Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 ian 2010 - Anul XV, nr. 20 (4311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură de urgenţă

Şcoala din Bălcăuţi şi-a închis porţile din cauza gerului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şcoala cu clasele I – VIII din localitatea Bălcăuţi a fost închisă ieri din cauza gerului năprasnic. Sălile de clasă nu au putut fi încălzite corespunzător, din cauza unor temperaturi extrem de scăzute.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Laurenţa Hacman, a declarat ieri că cei 163 de elevi ai Şcolii cu clasele I-VIII din Bălcăuţi au fost trimişi acasă, luni dimineaţă, întrucât sălile de clasă nu au putut fi încălzite la o temperatură optimă desfăşurării procesului de învăţământ”. Ea a mai spus că decizia de a suspenda cursurile a fost luată de conducerea şcolii, după ce s-a constatat că deşi s-a făcut foc în sobe, atât duminică, cât şi luni, temperaturile au rămas scăzute şi frigul ar fi putut să-i afecteze pe elevi.
Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava a precizat că nu s-au mai semnalat alte cazuri în care cursurile din şcoli să fie suspendate din cauza frigului.
În judeţul Suceava continuă să se păstreze cod portocaliu. În noaptea de duminică spre luni, la Vatra Dornei s-au înregistrat minus 30 de grade Celsius, la Rădăuţi minus 29 de grade Celsius, în municipiul Suceava minus 28 de grade Celsius, iar în municipiul Fălticeni au fost minus 27 de grade Celsius, iar meteorologii ne anunţă că valul de ger nu a trecut încă.
„În aceste zile este un val de aer siberian care a afectat întreg judeţul. Prognoza arată că şi zilele următoare vom avea parte de temperaturi similare. Începând de miercuri, vremea se va încălzi uşor, dar temperaturile vor fi tot negative”, ne-a spus Teodora Grădinaru, meteorolog de serviciu la Staţia Meteo Suceava.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şcoala din Bălcăuţi şi-a închis porţile din cauza gerului.
 Vizualizări articol: 1255 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Şcoala din Bălcăuţi şi-a închis porţile din cauza gerului3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei