Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mar 2009 - Anul XIV, nr. 52 (4038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

“Paştele în Bucovina”, la Bursa Internaţională de Turism de la Berlin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Judeţul Suceava va avea un birou de prezentare a ofertei turistice în cadrul Bursei Internaţionale de Turism de la Berlin(ITB), care se va desfăşura în perioada 11-15 martie a.c.

ITB reprezintă a doua manifestare din domeniul turismului la nivelul Europei, ca importanţă şi număr de vizitatori înregistraţi. Primele trei zile ale târgului sunt alocate specialiştilor în turism, iar ultimele două, vizitatorilor.

Claudiu Brădăţan Bumbu, coordonatorul Compartimentului Turism din cadrul Consiliului Judeţean Suceava, ne-a declarat că participarea judeţului Suceava la această manifestare se axează pe proiectul "Paştele în Bucovina", însă în afară de ofertele de Paşte vizitatorii vor găsi la stand şi alte programe turistice.

Alături de Consiliul Judeţean Suceava, parteneri sunt Asociaţia pentru turism Bucovina şi Asociaţia de turism Suceviţa. Materialele de promovare vor fi broşuri cu caracter general, filme de prezentare şi programe turistice printate.
Oferta turistică generală a României va fi prezentată la Berlin într-un spaţiu expoziţional în suprafaţă de 605 mp, în care un loc aparte îl are Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare Turistică Braşov. Fiecare expozant va avea la dispoziţie un infodesk personalizat cu un panou de 80 x 60 cm şi o masă de discuţie cu 4 scaune. Nu se permite decorarea cu bannere sau sisteme de expunere tip “pop up”.

La standul ţării noastre vor avea loc concerte zilnice de muzică clasică, demonstraţii cu meşteşuguri tradiţionale româneşti şi o Seară Românească, în data de 11 martie, între orele 18.30 – 20.30.

 

O legitimaţie de acces la târg costă 46 de euro

Cei care vor să participe la târgul de la Berlin trebuie să ştie că accesul în cadrul complexului expoziţional se va face pe baza legitimaţiilor de acces achiziţionate de fiecare expozant în parte, contra sumei de 46 de euro. Legitimaţiile se pot cumpăra şi în România, de la Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană.

Ţinuta vestimentară trebuie să fie “decentă, tip business”, la fel ca şi conduita în stand. Gazdele evenimentului mai precizează că în interiorul halelor din complexul expoziţional fumatul este strict interzis şi că „nu există  plăţi către organizatori”.

Anularea de participare după ce prezenţa a fost confirmată atrage după sine interdicţia de a participa la următoarele două ediţii ale ITB.

Suceava are o participare continuă la Bursa Internaţională de Turism de la Berlin începând din 2003. În primii 3 ani, partener a fost şi Consiliul Judeţean, iar acum parteneriatul a fost reluat. Până ieri după amiază nu fusese încă stabilită componenţa delegaţiei sucevene care va pleca la Berlin.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Paştele în Bucovina”, la Bursa Internaţională de Turism de la Berlin.
 Vizualizări articol: 1553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
“Paştele în Bucovina”, la Bursa Internaţională de Turism de la Berlin5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei