Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mar 2009 - Anul XIV, nr. 57 (4043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Finanţare

Judeţul Suceava ar putea să obţină cea mai mare parte din banii alocaţi de PE

Miercuri, 11 Martie 2009 (19:02:23)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că decizia Parlamentului European de a aloca 11,8 milioane de euro pentru refacerea infrastructurii distrusă de inundaţiile de anul trecut din mai multe judeţe ale Moldovei nu poate decât să-l bucure. Flutur, care a prezentat în faţa plenului Parlamentului Europei necesitatea alocării acestor fonduri, a salutat decizia finală a forului european. „Este o decizie benefică pentru toate judeţele din Moldova afectate de inundaţii, şi mă refer aici la Suceava, Maramureş, Iaşi, Botoşani şi Neamţ”, a spus Flutur, care a adăugat că a primit o scrisoare din partea preşedintelui comisiei de bugete a Parlamentului European, în care acesta a apreciat modul în care a fost susţinută „cauza” judeţelor afectate de inundaţii.

Flutur a mai precizat că potrivit raportărilor oficiale, judeţul Suceava a înregistrat cele mai mari pagube în urma inundaţiilor din vara anului trecut. El a precizat că pagubele din judeţul Suceava se ridică la aproximativ 40% din totalul înregistrat la nivelul judeţelor Moldovei.

Preşedintele CJ Suceava a spus că distribuirea sumelor alocate de Parlamentul European se va face de către premierul României, Emil Boc. „Am discutat cu primul ministru astfel încât distribuirea sumelor către judeţele afectate de inundaţii să se facă cât mai repede”, a spus Flutur.

Parlamentul European a anunţat, în cursul zilei de miercuri, că s-a aprobat alocarea sumei de 11,8 milioane de euro din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene pentru cinci judeţe din Moldova afectate de inundaţiile din anul 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judeţul Suceava ar putea să obţină cea mai mare parte din banii alocaţi de PE.
 Vizualizări articol: 753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Judeţul Suceava ar putea să obţină cea mai mare parte din banii alocaţi de PE0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei