Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2009 - Anul XIV, nr. 195 (4181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Inaugurare

Centrul „Speranţa” a fost redeschis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ieri, în prezenţa Secretarului de stat al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului Ileana Savu, a conducerii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava şi a unor reprezentanţi ai Consiliului Judeţean a avut loc redeschiderea Centrului „Speranţa”, care a trecut vara aceasta printr-o etapă complexă de reabilitare şi modernizare.
Este vorba despre o investiţie de peste 300 de mii de lei, aceasta fiind prima investiţie de amploare care s-a făcut la Centrul „Speranţa” din anul 1970, anul în care a fost construit, şi până acum.
Trei sute de mii de lei au fost contribuţia Direcţiei de Asistenţă Socială, prin Consiliul Judeţean Suceava, iar restul banilor necesari pentru modernizare au provenit din sponsorizări.
La Centrul „Speranţa” a fost reparat acoperişul, s-a înlocuit tâmplăria, s-a recompartimentat clădirea, s-au modernizat băile şi bucătăria şi s-a amenajat o sală de mese. În momentul de faţă, la Centrul „Speranţa” locuiesc 70 de tineri, dintre care 30 sunt studenţi.
De administrarea Centrului de plasament „Speranţa” se ocupă Lucica Ştefan, coordonatoarea Centrului de Tip Familial „Colţ Alb” Suceava.
În judeţ mai există un centru de plasament de tip clasic, asemănător celui de la Suceava, Centrul „Laurenţia Ulici” Gura Humorului, cu circa o sută de copii cu dizabilităţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centrul „Speranţa” a fost redeschis.
 Vizualizări articol: 1705 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Centrul „Speranţa” a fost redeschis3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei