Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2009 - Anul XIV, nr. 285 (4271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Solicitare

PSD cere demisia lui Flutur şi a consilierului său, Cristian Creţu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

PSD Suceava a cerut demisia preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, şi a consilierului său personal, Cristian Creţu, după ce televiziunile centrale au difuzat o înregistrare de la „mitingul anti-comunist” din centrul municipiului Suceava, din seara de 1 Decembrie. În această înregistrare, un tânăr spunea că după demonstraţie drapelele, mash-urile şi portavoce folosite de participanţi vor fi duse la Consiliul Judeţean şi predate consilierului Cristian Creţu. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, a declarat, ieri, în conferinţă de presă, că la „mitingul anti-comunist” au participat „câţiva tineri înşelaţi de capii PD-L şi aduşi în Centru să strige <Jos comunismul> şi care nu ştiau de ce fac asta”. „Cer imperativ ca liderul Organizaţiei Judeţene a PD-L, Gheorghe Flutur, să-şi dea demisia din fruntea CJ pentru că nu conduce această instituţie, pentru că de când a fost ales stă mai mult la Bucureşti şi pe drumuri, pentru că sunt folosite materialele acestei instituţii şi însemnele electorale pentru demonstraţii de forţă PD-L-iste. A portocalizat această instituţie, că se crede că în sediul Palatului Administrativ este sediul trupei PD-L din judeţ. Solicit să-şi facă ordine cu salariaţii, să-l dea afară pe consilierul personal Cristian Creţu, care a dispus pentru demonstraţii PD-L-iste de materialele şi însemnele naţionale proprietatea instituţiei de stat Consiliul Judeţean”, a declarat Gavril Mîrza.
Preşedintele PSD a apreciat că acest gen de acţiuni arată că „disperarea lui Traian Băsescu s-a transmis şi colaboratorilor săi”, inclusiv celor de la Suceava şi le-a cerut liderilor PD-L „să se potolească” şi le-a atras atenţia că social-democraţii sunt pregătiţi să surprindă orice tentativă de fraudă.

 

„Mogulii din presă” stresează din nou PD-L

De cealaltă parte, consilierul Cristian Creţu a declarat că de la Consiliul Judeţean Suceava au fost utilizate trei drapele pe esplanada din centrul oraşului, dar pentru manifestările organizate de Primăria şi CJ Suceava de Ziua Naţională, când „a fost firesc să fie arborate însemnele naţionale”. „De la Consiliul Judeţean au fost date trei steaguri pentru scenă, steaguri care după încheierea manifestării au fost aduse înapoi la CJ. Nu ştiu dacă tânărul care a apărut la televiziune este cel care le-a adus înapoi, dar cu certitudine aceste steaguri nu au fost folosite la nici o manifestare, au fost pentru scenă. Despre alte materiale nu ştiu absolut nimic, la mine au ajuns doar cele trei steaguri ale CJ”, a declarat Cristian Creţu, consilierul lui Gheorghe Flutur.
Pentru deputatul PD-L de Suceava Ioan Bălan, difuzarea acestei înregistrări este „o acţiune tipică a mogulilor de presă, în care au introdus familie, prieteni şi însemne naţionale”. „Ne pare sincer rău că însemnele naţionale şi ziua naţională sunt folosite cu disperare în lupta politică. Dacă au existat manifestări ale tinerilor din Suceava, de solidaritate cu cele ale tinerilor din Timişoara şi din alte centre universitare din ţară, este problema tinerilor respectivi. Personal, sunt de acord cu starea de spirit a tinerilor din ziua de astăzi”, a mai spus deputatul Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD cere demisia lui Flutur şi a consilierului său, Cristian Creţu.
 Vizualizări articol: 988 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 10 voturi
PSD cere demisia lui Flutur şi a consilierului său, Cristian Creţu3.8510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine trimis de
( 4 dec 2009, 11:47:24
Rusine pentru consilierul personal si persoana consiliata. Au incercat �n mod securist si comunist sa confiste ziua nationala a tarii.

Apropos cine foloseste metodele securiste cum se cheama?

Cum este corect securist sau se-curist?
1.1  RE: Rusine trimis de
( 4 dec 2009, 11:48:58
raspunsul corect este se-curist portocaliu
1.2  RE: Rusine trimis de
( 4 dec 2009, 13:50:50
SECURISTI sunt cei care pun oameni sa dea o declaratie doar pentru a tari prin noroi numele partidului. Pana acum n-ati fost cinstiti nici o clipa, PSD, nu vad de ce ati fi tocmai acum, aproape de alegeri, cand partidul a pierdut credibilitate datorita marlaniilor facute. Eu cred varianta domnului Cretu.

SECURISTI si comunisti sunt cei care ii fac huligani pe oamenii care protesteaza sau fac o demonstratie. DEMONSTRATIILE SUNT CEVA PERFECT DEMOCRATIC. Sa-i numesti huligani pe niste cetateni care s-au revoltat, fara a fi agresivi, e doar comunist si-mi aminteste de Iliescu.
1.3  RE: Rusine trimis de
( 4 dec 2009, 13:57:42
Dalia ai dreptate!

Vreau sa mai adaug niste observatii legate de confruntarea de aseara:

-domnul Geoana l-a acuzat pe Basescu de ce a facut chiar el: campanie murdara, etc, cu scopul clar de a-l enerva de la inceput pe Basescu. Insa acesta a dat dovada de bun simt

-geoana era crispat vai de capul lui cand vedea ca nu e in stare sa zica ceva concret. Mihaela Geoana parea ca vrea mai mult decat sotul ei ca el sa iasa presedinte

-pus sa jure pe biblie, Geoana a ridicat de 3 ori mainile de pe cartea sfanta. Pentru ca a jurat stramb, de la mine s-a sters de tot

-discursurile domnului Geoana s-au axat pe Basescu si pe ce a facut el rau. A zis ca dupa 5 ani mandat Basescu tara este pe locul 1 la capitolul coruptie.

PSD, cata coruptie ati construit voi in 15 ani e greu de demolat in 5 ani de doi-trei oameni. Mai ales cand nu-i lasati.

-si nu in ultimul rand: Geoana s-a folosit de date fara sa stie de unde provin.

1.4  RE: Rusine trimis de
( 4 dec 2009, 13:58:36
Si totusi.. ce cauta acasa la Vantu??
2.   Comunisti infecti trimis de
( 4 dec 2009, 12:00:58
Nerusinatii de PSD dupa ce au incercat sa ne fure un simbol national semnand pactul de vanzare a voturilor chiar in Timisoara mai au curajul sa vorbeasca? Comunistilor...am revenit la acum 20 de ani. JOS COMUNISMUL!!!! Din nou va legati de tinerii intelectuali care nu mai vor comunism! O sa platiti amarnit mincinosilor!!!
2.1  RE: Comunisti infecti trimis de
( 4 dec 2009, 18:45:25
ce inseamna "amarnit"???? e un cuvant inventat la sedintele pd-l???? de balan, poate????
3.   Comunisti infecti trimis de
( 4 dec 2009, 12:13:13
Domnul Cretu are dreptate acel tanar putea fi de la PSD de xemplu si a convenit cu presa sa vorbeasca despre PDL ca sa terfeleasca numele partidului.

Acei tineri erau indreptatiti sa participe la manifestatie dar pedelist baiatul acela nu era.

Nu avea niciun insemn al partidului,doar daca a zis de domnul Cretu ceva asta nu schimba nimic.

Domnul Cretu este secretarul general adjunct al organizatiei judetene si consilierul presedintelui Gheorghe Flutur.

Este normal ca tinerii sa il cunoasca deoarece el se ocupa de oamenii care vin audiente,atunci cand nu este domnul Flutur etc.

4.   Las-o trimis de
( 4 dec 2009, 12:24:54
Mirza, las-o jos...

Aseara candidatul mataluta s-a batut singur. Cat de prost sa fii ca, la mai putin de 24 de ore de o dezbatere cruciala, tu sa te duci cu caciula in mana la Vantu, sa ii explici de ce l-ai facut "malefic"? Nenea Geoana, chiar iti meriti porecla "Prostanacul", si eu in mod sigur nu vreau un presedinte care nu mai poate dormi de grija a ceea ce crede Vantu sau Patriciu despre el. Ca un crestin adevarat, Geoana a ridicat mana de pe Biblie de 3 ori aseara cand jura, cate o data pentru fiecare mafiot pomenit. Ati observat?

Nu e nici Basescu usa de biserica, nu e inger, are si el gashca lui, ca si Geoana. Dar sincer, eu prefer gasca lui Base, e mai acceptabila decat alternativa Iliescu + Nastase + Vanghelie + Mitrea + Hrebenciuc...
4.1  RE: Las-o trimis de
( 4 dec 2009, 12:35:02
Bine spus. Oricine vine la putere intai isi umple buzunarele, dar macar sa faca ceva si pentru noi
4.2  RE: Las-o trimis de
( 4 dec 2009, 18:54:21
bai baieti, HOMOSAPIENS, EXTRA, TAREINCLANTA, SUCEVEAN21, DALIA, DELYKA etc., nu-i nici o problema daca ii iubiti pe basescu, de asemenea , nu-i nici o problema ca sunteti disperati si-l pupati in fund pe unde apucati (in special pe site-uri), insa sa fiti atat de prosti sa credeti ca basescu va mai prinde un mandat, asta e deja boala incurabila!!! bineinteles ca nu toti cei care l-au votat pe Antonescu se vor duce la vot, dar cei care se vor duce, cu siguranta il vor vota pe geoana care (desi este un prostanac) nu are nici 1% din nesimtirea, giorlania, tupeul si badarania lui basescu.
5.   SUCEVEAN 21 trimis de
( 4 dec 2009, 13:32:34
IMI PLACE CA ESTI UN COMUNIST INFOCAT.DAR TIAI UITAT UNELE CALITATI BUNE.o sa platiti AMARNIT.nu te mai stresa caci revenim usor de unde am plecat .traiasca PCR.si o sa va meritati soarta.
6.   Uite cine vorbeste trimis de
( 4 dec 2009, 14:07:42
Accept ideea ca s-au folosit drapelele din patrimoniul CJ Suceava.Nu pot accepta faptul ca acuzele vin din gura lui Marza.Acelasi Marza care vreme de zece ani a confundat nu numai CJ ,ci intregul judet cu propria feuda!Autoturisme folosite in interes personal,Complexul de la Calinesti,transformat in carciuma de partid,Casa de Oaspeti,folosita ca bordel,Complexul Gloria asisderi,lista putand continua...Lasati pe altcineva sa se aplece primul dupa piatra,domnule Marza. Ma asteptam ca macar la batranete sa dati dovada de putin bun simt!
7.   Jos Comunismul! trimis de
( 4 dec 2009, 15:15:58
Nu stiu exact ce s-a intamplat pe 1 decembrie in Suceava, dar altceva ma intriga.

Tinerii strigau "JOS COMUNISMUL! Ok! Am inteles asta.

Dar de unde sa cada ? E undeva in varf si trebuie sa cada?

Pai varful si cel mai de sus nu e la Cotroceni ?

In al doilea rand acesti tineri in 1989 erau niste copii de titza cel mult, si nu cred ca au ei mirosul intratat de fin dezvoltat pentru a face o diferenta clara intre Nicolae Guta si Comunism, de exemplu!
7.1  RE: Jos Comunismul! trimis de
( 4 dec 2009, 16:45:28
Multi erau copii. dar cei mai multi au trait macar 15 ani in comunism, stiu despre ce e vorba. Crezi ca daca cineva a fost copil atunci, n-a simtit chiar nimic? Nu stie ce inseamna comunism? Cred ca subestimezi tineretul.

"jos comunismul" a insemnat, daca e nevoie de o traducere pentru cei care n-au inteles, "sa nu-i lasam pe cei care au ramas din comunism sa vina la putere". Oamenii astia tin minte: le-au murit copiii, mamele, tatii, au fost batjocoriti, batuti si facuti "golani" si "huligani" de oamenii care azi sunt in conducerea PSD.
8.   Nesimtitilor trimis de
( 4 dec 2009, 19:45:49
mai aveti glas sa iesiti la comentarii... cand ati facut alinta si cu satana numai sa iasa "prostanacul". Ii este frica mistretului de Marza ca a iesit referendumul si ca daca iese basescu si turul asta..... el o sa fie primul din cei o suta si ceva de parlamentari care o sa faca aripiore din scaune. bravo PDL sunteti niste tineri infipti si asta ne place nu bosorogii si retadul de la PSD[PCR] tineret. tineti-o tot asa
9.   Porcarii trimis de
( 5 dec 2009, 11:32:19
Domnilor ar trebui sa incepeti sa faceti ceva in suceava. nu cred ca mai suportam mult nesimtirea si lipsa de respect. E valabil pentru toata scena politica.masini . . .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei