Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 feb 2010 - Anul XV, nr. 44 (4335)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şefia PSD Suceava

Bejinariu şi Stan vor şi ei scaunul lui Mîrza

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici bine nu s-a încheiat Congresul PSD care a adus partidului un nou preşedinte, în persoana lui Victor Ponta, că deja vântul schimbării a început să adie şi în Organizaţia Judeţeană a PSD.

Nu mai puţin de trei candidaturi s-au anunţat pentru scaunul de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD, care în prezent este ocupat de senatorul Gavril Mîrza. După cum aţi citit în numărul nostru de ieri, primul care a anunţat că va candida la şefia PSD Suceava este deputatul  Cătălin Nechifor. Ieri, şi-au anunţat candidatura pentru această funcţie şi deputaţii Ioan Stan şi Eugen Bejinariu.

Cătălin Nechifor, politicianul crescut de Gavril Mîrza încă de pe vremea când cei doi activau în cadrul Consiliului Judeţean, primul în calitate de director, iar al doilea de preşedinte al instituţiei, a fost, aşa cum am menţionat, primul care s-a grăbit să-şi anunţe candidatura.

„Trebuie să facem un nou proiect şi aici, la Suceava”, a spus Nechifor, declaraţie care arată că este pregătit să-şi înlocuiască mentorul.

„Am motivaţia de a candida la şefia PSD Suceava”, a declarat ferm şi deputatul Ioan Stan. Stan a spus că se simte în stare să creeze la nivelul organizaţiei judeţene climatul de performanţă pe care l-a creat în PSD Fălticeni, organizaţie al cărei preşedinte este.

„În zona Fălticeni, PSD a câştigat alegerile parlamentare, europarlamentare şi prezidenţiale. Cred că pot să aduc un plus de energie şi de unitate la nivelul organizaţiei judeţene pentru ca aceasta să redevină o adevărată forţă politică”, a explicat deputatul Ioan Stan. 

 

Bejinariu: „Candidez pentru a continua lupta domnului Mîrza cu PD-L şi cu Gheorghe Flutur”
  
„Candidez pentru a continua lupta domnului Mîrza cu PD-L şi cu Gheorghe Flutur”, a declarat cel de-al treilea candidat la şefia PSD Suceava, deputatul Eugen Bejinariu, care este convins că poate aduce la nivelul organizaţiei judeţene acel suflu nou de care aceasta are nevoie. Bejinariu a ţinut să precizeze că unii primari din judeţ l-au sunat şi i-au sugerat să intre în competiţia pentru fotoliul de preşedinte al PSD Suceava. Nechifor ocupă în prezent funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, a doua funcţie ca importanţă, iar Bejinariu şi Stan funcţia de vicepreşedinte.

Trebuie spus că Gavril Mîrza nu şi-a exprimat încă poziţia vizavi de o viitoare candidatură. Totuşi el va avea un cuvânt greu de spus în legătură cu direcţionarea voturilor la alegerile de la judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bejinariu şi Stan vor şi ei scaunul lui Mîrza.
 Vizualizări articol: 1551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Bejinariu şi Stan vor şi ei scaunul lui Mîrza5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Opinie trimis de
(24 feb 2010, 10:46:55
Cel mai potrivit pentru a conduce PSD Suceava este Bejinaru
2.   "Profesionistii" trimis de
(24 feb 2010, 16:57:54
De ce o fi cel mai in masura sa ocupe locul baronului Marza stimabilul Bejinariu,nu inteleg!Poate ptr simplu fapt ca a 'soptit" cate ceva la Secu?Poate!De obicei,activistii din sec XX deceniul X,acopera intreaga paleta cand vor sa obtina ceva,exemplu fiind cazul "Bejenariu.Sub declaratia "Candidez ptr a continua lupta d-lui Marza cu PD-L si cu Flutur",Bejinariu a "atras" sa spunem simpatia votantilor baronului+a altor PSD-isti indecisi.Astfel,se si vede pe scaunul baronului,de unde poate sa rosteasca "balariile" contra adversarului.Pana aici,nimic deosebit insa dupa parerea mea si (credeti-ma cunosc PSD mai bine decat altii),acest partid din judetul Sucevava este "varza",pierind odata cu "decesul politic" al "senatorului" Marza.Sub sintagma "Incurca-i drace",le urez celor din PSD destramare usoara!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei