Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2009 - Anul XIV, nr. 285 (4271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Replică

Băişanu spune că îi este milă de Orest Onofrei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, a declarat că îi este milă de prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, la gândul că acesta va veni după turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi se va ruga să fie reprimit în rândul liberalilor. Băişanu a făcut aceste afirmaţii după ce Orest Onofrei a declarat că după data de 6 decembrie a.c. PNL va rămâne cu foarte puţini membri, iar parteneriatul de la Timişoara reprezintă o „fuziune prin absorbţie a PNL spre PSD”.
„Îmi va fi milă de el după ce pe 6 decembrie va bate la uşile PNL pentru a se întoarce spăşit şi în genunchi în partidul care l-a consacrat. Şi vreau să-i aduc aminte că a distrus PNŢ-CD, l-a trădat, a intrat apoi în PNL, partid pe care l-a trădat în mod conştient şi a plecat în echipa care nu are doctrină, care nu are simţul răspunderii, însă are doar interese proprii şi personale. Sunt convins că mila mea de creştin-ortodox, aşa cum a făcut Iisus Hristos cu Iuda, mă va face să-l primesc probabil, împreună cu colegii noştri, înapoi în PNL”, a spus Băişanu. Cu toate acestea, el consideră că Orest Onofrei nu va suporta să fie din nou membru al PNL, pe motiv că „nu va avea curajul şi tupeul de a sta la aceeaşi masă cu cei care au rămas în PNL şi nu au trădat”.
În acelaşi timp, liderul PNL Suceava a precizat că Orest Onofrei ar fi trebuit să înţeleagă ce înseamnă pocăinţa şi să nu facă astfel de declaraţii atât timp cât a plecat din PNL. „Am înţeles că dumnealui este practicant neoprotestant, baptist în limbaj popular, adică un om care a înţeles ce înseamnă pocăinţa. Cu toate acestea, se pare că Orest Onofrei nu prea are nici o legătură cu acest lucru, iar celor care au aceeaşi religie cu a dumnealui, pe care îi respect, vreau să le cer scuze pentru trădările succesive pe care acesta le-a făcut”, a declarat Alexandru Băişanu.
El a mai spus că PNL nu va fi „înghiţit” de PSD, iar acordul încheiat dintre liberali şi social-democraţi are rolul de a scoate România din criză. Băişanu a precizat că PNL Suceava va reuşi să reziste şi fără „trădătorii” care au plecat din acest partid pentru a se înscrie în PD-L. „PNL nu va fi înghiţit de PSD. Au fost însă înghiţiţi oameni ca Orest Onofrei, care şi-au urmărit interesele personale şi propria evoluţie politică”, a încheiat liderul PNL Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu spune că îi este milă de Orest Onofrei.
 Vizualizări articol: 1749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Băişanu spune că îi este milă de Orest Onofrei2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare trimis de
( 4 dec 2009, 14:13:37
Baisanu, de cate ori va vota duminica Nichitean?
1.1  RE: Intrebare trimis de
( 4 dec 2009, 14:20:24
Buna intrebare... poate s-a ars de la incidentul ala de atunci.. sau poate nu? stii cum e: lupul parul schimba, dar naravul...
1.2  RE: Intrebare trimis de
( 4 dec 2009, 14:58:35
Nu va bateti capul,Nichitean este unul dintre cei care voteaza Basescu in acest tur! Il rog,insa,sa o faca doar o singura data!
1.3  RE: Intrebare trimis de
( 4 dec 2009, 22:36:57
bai baieti, HOMOSAPIENS, INCAPPUCCIATO, PUNCT84, TOMCAT,EXTRA, TAREINCLANTA, SUCEVEAN21, DALIA, DELYKA etc., nu-i nici o problema daca ii iubiti pe basescu, de asemenea , nu-i nici o problema ca sunteti disperati si-l pupati in fund pe unde apucati (in special pe site-uri), insa sa fiti atat de prosti sa credeti ca basescu va mai prinde un mandat, asta e deja boala incurabila!!! bineinteles ca nu toti cei care l-au votat pe Antonescu se vor duce la vot, dar cei care se vor duce, cu siguranta il vor vota pe geoana care (desi este un prostanac) nu are nici 1% din nesimtirea, giorlania, tupeul si badarania lui basescu.
2.   Praf in ochi trimis de
( 4 dec 2009, 14:49:14
Sufletel nobil,dar de oamenii pe care ii prostesti sa voteze cu Geoana,facand astfel posibila revenirea comunistilor la putere,nu iti este deloc mila?Lasa-l tu pe Onofrei,ca isi poarta singur de grija,mai bine compatimeste-i pe liberalii onesti,atatia cati mai sunt,pe care i-ai pus in situatia ingrata de a-si pupa calaii in bot! Grav este faptul ca ,spre deosebire de "visatorii " Fenechiu,Adomnitei,Tusa,Ghise- et comp, tu si cu Crin sunteti oameni care ati studiat istoria acestui popor si sunteti la curent cu tratamentele la care i-au supus comunistii pe liberali.In fine,nu-mi mai pierd timpul. Oricum,de la un vot pentru Crinin primul tur,voi da negresit un vot pentru marinar. Altfel spus,mai bine ma f..e cinci ani Elena Udrea decat Aura Vasile...
2.1  RE: Praf in ochi trimis de
( 4 dec 2009, 22:43:08
eu cred ca tu ai fi bucuros sa te f--a oricine....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei