Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2009 - Anul XIV, nr. 285 (4271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Bucuria copiilor

Un nou loc de joacă, inaugurat în cartierul George Enescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Copiii din cartierul sucevean George Enescu au motive să se bucure mai devreme de sărbătorile de iarnă, după ce ieri le-a fost oferit cadou un nou loc de joacă. Acesta, amenajat în apropierea Colegiului de Informatică, pe strada Lazăr Vicol nr. 7, în dreptul blocului E 14, este al cincilea loc de joacă pe care îl inaugurează Primăria municipiului Suceava în baza contractului încheiat cu firma de salubrizare Rosal.
Două dintre locurile de joacă moderne amenajate pe cheltuiala Rosal se află în cartierul George Enescu, unul în cartierul Obcini, iar alte două în cartierul Burdujeni.
“Locul de joacă pe care-l inaugurăm astăzi este un cadou în avans pentru copii, cu prilejul Sfântului Nicolae. Copiii au fost cuminţi, merg la şcoală, motiv pentru care le pregătim şi alte cadouri. Pentru sâmbătă, 5 decembrie, pregătim un spectacol cu Mihai Constantinescu, care va avea loc pe esplanada Casei de Cultură, iar vineri, la ora 12.00, vom inaugura grădiniţa <Aşchiuţă> de pe strada Alexandru cel Bun”, a declarat ieri primarul Sucevei, Ion Lungu.
Ţipetele de bucurie ale copiilor, pe când se dădeau în tobogan, în balansoar ori se roteau într-un mini-carusel, erau cea mai bună dovadă a faptului că apreciau pe deplin cadoul făcut.
Viceprimarul Lucian Harşosvchi, prezent la inaugurarea locului de joacă, a precizat că pentru anul viitor se intenţionează inaugurarea a noi locuri de joacă moderne, în toate cartierele Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou loc de joacă, inaugurat în cartierul George Enescu.
 Vizualizări articol: 6506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 9 voturi
Un nou loc de joacă, inaugurat în cartierul George Enescu2.759

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce pe CARTODROM nu s-a facut parcul pt. copii!? trimis de
( 4 dec 2009, 14:40:54
Pacat ca, ,,gospodarii de ieri ' ,trepadusii ce au fost la conducere, si-au batut joc de cartierele orasului,...strazi inguste ,blocuri multe (dormitoare de campanie) FARA PARCURI etc. ...oras monoton unde nu-ti vine a te plimba din cauza mizeriei lasate de oameni puturosi....

Trebuie multe de facut ca orasul nostru sa fie atragator cit de cit!!

In primavara poate se va gasi cineva sa refaca toate trotuarele si strazile . Trebuie o echipa DE OAMENI GOSPODARI,BINE INTENTIONATI, SA NE FACA SI NOUA UN ORAS CIVILIZAT ,EUROPEAN. E nevoie strigenta de spatii verzi ca ne sufocam... dar cine sa aiba grija!? ....
2.   Pe Cartodrom continua sa se faca blocuri si vile! trimis de
( 4 dec 2009, 14:54:41
Ce pacat ca pe Cartodrom continua sa se faca blocuri si vile fara rusine!? De ce se renunta a se amenaja un parc cu totul deosebit pentru copiii si batrini, ca doar s-a promis cu ani in urma!!...Sigur ca o sa va para rau mai tirziu!

....Noi cetatenii suntem mereu indiferenti ce se intimpla in jurul nostru, de ce!?!
3.   "mare om" trimis de
( 5 dec 2009, 00:25:52
Lungule, daca asta e parc de joaca pentru copii, inseamna ca ne jignesti inteligenta noua si copiilor nostri. Ala e topogan ? O cosmelie cu o bucatica de topogan! Se vede ca ati cheltuit mai multi bani pe campania murdara decat pe interesul nostru al cetatenilor acestei comune si al copiilor nostri. Sa va fie rusine pentru furturile din banii nostri pe care le-ati facut pentru binele vostru. O adunatura de lichele conduce aceasta ruina de oras.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei