Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 iul 2009 - Anul XIV, nr. 177 (4163)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Partid de familie

Acatrinei „l-a executat” pe Niţă pentru că a vrut conducerea PRM Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PRM, Gheorghe Acatrinei, face tot ce îi stă în putinţă pentru a nu avea contracandidat la alegerile interne judeţene care se vor desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni. Ultimul care a îndrăznit să aspire la şefia filialei judeţene Suceava a PRM a fost liderul Organizaţiei Municipale Suceava a acestui partid, omul de afaceri Ilie Niţă, intenţie care a fost sancţionată de Gheorghe Acatrinei cu excluderea din partid. Decizia de excludere a fost luată în data de 28 iulie a.c., în urma şedinţei Biroului Executiv al PRM Suceava, în care Ilie Niţă şi-a anunţat intenţia de a candidata pentru şefia organizaţiei judeţene. Văzând că îi este ameninţată funcţia, Gheorghe Acatrinei a propus excluderea lui Niţă din PRM, pe motiv de incompetenţă. De remarcat faptul că incompetenţa văzută de Gheorghe Acatrinei nu a fost remarcată de membrii PRM din Suceava, care, cu cinci zile înainte, pe 23 iulie a.c., l-au ales pe Ilie Niţă la conducerea organizaţiei municipale.
Ilie Niţă nu a dorit să comenteze decizia luată de conducerea organizaţiei judeţene, precizând doar că în acest partid sunt foarte mulţi membri nemulţumiţi de modul în care Gheorghe Acatrinei conduce filiala.
„Vreau doar să mulţumesc colegilor din PRM alături de care am muncit în ultimii ani şi care m-au ajutat în campania electorală de la alegerile locale de anul trecut”, a declarat Niţă.

 

La PRM Suceava nu se acceptă mai mulţi candidaţi pentru funcţia de preşedinte

Cu toate acestea, surse din PRM ne-au declarat că în şedinţa Biroului Executiv al PRM Suceava din data de 23 iulie 2009, Gheorghe Acatrinei a afirmat că la alegerile judeţene din data de 2 august a.c. trebuie să existe doar un singur candidat. De asemenea, Acatrinei l-a întrebat pe Ilie Niţă cum îşi permite să candideze pentru funcţia pe care o ocupă el, solicitându-i să explice ce calităţi are şi dacă se consideră la nivelul lui. Apoi, Gheorghe Acatrinei l-a acuzat pe Niţă că „ar fi vândut” liberalilor şi administraţiei judeţene şi locale, în speţă lui Gheorghe Flutur şi Ion Lungu.
Aceleaşi surse au afirmat că în momentul în care Ilie Niţă a încercat să-i explice lui Gheorghe Acatrinei că statutul PRM îi permite să candideze şi că ar fi putut foarte bine să-şi anunţe candidatura chiar în cadrul şedinţei de alegeri, soţia lui Gheorghe Acatrinei, Stela Acatrinei, s-a arătat extrem de deranjată de aceste afirmaţii, spunând că Dumnezeu „i-a luat minţile lui Ilie Niţă”.
În cele din urmă, Gheorghe Acatrinei a propus şi a supus la vot excluderea din partid a lui Niţă, decizia luată cu unanimitate de voturi de membrii Biroului Executiv al PRM Suceava.
Contactat telefonic, Gheorghe Acatrinei a confirmat faptul că Biroul Executiv a aprobat ca la alegerile pentru preşedinţia PRM Suceava să fie doar un singur candidat. El a arătat că această decizie a fost luată pentru a se scurta timpul de desfăşurare a alegerilor. „Noi mergem pe ideea permanentizării acestor funcţii. Filiala trebuie să fie condusă de oameni competenţi”, a declarat Acatrinei.

 

Ilie Niţă s-a înscris în PNL Suceava

După ce a fost demis din PRM, fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava s-a înscris în PNL. Preşedintele interimar al liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, a anunţat că Ilie Niţă şi-a depus oficial adeziunea la PNL, urmând ca în perioada următoare să se stabilească şi ce funcţie va ocupa în cadrul organizaţiei judeţene. Ilie Niţă a declarat că a decis să se înscrie în PNL deoarece vrea să muncească alături de o echipă tânără şi competentă.
De asemenea, Băişanu a precizat că în PNL s-au mai înscris fostul director economic al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ion Ciuhan şi Teodora Gîlcă, om de afaceri sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acatrinei „l-a executat” pe Niţă pentru că a vrut conducerea PRM Suceava.
 Vizualizări articol: 828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Acatrinei „l-a executat” pe Niţă pentru că a vrut conducerea PRM Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei