Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 ian 2010 - Anul XV, nr. 20 (4311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Petrecere

Balul Pensionarilor, la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste patru sute de pensionari din Vatra Dornei şi din împrejurimi au petrecut în acest weekend o seară de vis la Balul Pensionarilor, organizat de Asociaţia Pensionarilor “Dorna 2003” din Vatra Dornei. Balul persoanelor vârstnice se organizează de şase ani în oraşul staţiune, cu muzică bună şi mâncăruri tradiţionale. Doamnele şi domnii trecuţi de prima tinereţe au început să vină, sâmbătă seară, la Restaurantul Bradul cu jumătate de oră înainte de a se da startul petrecerii, îmbrăcaţi la „patru ace”, şi, după ce şi-au ocupat locurile, au început să povestească amintiri din tinereţe.
„Am venit la această petrecere chiar dacă suntem de vârsta a treia, poate chiar a patra. Afară se desfăşoară serbările iernii, înăuntru ne distrăm altfel. Mai ieşim şi noi să schimbăm atmosfera”, ne-a spus unul dintre participanţi, Teodor Şerban.
Seara a fost deschisă de mesajul preşedintelui Asociaţiei Pensionarilor “Dorna 2003”, Ioan Năstase, şi vicepreşedinte al Federaţiei Pensionarilor din România, care a mulţumit celor care au sprijinit acţiunile de ajutorare a pensionarilor.
Înainte de a fi dat startul distracţiei, Ioan Năstase a oferit primarului municipiului Vatra Dornei, Ioan Moraru, în semn de recunoştinţă pentru sprijinul pe care îl acordă pensionarilor, dar şi pentru că se apropie ziua de naştere a acestuia, o icoană.
După ce edilul dornean i-a invitat vineri, 29 ianuarie, pe toţi pensionarii dorneni la biroul său pentru a servi o cupă de şampanie cu aceştia, cu ocazia zilei sale de naştere, Ioan Moraru i-a oferit preşedintelui Asociaţiei Pensionarilor “Dorna 2003” o diplomă de merit pentru activitatea sa, o sticlă de şampanie şi o icoană.
Petrecerea pensionarilor a continuat până târziu în noapte pe ritmurile muzicii populare, muzicii uşoare şi al melodiilor vechi cântate în tinereţe de cei aflaţi pe ringul de dans, fiind un eveniment aşteptat de mulţi vârstnici din Vatra Dornei.
Pentru cei prezenţi, Grupul “Dorna Dorului”, coordonat de Dumitru Candrea, a prezentat un spectacol de cântece şi dansuri populare din zona Dornelor, dar şi din alte zone folclorice din ţară.
Preţul plătit de un pensionar pentru această petrecere a fost de 35 de lei, diferenţa fiind acoperită din sponsorizări.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balul Pensionarilor, la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1019 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Balul Pensionarilor, la Vatra Dornei3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei