Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2009 - Anul XIV, nr. 285 (4271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Turist prădat

Maşina unui om de afaceri cazat la Vatra Dornei, furată din faţa pensiunii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Maşina unui om de afaceri cazat într-o pensiune din municipiul Vatra Dornei a fost furată în noaptea de miercuri spre joi, autoturismul fiind dat în consemn şi căutat de poliţişti din toată ţara.
Ieri dimineaţă, în jurul orei 7:45, Victor Holenda, un afacerist din Râmnicu Vâlcea, a observat că autoturismul Dodge Avenger pe care-l lăsase parcat în faţa vilei Iulia, în care se cazase cu o seară înainte, a dispărut.
Turistul a alarmat imediat poliţia şi, deşi oamenii legii au dat maşina în urmărire, iar ieşirile din judeţ au fost împânzite de filtre de poliţie, autoturismul a intrat parcă în pământ.
Din informaţiile pe care le avem, Holenda nu este singurul turist care vine la Vatra Dornei şi este lăsat fără maşină de hoţi.
În urmă cu aproape jumătate de an, un alt bărbat, tot om de afaceri, a reclamat furtul unui autoturism Jaguar, faptă rămasă în evidenţele poliţiei cu autori necunoscuţi.
Nu este exclus ca ambele furturi să fi fost comise de unii şi aceiaşi autori, iar poliţişti să se confrunte cu o grupare de hoţi de auto „cazată” la Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşina unui om de afaceri cazat la Vatra Dornei, furată din faţa pensiunii.
 Vizualizări articol: 3212 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 5 voturi
Maşina unui om de afaceri cazat la Vatra Dornei, furată din faţa pensiunii3.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ???????? trimis de
( 4 dec 2009, 12:05:41
Linga Tribunal pe la 11 era un DODGE de culoare NEAGRA dar nu sint sigur decit pe culoare.
1.1  RE: ???????? trimis de
( 4 dec 2009, 12:07:37
Sa-l caute in Republica Moldova sau in Ucraina.
2.   Hotii trimis de
( 4 dec 2009, 21:20:20
Daca hotii sunt prieteni cu politistii si impart prada, cum vreti sa fie prinsi? Politistii ajuta hotii, nu ii prind.Asta e Romania.
3.   Bravo trimis de
( 5 dec 2009, 08:48:53
Esti foarte destept Michael! Bravo tie, cum de ti-ai dat seama? Sper sa patesti si tu la fel sa vad daca mai esti asa sigur pe tine..................
3.1  RE: Bravo trimis de
( 5 dec 2009, 18:33:50
Ce spui? Autori necunoscuti, persoane care trebuie arestate si politistii nu le gasesc, desi stiu cu exactitate unde sunt, politisti plimbati si ajutati de hoti si protectori ai prostituatelor, servicii sexuale gratis cu prostituate pentru politisti nesatui de sex,telefoane date de politisti autoririlor faptelor, pentru ca acestia sa fuga pana la ajungerea politistilor la locul faptei, astfel incat dosarul sa fie mai simplu de rezolvat , cu autor necunoscut sau pentru ca cel ce trebuie pedespsit sa ii dea recompensa politistului. Toate acestea se intampla la Vatra Dornei, Suceava, etc., in Romanaia. Daca nu stii iesi pe strada si te uita cu atentie, sau esti esti cumva unul dintre acei politistii sau dintre hotii protejati?
4.   Adevarul trimis de
( 5 dec 2009, 18:38:33
Sunt foarte sigur de ce am spus, pentru ca mi s-a intamplat si mie si altor persoane pe care le cunosc. Asa fac, din pacate oamenii legii.Se vede ce fac, dar trebuie sa privesti bine. Sunt si unii buni si corecti, dar foarte rar intalnesti asemenea politisti in Romania. In rest, coruptie si lichele, care nu stiu sa scrie romaneste.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei