Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 ian 2010 - Anul XV, nr. 20 (4311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lipsire de libertate

Daţi pe mâna judecătorilor, după ce-au sechestrat şi bătut un tânăr pe motiv că ar fi „turnat” la poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru indivizi cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, toţi din municipiul Suceava, au fost trimişi, ieri, în judecată, fiind acuzaţi că au sechestrat şi bătut un tânăr, pe motiv că acesta din urmă l-ar fi „turnat” la poliţie pe unul dintre ei.
Victima, un tânăr în vârstă de 18 ani, a trăit clipe de coşmar, fiind băgată la un moment dat de agresori în portbagajul unui taxi.

 

Bătut în faţa restaurantului de cel care l-a chemat să-i facă cinste

Daniel Gabriel Repede (20 de ani), Bogdan Florin Balan (21 de ani), Cezar Ionuţ Hanţco (19 ani) şi Constantin Cucu (22 de ani) au fost daţi pe mâna judecătorilor de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, sub acuzaţia de lipsire de libertate în mod ilegal.
Primul dintre inculpaţi, Daniel Gabriel Repede, va răspunde în faţa judecătorilor şi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, după ce i-a luat şi telefonul mobil victimei.
Potrivit procurorilor anchetatori, faptele s-au petrecut pe data de 17 decembrie 2009, atunci când trei dintre inculpaţi se aflau la băut, într-un bar din zona Primăriei Suceava. La un moment dat, Daniel Gabriel Repede le-a spus celorlalţi că trebuie să se răzbune pe un tânăr care l-a „turnat” la poliţie cu privire la o faptă comisă în vara anului 2009.
Daniel Repede l-a sunat pe tânărul cu pricina, Florin G., şi l-a chemat în barul în care el se afla deja, chipurile, să-i dea de băut.
În jurul orei 20:20, victima a venit în localul respectiv, însoţită de un amic.
După ce au consumat băuturi alcoolice, Daniel Repede le-a propus să meargă la restaurantul „Vama Veche” din Şcheia, să mănânce, tinerii luând două taxiuri pentru a ajunge la locaţia respectivă.
Ajunşi în faţa restaurantului, Daniel Repede, care se afla în acelaşi taxi cu victima şi amicul acesteia, i-a cerut şoferului să oprească, într-o parcare situată în apropiere.
Aici, a coborât din maşină şi a început să-l ia la bătaie pe tânărul în vârstă de 18 ani, lovindu-l cu pumnii şi picioarele.
Amicul victimei a luat-o la fugă şi, deşi a fost urmărit de un alt inculpat (n.r.-Balan) a reuşit să scape.

 

Luat pe sus, la „plimbare” cu taxiul

După ce a mai fost lovit de câteva ori şi de amicii lui Repede, Florin G. a fost obligat să urce pe bancheta din spate a taxiului şi dus pe o străduţă în păduricea de vizavi de restaurantul „Aristocratic”.
În acel loc, Daniel Repede şi ceilalţi doi inculpaţi, Balan şi Hanţco, l-au luat pe tânărul în vârstă de 18 ani de mâini şi de picioare şi l-au băgat în portbagajul taxiului, în ciuda rugăminţilor insistente ale victimei de a o lăsa să plece acasă.
După ce inculpaţii s-au urcat înapoi în autoturism, taxiul a început să derapeze pe gheaţă şi, în timp ce şoferul încerca tot felul de manevre pentru a pleca de pe loc, Florin G. a reuşit să deschidă portbagajul şi să o ia la fugă prin pădurice. Din nefericire pentru el, a căzut într-un pârâu din zonă, fiind ajuns din urmă de Daniel Repede, pus din nou pe bancheta din spate a taxiului şi luat din nou la bătaie.

 

Mieluşei în faţa procurorilor

Următoarea oprire, susţin procurorii în rechizitoriu, a fost în zona staţiei „Curcubeul” din cartierul George Enescu, unde agresorilor li s-a alăturat şi Constantin Cucu.
Până a ajunge aici, explică anchetatorii, Repede i-a luat telefonul mobil victimei.
Din cartierul George Enescu, taxiul în care Florin G. era ţinut cu forţa a ajuns la Cetatea de Scaun, unde, pe platoul cetăţii, victima a fost luată din nou la bătaie.
Agresorii au plecat mai apoi spre hotelul „Bucovina”, unde şi-au abandonat victima şi au ameninţat-o să nu spună nimic la poliţie.
După patru zile, Florin G. şi-a luat inima în dinţi şi a povestit totul judiciariştilor Poliţiei municipiului Suceava, agresorii săi fiind identificaţi, iar doi dintre ei, Daniel Gabriel Repede şi Bogdan Florin Balan, arestaţi preventiv.
În faţa procurorilor anchetatori, toţi cei patru inculpaţi şi-au recunoscut faptele, susţinând că regretă ce au făcut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daţi pe mâna judecătorilor, după ce-au sechestrat şi bătut un tânăr pe motiv că ar fi „turnat” la poliţie.
 Vizualizări articol: 752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Daţi pe mâna judecătorilor, după ce-au sechestrat şi bătut un tânăr pe motiv că ar fi „turnat” la poliţie3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei