Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2009 - Anul XIV, nr. 285 (4271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Gala Bobocilor 2009

Primarul Ion Lungu i-a premiat pe cei mai frumoşi boboci suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei mai frumoşi boboci din liceele din municipiul Suceava, cei mai frumoşi boboci studenţi şi cei mai frumoşi tineri din oraş au fost premiaţi aseară de către primarul Ion Lungu.
În cadrul Galei Bobocilor 2009, eveniment organizat aseară de primarul Ion Lungu pe scena Casei de Cultură Suceava, edilul municipiului a oferit plachete şi diplome premianţilor concursurilor de Miss şi Mister organizate de licee şi de Universitatea „Ştefan cel Mare”, precum şi câştigătorilor concursului de Miss din cadrul Săptămânii Tineretului.
13 câştigătoare ale titlului de Miss, 13 posesori ai titlului de Mister şi 13 organizatori ai Balurilor Bobocilor, din 11 licee din municipiu, precum şi cei mai talentaţi dintre tinerii suceveni care s-au remarcat pe parcursul balurilor organizate în această toamnă. Este vorba despre tinerii care în cadrul balurilor bobocilor au urcat pe scenă şi s-au făcut remarcaţi prin dans, muzică şi umor.
Intrarea la evenimentul organizat aseară de către primarul Ion Lungu a fost liberă, iar toţi spectatorii au participat la o tombolă. Toate biletele aveau serie unică de înregistrare, iar fiecare spectator a primit un asemenea bilet, care a intrat automat într-o tombolă, iar premiul a fost de 100 de lei.
Balurile bobocilor din acest an au debutat în luna octombrie cu primul eveniment, organizat de către Colegiul Naţional „Petru Rareş”. Rând pe rând, pe scena Casei de Cultură au urcat bobocii tuturor liceelor din municipiul Suceava, studenţii din primul an ai Universităţii „Ştefan cel Mare” şi tinerii din Concursul de Miss organizat în cadrul „Săptămânii tineretului”. Cei mai frumoşi dintre aceştia au fost premianţii concursurilor, iar aseară, au urcat din nou pe scenă, pentru a-şi primi premiile oferite de către primarul Ion Lungu.
Nici oamenii din spatele scenei nu au fost uitaţi, iar premiile simbolice oferite de primar au fost acordate şi profesorilor organizatori ai balurilor bobocilor din acest an.

 

„Am venit să-i cunosc pe cei mai frumoşi tineri ai Sucevei”

Este pentru prima dată când la Suceava se organizează o Gală a Bobocilor, eveniment în care primarul le oferă premii simbolice tuturor premianţilor de la balurile bobocilor. „Am venit cu mare plăcere în această seară, la Gala Bobocilor suceveni. Din cauze obiective, în acest an nu am reuşit să ajung la nici un bal, cum făceam în anii trecuţi, însă am ţinut să fiu prezent acum şi să-i cunosc pe cei mai frumoşi tineri ai Sucevei”, a declarat primarul Ion Lungu. Primarul i-a invitat pe scenă pe toţi bobocii câştigători ai titlurilor de Miss şi Mister şi le-a oferit placheta personalizată şi o diplomă.
La Gala Bobocilor de aseară au participat tineri din judeţ talentaţi la muzică, dans, precum şi trupe de umor.
Trupa de rock CSC din Câmpulung Moldovenesc l-a impresionat mult pe primarul Ion Lungu prin prestaţia pe care au avut-o pe scenă. „Încă nu am angajat o trupă pentru Revelion, care să cânte pentru suceveni, însă pe una dintre ele am găsit-o în această seară. Este vorba de trupa CSC”, a mai declarat primarul Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Ion Lungu i-a premiat pe cei mai frumoşi boboci suceveni.
 Vizualizări articol: 5937 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Primarul Ion Lungu i-a premiat pe cei mai frumoşi boboci suceveni2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei