Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mar 2009 - Anul XIV, nr. 57 (4043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări

Evaziune de peste 70.000 de lei, la o firmă de transport persoane

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a dispus zilele trecute începerea urmării penale faţă de cei doi asociaţi şi administratori ai unei firme de transport internaţional de persoane din municipiul Suceava, cercetările vizând o evaziune fiscală de peste 70.000 de lei.

Din cercetările efectuate până acum de oamenii legii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava rezultă că Emil O., în vârstă de 56 de ani, din Constanţa, şi Ioan C., în vârstă de 47 de ani, din Neamţ, cei doi acţionari ai societăţii Terra Tour Internaţional SA, cu sediul în Suceava, au declarat fictiv sediul societăţii, sustrăgându-se în mod repetat de la efectuarea verificărilor fiscale. În acest mod, au stabilit anchetatorii, prin neplata obligaţiilor către bugetul de stat pentru activităţile prestate, administratorii au creat un prejudiciu în sumă de 73.271 de lei.

Poliţia precizează că cei doi au ajuns la conducerea societăţii la mijlocul lui 2007, iar atunci, odată cu retragerea a patru acţionari, s-au închis toate punctele de lucru declarate. Cei doi noi acţionari de la acea vreme şi-au schimbat sediul în municipiul Suceava, însă, s-a constatat în repetate rânduri, adresa nu are nici o legătură cu firma.

Oamenii legii care au efectuat cercetări în acest caz precizează că obiectivul de activitate al societăţii a rămas acelaşi în toată perioada, respectiv transport internaţional de persoane în regim de curse regulate.

Dosarul de cercetare va fi extins, pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate şi a faptelor de natură penală comise, precizează Poliţia într-un comunicat de presă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evaziune de peste 70.000 de lei, la o firmă de transport persoane .
 Vizualizări articol: 1869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Evaziune de peste 70.000 de lei, la o firmă de transport persoane4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei