaj pozitiv oamenilor de afaceri suceveni, pe care-i sfătuieşte să încerce piaţa externă.

„În condiţiile crizei din România, cea mai bună soluţie este promovarea produselor pe pieţele externe”, a concluzionat Florin Croitoriu.

GLOBAL DESIGN se pregăteşte acum de participarea la Târgul Internaţional de la Moscova, care se va desfăşura în luna mai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma suceveană GLOBAL DESIGN atacă piaţa externă a mobilei.
 Vizualizări articol: 1880 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 6 voturi
Firma suceveană GLOBAL DESIGN atacă piaţa externă a mobilei3.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravos! trimis de
(23 feb 2010, 12:38:13
Bravo lor!
Asa ar trebui sa procedeze toti cei care au cat de cat ambitii si/sau posibilitati. Asa cum spune si acest domn Croitoru, cu care trebuie sa recunosc ca nu am nici in clin nici in maneca, singura sansa a noastra de a depasi aceasta perioada critica la nivel de economie nationala si mondiala, e sa scoatem capul in lume, sa avem curaj sa ne prezentam produsele, si sa fim lipsiti de orice inhibitii pe plan profesional. Nu`s cu nimic mai buni ca noi. Un amblaj frumos colorat, si o eticheta cu renume nu totdeauna caracterizeaza un produs bun, cu atat mai mult un pret mare. Mesajul ar trebui sa fie inteles corect de cei care sunt in situatia de a avea un cuvant de spus si un produs de promovat. Cu cat mai multe tentative de acest gen, cu atat mai bine pentru noi. E singura sansa de luat in considerare in momente de criza. Daca piata tinta nu te mai accepta, cauta alta, fixeaza`ti un target intoteauna deasupra celorlati si doreste`ti mai mult.
Succes tututor temerarilor!
2.   Dada...si marmota invelea PALU trimis de
(23 feb 2010, 13:30:23
DUPA CE A RUPT BUGETUL STATULUI FACAND MOBILA PE LA TOATE SCOLILE DIN JUDET PE PRETURI DE 3 ORI CATI ALTI CONCURENTI LA LICITATII....ACU CREDE CA VA RUPE PIATA DIN VEST....EU AM IMPRESIA CA IN VEST NU AI SA VEZI LICITATII TRUCATE SI SPAGA PE LA SENATORI SI DEPUTATI SA PRINZI CONTRACTE...
2.1  RE: Dada...si marmota invelea PALU trimis de
(23 feb 2010, 13:52:36
Nu se putea sa nu se gaseasca un carcotas. Vedem si noi in sfarsit ceva pozitiv despre o firma suceveana si vine stefan cel mare si se baga in seama. Au castigat astia de la global design licitatii? Bravo lor. Povestea cu preturi de 3 ori mai mare tine numai la tatele de la tara.
Eu chiar vreau sa-i felicit pe cei de la global design, nu atat pentru participarea la acest targ, cat pentru viziunea de care da dovada managerul lor.
2.2  RE: Dada...si marmota invelea PALU trimis de
(23 feb 2010, 13:53:39
Chiar asa, ai dreptate observator.
2.3  RE: Dada...si marmota invelea PALU trimis de
(24 feb 2010, 00:30:58
se vede de la o posta ca acest "stefan cel mare " dar mai putin sfant al sucevei are numai ganduri rele si ma dezgusta astfel de oameni. Citind articolul pot sa va spun ca inima mi s-a umplut de bucurie cand am vazut ca o firma din Suceava a fost in germania sa isi prezinte produsele. Mi-as dori sa exportam mai mult decat importam si in acelasi timp sa aducem bani in judetul nostru.... felicitari firmei Global design care a reusit performanta asta. A trebui multe firme din judetul nostru sa faca la fel. Felicitari din nou......
3.   Atentie ITM trimis de
(23 feb 2010, 14:10:29
Foarte frumos sa ataci piata europeana,dar in europa angajatii au carti de munca ceea ce nu se poate spune despre angajatii de la faimoasa firma Global Disign.Ce firma mare nu ??????
3.1  RE: Atentie ITM trimis de
(23 feb 2010, 14:30:27
Tu trebuie sa fii de la concurenta. Nu cred ca mai este astazi vren patron (mai ales intr-o societate de productie, unde oricand se pot intampla accidente) care sa-si permita sa angajeze pe cineva fara forme legale.
4.   Din ciclul sa moara si capra vecinului... trimis de
(23 feb 2010, 20:50:24
Mda... daca mie mi`a murit capra sigur trebuie sa`i moara si vecinului ca altfel nu ma pot numi roman cu buletin de Suceava. Asta ne e firea si de asta o sa murim... Nu se poate sa nu carcotim cand cineva are o initiativa, tot timpul trebuie sa fim Gica Contra si sa cautam nod in papura. Ce au unii daca nevasta cuiva e intr`un fel, sa`i fie de bine si lui si ei! Ce au altii daca angajatii sunt de`un fel sau altul. Chiar nu va inteleg de unde sunteti asa familiarizati cu atatea detalii!? Oameni buni, intelegeti un lucru, cei care au curaj sa faca un lucru sunt demni de lauda, cei care doar carcotesc si nu au grija decat de capra din curtea de alaturi sunt demni de mila. De ce nu vedem toti partea frumoasa a lucrurilor? Daca acesti oameni au facut un lucru, si daca acest lucru va aduce folos, o va aduce nu doar lor ci noua tutor. Nu`s de`al lor, dar nu ma pot abtine cat vad atata ura pe succesele unora si atata invidie pe reusitele semenilor. Va urma...
4.1  RE: Din ciclul sa moara si capra vecinului... trimis de
(23 feb 2010, 20:57:14
... urmarea: De ce nu incercam sa fim toti altruisti si sa punem umarul? De ce trebuie mereu sa comentam actiunile semenilor? Politica dupa care ma gandesc in viata: "Daca el a putut, eu de ce nu pot? Sau de ce sa nu pot mai bine?" Asta cred ca ar trebui sa fie atitudinea noastra, cu atat mai mult pe vremurile astea de praf. Daca am gandi cu totii asa, de la vladica pana la opinca, cu siguranta alta ne`ar fi soarta... Daca insa nu avem loc decat de invidie... ne meritam soarta... Lasati`i mah sa`i judece cei ce au acest drept, pana una alta noi n`ar trebui deca sa`i luam ca exemplu. Nu`i cunosc, repet, nu stiu cine sunt, dar ma bucura cand vad cum unii chiar incearca sa faca ceva bun. Daca vom sta toti doar sa descoasem nu o sa realizam nimic. Nu pot sa nu vad si comentariile rautacioase: "mi-au disparut din casa niste bijuterii de aur", hai sa fim seriosi? si ce`ai facut? ti`ai gasit dreptatea postand pe monitorulsv.ro ?! ROMANI! TREZITI~VA! E VREMEA! DATI~O DRACULUI DE TREABA!
4.2  RE: Din ciclul sa moara si capra vecinului... trimis de
(23 feb 2010, 21:17:11
Unora le lipsesc cei sapte ani de acasa e clar... Celor care au o opinie si incearca s`o impuna cu forta trebuie sa le amintesc ca acest lucru se cheama dictatura. E o vorba din popor: "nu te pune cu prostii, pentru ca au mintea odihnita".
Comment closed. O seara buna si scoateti`va singuri ochii!
4.3  RE: Din ciclul sa moara si capra vecinului... trimis de
(24 feb 2010, 00:41:09
Citeam ce a scris CoolFrik si pot sa spun ca a pus punctul pe "i". Romanului ii place sa critice si sa gasesca tot ce a mai rau pe lumea asta pentru a scoate in fata..... Insa cel mai grav e ca el nu se uita in ograda lui. De asta suntem cu 30 de ani in Germaniei, Italiei, Belgiei si alte tari care nu o sa le ajungem niciodata.
Analizam putin situatia si pot sa spun ca singurii vinovati suntem noi, care asteptam sa ne pice din cer "pomana" in loc sa muncim si sa incercam sa luptam pentru un trai mai bun, pentru dezvoltare si pentru armonie in societatea asta in care ne ducem zilele de pe o zi pe alta de roman imputit.. ....
In concluzie nu pot decat sa salut decizia managerului firmei de a participa la un astfel de targ international unde totusi vin rechinii din industrie iar faptul ca a mai incheiat si contracte de colaborare cu alti intreprinzatori nu poate fi decat un lucru demn de tot respectul. ... Best regards to romanian companies...
4.4  RE: Din ciclul sa moara si capra vecinului... trimis de
(24 feb 2010, 07:48:05
Bravo mai! numai cuvinte de lauda... numai cuvinte de lauda pt cei care ies la atac...pe piata externa, pe piata interna si poate in multe alte locuri ...bravo romani!! mergeti inainte la atac !!
4.5  RE: Din ciclul sa moara si capra vecinului... trimis de
(24 feb 2010, 16:26:57
coolfrik, tu esti singurul "destept" de pe-aici....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei