Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 oct 2008 - Anul XIII, nr. 257 (3938)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Caz soluţionat

Pistolarul din trafic, bărbatul care a împuşcat un şofer de tir, identificat de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Individul care, săptămâna trecută, a împuşcat un şofer de tir, după ce s-a certat cu acesta în trafic, pe DN 17, pe raza comunei Ilişeşti, a fost identificat de poliţişti.

Deşi misiunea oamenilor legii părea una imposibilă, cu atât mai mult cu cât victima nu a reţinut nici măcar judeţul în care era înmatriculată maşina la volanul căruia se afla bărbatul care a tras cu arma, anchetatorii, poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice, au reuşit totuşi să-i dea de urmă pistolarului.

Potrivit poliţiei, acesta se numeşte Manuel Gemănari, are 30 de ani şi este din comuna Stulpicani, posesor legal al unui pistol cu bilă de cauciuc, marca „Whalter PP”.

Audiat de oamenii legii, Gemănari a recunoscut că a tras cu arma înspre şoferul de tir, precizând însă că a făcut acest lucru pentru a se autoapăra, după ce acesta din urmă (Vasile Cuzub, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Botoşani) îi agresase soţia şi devenise violent.

Conflictul dintre Gemănari şi şoferul de tir a avut loc marţi seară (21 octombrie a.c.), în jurul orei 23:00, şi a plecat de la o neînţelegere în trafic. Unul dintre şoferi nu i-a acordat celuilalt prioritate de trecere pe un sector de drum îngustat, din cauza lucrărilor ce se efectuează în zonă.

Ambii şoferi arată unul spre celălalt atunci când vine vorba de cine a greşit în trafic, fiecare având propria variantă.

Cert e că scandalul dintre ei s-a terminat cu focuri de armă.

La un moment dat, Gemănari a scos un pistol şi a început să tragă în direcţia botoşăneanului, unul dintre gloanţele de cauciuc rănindu-l la antebraţ pe şoferul de tir.

Din fericire, leziunile suferite au fost superficiale, Vasile Cuzub plecând din „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava imediat după ce a primit îngrijiri medicale.

     

Dosar penal şi amendă de 10.000 de lei

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, loviri sau alte violenţe şi uz de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării.

Totodată, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru, şoferul pistolar a fost amendat.

„A fost sancţionat contravenţional cu suma de 10.000 de lei, conform prevederilor Legii 295/2004, privind regimul armelor şi muniţiilor, întrucât a făcut uz de armă neletală destinată autoapărării şi nu a anunţat imediat poliţia, conform prevederilor legale”, a precizat Panţiru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pistolarul din trafic, bărbatul care a împuşcat un şofer de tir, identificat de poliţie.
 Vizualizări articol: 1851 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Pistolarul din trafic, bărbatul care a împuşcat un şofer de tir, identificat de poliţie3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei