Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 oct 2008 - Anul XIII, nr. 257 (3938)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Împărţire

Cinci milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor judeţene şi comunale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Consiliul Judeţean Suceava a aprobat, în şedinţa de ieri, rectificarea bugetului judeţului, cu suma de cinci milioane de lei, fonduri primite de la Guvernul României pentru reabilitarea infrastructurii de drumuri judeţene şi comunale. Potrivit hotărârii aprobate de deliberativ, trei milioane de lei au fost alocate pentru refacerea drumurilor judeţene afectate de inundaţiile de la sfârşitul lunii iulie a.c., iar alte două milioane de lei vor fi folosite pentru finanţarea cheltuielilor aferente refacerii drumurilor comunale.

Tot în ultima şedinţă a Consiliului Judeţean s-a aprobat alocare sumei de 150.000 de lei pentru finanţarea reconstrucţiei unor locuinţe distruse de inundaţii. Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a mai spus că fondurile provin din donaţiile făcute Consiliul Judeţean Alba. „Donaţia a fost făcută de administraţia judeţeană din Alba, condusă de un reprezentant PD-L, din dorinţa de veni în sprijinul celor care au avut de suferit în urma inundaţiilor”, a declarat Flutur.

În acelaşi timp, el a precizat că în perioada următoare va fi constituită o comisie care să verifice situaţia mai multor familii din localităţile calamitate, precizând că nu toate case afectate de inundaţii au fost incluse în raportul privind pagubele înregistrate la nivelul întregului judeţ.

„Au venit în audienţă mai multe persoane care mi-au spus că locuinţele lor au fost afectate de inundaţii, însă nu au fost prinse în raportul echipelor de evaluare a pagubelor, pentru a primi bani pentru reconstrucţie. Vom face anchete sociale şi vom acorda sprijin acolo unde va fi cazul”, a declarat preşedintele CJ Suceava.

 

Flutur a criticat din nou „zgârcenia” premierului Tăriceanu

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a acuzat din nou „zgârcenia” premierului României, Călin Popescu Tăriceanu, precizând că suma de cinci milioane de lei primită de judeţul Suceava la ultima rectificare bugetară este mai mult decât insuficientă. Flutur a arătat că Suceava a primit fonduri de şapte ori mai puţine decât cele care au ajuns la Consiliul Judeţean Bacău.

„Am împărţit zgârcenia lui Tăriceanu. Sunt de şapte ori mai puţine fonduri decât i s-au alocat lui Hrebenciuc la Bacău. Suma care a fost alocată judeţului Suceava este ca o picătură într-un ocean”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor judeţene şi comunale.
 Vizualizări articol: 1073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Cinci milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor judeţene şi comunale1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei