Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 iul 2009 - Anul XIV, nr. 177 (4163)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Două femei se prostituează într-o casă aflată la câţiva metri de gardul Palatului Cotroceni

Vineri, 31 Iulie 2009 (17:52:08)

Două femei se prostituează într-o locuinţă aflată la doar câţiva metri de gardul Palatului Cotroceni, sediu al Administraţiei Prezidenţiale şi obiectiv militar păzit, ele racolându-şi clienţii chiar din faţa porţii casei, unde seara stau îmbrăcate sumar şi gesticulează sugestiv spre şoferi.

Casa aflată la intersecţia Bulevardului Gheorghe Marinescu cu Şoseaua Cotroceni a fost bordel şi mai demult. Cei care trec des prin zonă îşi amintesc cum trotuarul din faţa acesteia se popula, seara, la fel ca pe celebra "Ştefan Furtună", sora mai săracă şi mai murdară, să zicem, a faimoasei Place Pigalle. Totul s-a terminat însă în urmă cu cinci-şase ani. Brusc, din nu se ştie ce cauză, fetele de oraş din faţa casei cu gard argintiu de tablă pe care scrie cu litere de-o şchioapă "Garaj" au dispărut din peisaj.

Au apărut însă, la fel de brusc, acum cam două săptămâni. Şi s-au întors în forţă căci, de-atunci, aproape în fiecare seară, nu mai târziu de ora zece, cel puţin două fetiţe subţirele îi îmbie pe şoferii care stau la semaforul din intersecţia de la Grădina Botanică ba cu câte-un dans din buric, ba cu câte-un semn din mână, ba - dacă sunt băgate în seamă - chiar cu câte-o vorbă dulce de-aproape, prin geamul lăsat al maşinii.

Când obosesc, se aşează liniştite pe câte-un scăunel adus din casă şi pus pe trotuar.

N-ar fi mare lucru - deşi, în România, prostituţia este, încă, ilegală - dacă scăunelele nu ar fi sta la maximum 15 metri de poarta Administraţiei Prezidenţiale pe care scrie mare "Administraţia Prezidenţială - Compartimentul pentru Probleme Cetăţeneşti", inscripţie alăturată stemei statului român.

Palatul Cotroceni este, teoretic, obiectiv militar de protecţie de cel mai înalt nivel, fiind, practic, biroul şefului statului şi locul unde se întruneşte Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT). Şi practic, pentru că nu trec 15 minute fără ca cel puţin un jandarm să nu treacă pe trotuar, pe lângă gard, în timpul turei de pază. Adică peste drum de locul de unde fetele agaţă clienţii.

Nonşalante, acestea vin la orice maşină din care primesc vreun semn de interes. Oricine poate afla, astfel, că una dintre ele se numeşte Steluţa şi că serviciile ei costă "cinci sute". Pentru detalii, fetele lasă celor în trecere şi un număr de telefon.

Compania de telefonie mobilă care operează numărul Steluţei a refuzat să dea detalii despre numele titularului, neputând preciza nici măcar dacă este vorba despre o cartelă sau abonament, invocând obligaţia legală de a proteja datele personale.

Fetele stau pe scăunelele instalate pe trotuar, în faţa porţii casei lor, până târziu în noapte. Pot fi liniştit filmate din mersul maşinii, însă imaginile, luate cu o cameră de amator, sunt de o calitate foarte slabă.

Într-o altă tentativă de "filaj", câteva minute mai târziu, un beculeţ al aceleiaşi camere le-a făcut instantaneu să realizeze că sunt filmate de pe o străduţă lăturalnică, dintr-o maşină oprită uşor neglijent, dacă nu chiar suspect, motiv pentru care au fugit în curte, cu scaune cu tot. Au pierdut şi un client dintr-o maşină albă care, după câteva secunde de la plecarea lor, a oprit, a claxonat, apoi a coborât nedumerit din maşină, părând a nu înţelege de ce nu vine nimeni la negocieri. A înţeles situaţia după un scurt schimb de replici purtat de la instanţă cu fetele aflate în curte şi a plecat mai departe.

Cele două prostituate nu s-au ferit însă deloc de jandarmii care patrulau la câţiva metri distanţă, pe trotuarul de vis-a-vis, pe lângă gardul Administraţiei Prezidenţiale - Casa Albă sau Palatul Elysee de Bucureşti.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două femei se prostituează într-o casă aflată la câţiva metri de gardul Palatului Cotroceni.
 Vizualizări articol: 632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.9 din 11 voturi
Două femei se prostituează într-o casă aflată la câţiva metri de gardul Palatului Cotroceni2.9511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei