Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 oct 2008 - Anul XIII, nr. 257 (3938)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Skoda Octavia Facelift, disponibilă din noiembrie de la 13.737 euro

Skoda se simte în largul său pe segmentul compactelor. Încă din 1997, când a păşit pe acest sector cu Octavia, marca cehă şi-a clădit o reputaţie de invidiat în clasa de vehicule unde nemţii dominau autoritar. După o primă generaţie primită foarte bine public, Octavia continuă evoluţia bună pe piaţa europeană având din 2004 un atu în plus. O nouă generaţie.

Astăzi, modelul de volum la cehilor intră într-o etapă intermediară, afişându-se în lume cu versiunea Facelift, care are menirea de a spori vânzările şi a consolida poziţia ocupată în prezent. La numai o lună de la debutul oficial, Octavia Facelift va ajunge şi în România. Pe linie de design, Octavia Facelift depăşeşte spectrul canoanelor specifice la adresa versiunilor cosmetizate prin multitudinea de noutăţi ce au principal obiectiv dinamizare vânzărilor. Modificările exterioare au darul de a conferi maşinii un aer proaspăt şi o imagine distinctă fără a ştirbi cu nimic din personalitatea celui mai bine vândut model Skoda. Concentrate în special la partea frontală, schimbările au vizat blocuri optice - stilizate într-o manieră contemporană, o grilă motor revizuită subtil, spoiler cu o linie care integrează mai bine botul maşinii dar şi noi proiectoare de ceaţă.

Caroseria beneficiază de bandouri în culoarea caroseriei şi o paletă cromatică mai bogată. Partea din spate a maşinii se face remarcată prin noul spoiler ce găzduieşte doi catadioptri şi stopuri uşor revizuite. Nici interiorul nu a scăpat din vizorul cehilor, aceştia împrumutând o serie de componente de la noul Superb: volanul, consola centrală şi instrumentarul de bord. Tot în habitaclu descoperim materiale mai calitative pentru scaune şi noi sisteme audio şi de navigaţie. Pe lista echipamentelor Octavia Facelift mai include printre altele faruri adaptive cu xenon şi scaune cu tetiere active pentru protecţie în cazul unui impact venit din spate.

Versiunea restilizată aduce cu sine şi câteva schimbări la nivel tehnic. Mai precis motorul de 1.4 litri ce generează 120 de cai putere, până acum nedisponibil. Unitatea turbo pe benzină este cuplată la cutia automată DSG cu 7 trepte, transmisie regăsită în combinaţie cu agregatul 1.8 TSI de 160 de cai putere. Octavia Facelift va fi disponibilă în România începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie la un preţ de bază de 13.737 euro, TVA inclus. 

Ca şi până acum, vor exista trei niveluri de dotări: Classic, Trend şi Elegance.

Cu o lună înainte de debutul oficial, Monitorul de Suceava publică în premieră lista de preţuri pentru Octavia Facelift sedan, cu sumele aferente - minin şi vârf - liniilor de echipare: Clasic între 13.737 şi 18.134 euro, Trend între 14.482 şi 20.768 euro, iar Elegance între 16.512 şi 21.718 euro TVA inclus. Pentru varianta Octavia Combi costurile de achiziţie sunt puţin mai ridicate, de la 15.716 la 19.065 euro - Classic, 16.605 la 21.840 euro - Trend, 17.537 la 22.772 euro – Elegance. Octavia are două versiuni de caroserie, sedan şi combi, la care se adaugă un model cu veleităţi de crossover, Octavia Scout. Acesta din urmă va păstra designul actual, urmând ca abia anul viitor să fie comercilizată în varianta revizuită estetic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Skoda Octavia Facelift, disponibilă din noiembrie de la 13.737 euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 3596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skoda Octavia Facelift, disponibilă din noiembrie de la 13.737 euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei