Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 ian 2010 - Anul XV, nr. 20 (4311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Comicii vestiţi de la Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă, Doamne fereşte, Ţociu şi Palade s-ar îmbolnăvi şi n-ar mai putea face glume glumeţe, realizatorii emisiunii de duminică seara de la Antena 1 n-ar trebui să intre în panică, pentru că ar avea cine să le ia locul. Este vorba despre Aurel şi Olărean, doi comici vestiţi ai Rădăuţilor.
Ca de obicei, la sfârşit de an, Aurel, primarul minune al Rădăuţilor, şi Olărean, prim-secretarul aceleiaşi localităţi, se relaxează în ţări în care căldura nu este furnizată de Servicii Comunale Rădăuţi, ci de Cel de Sus. Sfârşitul anului 2009 i-a găsit pe domnii Aurel şi Olărean tocmai în Yemen.
Pentru că glumeţul nu-i glumeţ destul dacă nu este glumeţ şi de Revelion, cei doi au făcut glume şi pe 31 decembrie. Domnul Aurel i-a trimis o vedere viceprimarului PD-L, Simion Sticleţ, colegul său de partid, prin care-l invita la un schimb de experienţă în Somalia. Domnul Olărean i-a scris o carte poştală liderului PSD Rădăuţi, consilierul local Iulian Băncescu, sugerându-i acestuia să înfiinţeze o filială a partidului în Yemen.
Cred că tare s-au mai distrat domnii Aurel şi Olărean povestindu-şi unul altuia glumele pe care le-au făcut. Aceste glume sunt cunoscute, deja, de toţi rădăuţenii, care acum îi aşteaptă pe domnii Aurel şi Olărean să organizeze un joc de bingo la televiziunea locală pe care aceştia o patronează, în părţi egale.
În scurt timp, mulţumită primarul Aurel şi prim-secretarului Olărean, Rădăuţiul va deveni prima localitate din lume în care toată lumea râde, joacă şi se distrează. Startul l-a dat prim-secretarul Olărean care, pe vremea când era deputat, a alergat prin oraş trei poliţişti aflaţi în misiune aşa cum îi alergau poliţiştii americani pe Stan şi pe Bran în filmele cu Stan şi Bran.
Apoi, a fost rândul primarului Aurel să aducă buna dispoziţie în oraş. Anul trecut, de Paşte, Rădăuţiul a intrat în Academia Recordurilor care nu folosesc la nimic cu pasca uriaşă preparată din brânza cea mare făcută de primarul Aurel.
În prezent, localitatea se pregăteşte să fie băgată din nou în seamă de către cei de la Academie pentru cele mai tari glume de pe faţa pământului, dar mai ales pentru cel mai gros obraz din lume. Măsurătoarea va hotărî cine va duce iarăşi Rădăuţiul în Academia Recordurilor: obrazul domnului Aurel sau obrazul domnului Olărean.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comicii vestiţi de la Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2055 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 10 voturi
Comicii vestiţi de la Rădăuţi4.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei