Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mar 2009 - Anul XIV, nr. 52 (4038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbare

Eugen Girigan a fost numit subprefect

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Guvernul României a decis, în şedinţa de ieri, numirea lui Eugen Girigan în funcţia de subprefect al judeţului Suceava. Girigan urmează să o înlocuiască în funcţie pe Angela Zarojanu, cea care ocupă în momentul de faţă unul dintre cele două posturi de subprefect în cadrul Prefecturii Suceava.

Potrivit Hotărârii Guvernului, Eugen Girigan va ocupa temporar funcţia de subprefect al judeţului, până la organizarea concursului de titularizare pe post.

Eugen Girigan este primul dintre cei doi subprefecţi ai judeţului care au fost numiţi de actualul Guvern, el având susţinerea politică a PSD. A doua propunere pentru cealaltă funcţie de subprefect este fostul primar din Vatra Dornei Constantin Huţanu.

După numirea în funcţie, Eugen Girigan a declarat că îşi doreşte să facă „o echipă bună” cu prefectul judeţului Suceava, Sorin Popescu, arătând că în calitate de subprefect va avea o serie de priorităţi, printre care asigurarea siguranţei locuitorilor judeţului, luarea de măsuri în vederea prevenirii efectelor calamităţilor naturale şi sprijinirea mediului de afaceri sucevean.

„Una din priorităţi va fi asigurarea siguranţei cetăţenilor, pentru că este o problemă cu care ne confruntăm la nivel naţional. De asemenea, îmi doresc să avem o colaborare bună cu administraţiile locale şi cu Consiliul Judeţean pentru prevenirea efectelor calamităţilor naturale. Şi mă refer aici la o colaborare pentru promovarea investiţiilor necesare pentru a preveni producerea pagubelor”, a declarat Girigan.

El a mai adăugat că Prefectura trebuie să sprijine mediul de afaceri sucevean. El a precizat că Prefectura poate să propună instituţiilor deconcentrate, cu atribuţii de control, ca verificările la agenţii economici să fie făcute în mod concertat, „pentru a nu crea disconfort firmelor”.

 

La rând urmează Constantin Huţanu

Eugen Girigan a anunţat că va demisiona din funcţia de consilier local al Sucevei. Girigan ocupă şi un post de director adjunct la societatea Consiliului Judeţean, Drumuri şi Poduri SA, el declarând că potrivit legii se poate suspenda din această funcţie.

În ceea ce-l priveşte pe Constantin Huţanu, cea de-a doua propunere pentru funcţia de subprefect, acesta va fi numit în acest post, cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare. Din cauza unor probleme de sănătate, Huţanu nu a putut să depună jurământul de funcţionar public, condiţie obligatorie pentru ocuparea funcţiei, procedură amânată pentru zilele următoare.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eugen Girigan a fost numit subprefect.
 Vizualizări articol: 1702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 6 voturi
Eugen Girigan a fost numit subprefect2.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei