Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 ian 2009 - Anul XIV, nr. 9 (3995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Funcţii

Pretendenţii pentru şefia instituţiilor fac încălzirea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Vânzoleală mare la partidele care compun coaliţia de guvernare la nivel local odată cu finalizarea împărţirii instituţiilor publice deconcentrate şi a celor descentralizate. Este un lucru firesc în condiţiile în care sunt scoase la „bătaie” o mulţime de funcţii.

Ce-i drept, agitaţia este ceva mai mare la PSD, din cauză că cei mai mulţi directori noi vor fi nominalizaţi pentru instituţiile aflate în portofoliul social democraţilor.

În ultimele zile la PSD au fost vehiculate o serie de nume care ar putea accede în funcţii de conducere.

Astfel, la şefia Direcţiei Silvice în „pole-position” se află Sorin Ciobanu, şef de ocol silvic, la Garda de Mediu, Adriana Iordache, care a mai condus în trecut instituţia, la Inspectoratul Teritorial de Muncă, Gheorghe Straton, fost şef al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din cadrul Consiliului Judeţean, iar la Direcţia de Sănătate Publică, Alexandru Lăzăreanu, care deţine postul şi în prezent.

Fostul director al Direcţiei Agricole în guvernarea PSD, Atanasă Nistor, se pare că ar vrea să încerce din nou fotoliul acestei instituţii. Aşa se explică de ce a fost văzut tot mai des în ultima vreme pe la sediul PSD.

Vizavi de Garda Financiară şi Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului pe piaţă au apărut o serie de zvonuri cum că PSD ar păstra în funcţii actualii şefi. Este vorba de Ionuţ Vartic la Garda Financiară şi Elena Oanea la Protecţia Consumatorului.

Pentru cele două posturi de subprefect, social democraţii îi vor nominaliza mai mult ca sigur pe Eugen Girigan şi probabil pe Corneliu Popovici sau Ovidiu Milici.

Subprefect ar vrea să ajungă şi conservatorul Costel Ignătescu, care dă tot mai des târcoale sediului PSD.

Fotoliul de adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean, ocupat în prezent de Vasile Monacu, îl aşteaptă pe liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache.

 

Fostul primar Marian Ionescu „luptă” pentru o funcţie la instituţiile PD-L

De cealaltă parte, la PD-L lucrurile nu par aşa de complicate. Mulţi dintre şefi vor rămâne pe poziţii, precum directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, Petrică Ropotă, al Direcţiei Veterinare, Petrea Dulgheru, al Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare, Costel Girigan, al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Petru Carcalete sau şeful Inspecţiei în Construcţii Sabin Adrian Drăgan.

Alţi membri PD-L fac deja încălzirea pentru a intra în instituţii, precum Cristina Iordăchel, care va prelua Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate sau fostul deputat Romică Andreica, posibil şef la Cadastru.

Este de aşteptat să obţină funcţii fostul primar Marian Ionescu şi actualul consilier local Daniel Drăgoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pretendenţii pentru şefia instituţiilor fac încălzirea.
 Vizualizări articol: 772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 12 voturi
Pretendenţii pentru şefia instituţiilor fac încălzirea1.5512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   K trimis de
(14 ian 2009, 21:34:55
alex e un baiat antaia
1.1  RE: K trimis de
(15 ian 2009, 00:31:57
laso mai moale, la inceput toti sunt "antaia"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei