Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 ian 2010 - Anul XV, nr. 20 (4311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Grupare specializată

Furturi de ATV-uri în serie, în zona Dornelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O grupare de hoţi care s-a specializat în furturi de ATV-uri, acţionând din câte se pare în mai multe staţiuni din ţară, a comis furturi şi în zona Dornelor, reuşind să fugă cu trei vehicule şi creând un prejudiciu de aproximativ 23.000 de euro.
Prima lovitură, şi cea mai consistentă, a fost dată în noaptea de 16 spre 17 ianuarie a.c. Două ATV-uri noi, în valoare de aproximativ 10.000 de euro fiecare, au dispărut din faţa pensiunii Monica din Vatra Dornei. Fără ca cineva să observe ceva, indivizii au forţat contactele celor două vehicule şi au dispărut în noapte. Cele două ATV-uri erau din rândul celor închiriate turiştilor care veneau în staţiune.
La scurt timp, hoţii au revenit în zonă, de această dată în comuna Cârlibaba. În noaptea de 21 spre 22 ianuarie, două ATV-uri aparţinând unui proprietar de pensiune din comună au fost furate, însă hoţii au putut dispărea doar cu unul dintre acestea, pe celălalt abandonându-l într-o zonă de pădure, deoarece avea o defecţiune şi nu şi-au putut continua drumul cu el. În acest caz a fost vorba de vehicule mai puţin performante, prejudiciul creat fiind stabilit la suma de 3.000 de euro.
Surse din rândul anchetatorilor au precizat că în ambele cazuri, cel puţin un membru al grupării a închiriat ATV-urile înainte de a le fura, putând astfel să le studieze în amănunt şi să găsească soluţii pentru a le putea sustrage ulterior. În perioada scursă între furturile comise în judeţ, fapte asemănătoare s-au înregistrat şi la Borşa, gruparea de hoţi dispărând imediat din zonele în care se petreceau furturile.
Poliţia municipiului Vatra Dornei a demarat o anchetă, sperându-se identificarea autorilor şi recuperarea vehiculelor.
Oamenii legii le recomandă proprietarilor de ATV-uri să fie mult mai atenţi cu privire la locurile în care le lasă după lăsarea întunericului, în ambele cazuri de furt vehiculele fiind parcate în aer liber. De asemenea, cei care închiriază turiştilor ATV-uri sunt rugaţi să ţină o evidenţă exactă a identităţii clienţilor lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furturi de ATV-uri în serie, în zona Dornelor.
 Vizualizări articol: 883 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Furturi de ATV-uri în serie, în zona Dornelor4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei