Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2009 - Anul XIV, nr. 195 (4181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Târg naţional

Mii de soluţii pentru case moderne, la Expo Casa Ambient

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noi soluţii constructive, dar mai ales numeroase alternative pentru amenajări interioare şi exterioare, necesare pentru toţi cei care vor să aibă casa mult visată ori să îşi modernizeze apartamentele, sunt prezentate de peste 30 de expozanţi la Târgul Naţional Expo Casa Ambient.
Ajuns la a II-a ediţie, târgul, găzduit în parcarea Shopping City Suceava, în cortul uriaş ridicat de Camera de Comerţ şi Industrie, care este şi organizator al evenimentului, va putea fi vizitat zilnic, între orele 10.00 - 19.00, până pe data de 23 august inclusiv.
Sub deviza “Dezvoltă personalitatea casei tale”, târgul, deschis de ieri de la amiază, reuneşte atât dezvoltatori imobiliari, cât şi firme specializate în materiale de construcţii; faţade şi finisaje interioare; pereţi de sticlă, vitralii, glasvand-uri, luminatoare; balcoane şi terase, scări exterioare şi interioare; şarpante - lemn, metal, beton armat, mixte; învelitori - ţigle ceramice, tablă, plăci, materiale plastice, folii bituminoase, lemn; tâmplărie de lemn, Al, PVC, de mansardă şi acoperiş; uşi blindate, antifoc, batante, pliante, garaje şi porţi; pardoseli calde şi reci; vopsele, tencuieli, chituri, masticuri, benzi, spume; produse şi tehnologii termo-, fono-, hidro-izolante, antifoc; materiale de etanşare; impregnare, protecţie, tratamente de suprafaţă; instalaţii electrice şi sanitare; instalaţii termice; imobiliare; sisteme de securitate, supraveghere şi prevenire antiefracţie; dotări şi mobilier de grădină; borduri şi pavaje pentru alei; feronerie, maşini şi utilaje, echipamente, scule şi dispozitive pentru construcţii; servicii specifice pentru construcţii; amenajări şi decoraţiuni interioare şi exterioare; mobilier, amenajări peisagistice şi florale; mediu; maşini, scule, instalaţii, dispozitive şi accesorii utilizate pentru industria lemnului; mobilă şi produse din lemn; căsuţe din lemn, materii prime, semifabricate şi componente din lemn.
La inaugurarea târgului au participat atât reprezentanţii organizatorilor – directorul CCIA Suceava - Sorin Iacob şi directorul SCS Suceava, Mircea Petrariu, reprezentanţii SUNE, precum şi vice-preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Vasile Ilie.

 

Energia regenerabilă – “Energia copiilor noştri”

În ediţia de anul acesta a târgului Expo Casa Ambient, o atenţie specială a fost acordată metodelor de încălzire a locuinţelor şi de preparare a apei calde folosind energiile regenerabile. În acest sens, mai multe standuri prezintă cele mai noi tehnologii disponibile în acest domeniu, de la panourile solare care produc apă caldă, dar şi energie electrică, la pompele care trag căldură din pământ, turbine eoliene, dar şi sisteme hibride, în care energia termică şi electrică este asigurată din energia vântului şi cea a soarelui.
Accentul pus pe astfel de tehnologii se datorează participării Asociaţiei Patronale Surse Noi de Energie – SUNE, care au şi organizat şi un forum pe această temă, venind cu argumente în favoarea investiţiilor în astfel de echipamente, care îi transformă pe consumatorii de energie în producători de energie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de soluţii pentru case moderne, la Expo Casa Ambient.
 Vizualizări articol: 1821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mii de soluţii pentru case moderne, la Expo Casa Ambient5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei