Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 iul 2009 - Anul XIV, nr. 177 (4163)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La răcoare

Aglomeraţie în arestul Poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aglomeraţie mare în subsolul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, după ce în ultima vreme nu a existat săptămână fără un lot serios de arestaţi. Conducerea Poliţiei spune că o „agitaţie” aşa mare nu s-a mai înregistrat în ultimii 2-3 ani, iar pentru a putea primi şi alţi clienţi s-a decis transferarea unor persoane în Penitenciarul Botoşani.

 

În acest moment, în arestul IPJ Suceava se află 40 de persoane, la o capacitate de „cazare” de 52 de locuri. Comisarul şef Viorel Onea, adjunct al şefului IPJ Suceava, a precizat că în cursul zilei de ieri au fost transferate în Penitenciarul Botoşani patru persoane, pentru a pregăti astfel celule pentru alţi indivizi certaţi cu legea.
„Sincer să fiu, în ultimii ani nu ştiu să fi fost aşa de mulţi indivizi încarceraţi. Noi trebuie să fim pregătiţi în cazul în care sunt aduse şi alte persoane, şi de aceea am luat decizia să mai eliberăm o serie de paturi”, a declarat comisarul şef Onea.
Arestul Poliţiei Suceava a fost modernizat în urmă cu câţiva ani, iar capacitatea a scăzut la aproximativ jumătate.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Suceava, fiecare persoană încarcerată este tratată conform normelor europene, atât din punct de vedere al spaţiului, cât şi al condiţiilor create.

 

„Fauna” din arest

În arest se află printre cei mai periculoşi suceveni în momentul de faţă. În celule au ajuns oameni acuzaţi de crime sau violuri şi, mai nou, grupări de traficanţi.
Este vorba de grupările destrămate de reprezentanţii de la Crimă Organizată şi care se ocupau de clonări de carduri sau trafic de ţigări.
Tot în subsolul IPJ Suceava au fost trimişi şi indivizii care se ocupau cu traficul de droguri de mare risc, iar aseară spaţiile goale urmau să se populeze şi cu suspecţii în cazul tâlhăriilor asupra valutiştilor.
Astfel, celor 40 de arestaţi trebuia să li se alăture aseară un alt lot important, iar dacă evenimentele vor continua cu aceeaşi ritmicitate, subsolul IPJ Suceava va deveni neîncăpător în scurt timp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aglomeraţie în arestul Poliţiei.
 Vizualizări articol: 780 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Aglomeraţie în arestul Poliţiei3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei