Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 feb 2010 - Anul XV, nr. 44 (4335)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deschidere

Târgul Mărţişorului, la Iulius Mall

Marţi, 23 Februarie 2010 (16:12:27)

La Iulius Mall, se deschide miercuri Târgul Mărţişorului, eveniment la care sunt invitaţi meşterii populari din Bucovina, care îşi vor expune obiectele lucrate manual, în perioada 24 februarie - 1 martie. Mii de podoabe legate de şnurul alb împletit cu cel roşu vor putea fi achiziţionate de suceveni la preţuri dintre cele mai bune. Decoraţiunile, care vestesc sosirea primăverii şi revenirea la viaţă a naturii, sunt confecţionate de meşteri cu tradiţie, care îmbină ingenios tehnicile vechi cu ceramica, lutul, lemnul, textilele, vegetalele şi materialele noi, unele ecologice. Tot miercuri, de Dragobete, la Iulius Mall Suceava, sucevenii care păstrează sărbătoarea românească a iubirii vor avea parte de mai multe surprize: dulciuri de mărci autohtone, concursuri distractive, căsătorii pentru o zi cu certificate eliberate de „Starea Civilă Iulius Mall Suceava”, fotografii şi portrete ale amorezilor realizate de vestiţii graficieni Mihai Pînzaru PIM, Ovidiu Ambrozie Bortă (BOA) şi Alexandru Chifan. Artistul David Croitor îşi vernisează, la ora 13:00, expoziţia de pictură. Vor fi prezentate 20 de lucrări, reprezentând peisaje de iarnă, urbane, peisaje din Tabăra Balcic, flori. David Croitor este membru Tonitza Art Group, al Asociaţiei Scriitorilor şi Artiştilor din Ţara Dornelor şi al Societăţii Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina. În acelaşi registru al artelor vizuale, Iulius Mall Suceava găzduieşte o dublă expoziţie de pictură şi obiecte de artizanat, realizată de elevi de la Palatul Copiilor Suceava şi deţinuţi din Penitenciarul Botoşani. Din seria culturală „Have a Prison Art Break”, ediţia a II-a, intitulată “Fapt de primăvară”, va fi vernisată vineri, 26 februarie, la ora 14:00, la etajul centrului comercial. Evenimentul celebrează atât sărbătoarea Mărţişorului, cât şi Ziua Internaţională a Femeii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul Mărţişorului, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Târgul Mărţişorului, la Iulius Mall3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei