Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 ian 2009 - Anul XIV, nr. 9 (3995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

O adolescentă în vârstă de 17 ani îşi acuză tatăl de incest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
O adolescentă în vârstă de 17 ani, dintr-o comună din zona Gura Humorului, îşi acuză propriul tată de incest, poliţia demarând o anchetă în acest caz.

Victima, Maria G., le-a spus poliţiştilor că abuzurile sexuale au început în luna august a anului trecut, atunci când mama sa se afla la muncă în străinătate, iar ea a rămas acasă doar cu tatăl ei. Acesta din urmă, a povestit adolescenta, consuma frecvent băuturi alcoolice şi a început să o abuzeze sexual, obligând-o în cele din urmă să întreţină raporturi sexuale cu el.

Minora a mărturisit că a ţinut totul secret, luni la rând, de frica tatălui ei.

Maria G. susţine că, iniţial, a decis să ţină murdarul secret toată viaţa, considerând că, odată cu întoarcerea mamei ei din străinătate, tatăl incestuos va renunţa să o mai abuzeze.

În urmă cu câteva zile, însă, a mai povestit adolescenta, bărbatul a încercat din nou să întreţină raporturi sexuale cu fiica sa, profitând de faptul că se afla în casă doar cu aceasta.

În acel moment, susţine Maria G., s-a hotărât să-i spună totul mamei sale, cu care a mers împreună la poliţie.

Dacă cutremurătoarele mărturisiri ale minorei sunt adevărate sau nu, urmează a fi stabilit în cursul anchetei demarcate de poliţiştii din Gura Humorului.

 

Îşi viola fata de patru ani, de faţă cu frăţiorii ei mai mici

Anul trecut, un caz asemănător avea să şocheze opinia publică. Dumitru Homiuc (40 de ani), din comuna Dărmăneşti, a fost arestat şi trimis în judecată, după ce poliţiştii din comună au aflat că acesta îşi obliga fiica în vârstă de 14 ani să întreţină cu el raporturi sexuale.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, abuzurile sexuale asupra minorei au început în anul 2004, atunci când Homiuc, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi profitând de faptul că soţia sa se afla la serviciu, îşi obliga fiica să se dezbrace, pentru a se „juca” cu ea.

Anchetatorii susţin că victima i-a spus la un moment dat mamei sale despre abuzurile la care este supusă de tată, însă femeia s-a limitat doar la a-şi certa soţul şi a-i cere acestuia să renunţe la aceste obiceiuri bolnave. 

În luna martie 2008, soţia lui Dumitru Homiuc a plecat la lucru în Italia, lăsând cei trei copii minori (doi băieţi în vârstă de 4, respectiv 7 ani, şi minora de 14 ani) în îngrijirea soţului ei.

O lună mai târziu, Homiuc a venit beat acasă şi şi-a obligat fiica să întreţină relaţii sexuale cu el. Procurorii mărturisesc că monstrul din Dărmăneşti şi-a siluit propriul copil, chiar de faţă cu cei doi fraţiori mai mici ai acesteia, iar atunci când minora plângea şi ţipa, Homiuc obişnuia să-i acopere faţa cu perna.

Pentru a fi sigur că minora nu va povesti nimănui, bărbatul o ameninţa cu bătaia şi îi promitea că o să-i cumpere diferite bunuri.

Terorizată de tatăl său, adolescenta în vârstă de 14 ani şi-a luat inima în dinţi şi, în seara zilei de 17 mai 2008, la scurt timp după ce fusese din nou violată de tatăl său, i-a povestit unui unchi de-al său tot coşmarul prin care trecea de aproape patru ani.

În momentul în care poliţiştii au descins la casa familiei Homiuc, tatăl incestuos a fost găsit în podul casei, cu ştreangul de gât, încercând să-şi pună capăt zilelor. Oamenii legii au găsit în buzunarele de la pantalonii bărbatului un bilet de adio prin care îşi cerea iertare.

În faţa anchetatorilor, tatăl incestuos şi-a recunoscut fără prea multe remuşcări faptele.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O adolescentă în vârstă de 17 ani îşi acuză tatăl de incest.
 Vizualizări articol: 1745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 6 voturi
O adolescentă în vârstă de 17 ani îşi acuză tatăl de incest4.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nimic nou sub soare trimis de
(14 ian 2009, 13:44:57
parca ce stiri puteam sa citesc despre humor ? in afara de curve si betivi, altceva nu gasesti pe acolo
2.   SCHEWEPPES,plavane trimis de
(14 ian 2009, 16:58:28
numai tu ai lipsi de-acolo,nu-i asa? Ai sarit gardul de mult?
2.1  RE: SCHEWEPPES,plavane trimis de
(14 ian 2009, 19:50:44
nu a...sarit gardul , ca nu-i in....stare.

are picioare...scurte si....procesor mic.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei