Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2009 - Anul XIV, nr. 195 (4181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Eveniment

Noul Polo, lansat pe piaţa suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Noul Polo, ultima noutate a producătorului de maşini Volkswagen, a fost lansat, miercuri după-amiază, şi pe piaţa din judeţul Suceava, evenimentul fiind organizat de Auto Mitric, dealerul pentru judeţul Suceava al renumitei mărci de autoturisme.
Într-un cadru festiv, la Restaurantul Brădet, reprezentanţii Auto Mitric au prezentat caracteristicile noii maşini, după care numeroşii invitaţi au avut posibilitatea să testeze noul Polo.
Modelul lansat pe piaţă îşi propune să impună o nouă dimensiune a calităţii la clasa modelelor mici.
Cu un consum de carburant redus cu până la 20 de procente, ajuns la 3,6 litri la suta de kilometri, şi cu performanţe în caz de impact îmbunătăţite semnificativ, maşina este considerată mult superioară modelelor din clasa sa.

 

Ce oferă noua maşină

Conform oficialilor de la Auto Mitric la construcţia autoturismul s-au avut în vedere trei deziderate: designul şi calitatea execuţiei, siguranţa şi grija faţă de mediul înconjurător.
Ca exemplu privind siguranţa, modelul Polo a fost conceput, printre altele, astfel încât să obţină cinci stele la noul test EuroNCAP, cu standarde mult mai stricte. La această performanţă contribuie rigiditatea îmbunătăţită a caroseriei. Numai în zona picioarelor, intruziunea, ceea ce înseamnă rezistenţa la deformare în cazul unui impact frontal, a fost îmbunătăţită cu 50 de procente. În cazul unui impact lateral, valoarea intruziunii a fost crescută cu 20 de procente.
În primul an, noul Polo va dispune de şapte motoare – patru propulsoare pe benzină şi trei diesel – cu o gamă de putere cuprinsă între 44 kW / 60 CP până la 77 kW / 105 CP. Cinci dintre aceste motoare sunt complet noi sau sunt disponibile pentru prima dată la modelul Polo. Cel mai ieftin model are un preţ de intrare de 10.552 de euro, TVA inclus, cu toate dotările incluse.
Printre invitaţii speciali ai lansării de la Suceava s-au numărat trei reprezentanţi ai Porsche România. Este vorba de Daiana Stoicescu, PR Volkswagen, Claudiu Manolescu, area sales manager Volkswagen şi Emilian Miu, area sales manager autovehicule comerciale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul Polo, lansat pe piaţa suceveană.
 Vizualizări articol: 915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Noul Polo, lansat pe piaţa suceveană5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei