Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 oct 2008 - Anul XIII, nr. 257 (3938)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Toate i se întâmplă numai ei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Mâine Steaua va înfrunta Dinamo într-o situaţie care se aseamănă foarte mult cu cea de acum doi ani. Şi atunci trupa lui Rednic îşi luase oarece avans, profitând de implicarea europeană a rivalilor. Totul s-ar fi putut remedia în derby, cu un rezultat bun Steaua i-ar fi păstrat în raza vizuală. Dar întreaga desfăşurare a evenimentelor a fost împotriva echipei antrenate pe atunci de Cosmin Olăroiu. Thereau şi Nicoliţă au păţit nişte eliminări halucinante (poate că merită menţionat, arbitru era Corpodean!), iar Dennis Şerban a reuşit faza şi golul carierei în ultimele secunde ale partidei. Simplificând, se poate spune că atunci Steaua a pus punct pretenţiilor sale la titlu. Sezonul următor, alt jucător a reuşit, tot la ultima fază, golul pentru care va fi pomenit veşnic, printre dinţi, de suporterii roş-albaştri. L-aţi recunoscut, desigur, pe buzoianul Bunică. Simplificând iarăşi, chiar dacă apoi au mai apărut şi alte şanse, se poate spune că acel meci a fost una din principalele borne ale luptei la vârf dintre Steaua şi CFR.

Acum Steaua se prezintă cu o altă tinichea zornăitoare legată de coadă, egalul reuşit de buzoieni în Ghencea. Sunt convins că acesta va fi singurul punct smuls de Gloria Buzău pe terenul vreunei echipe cu pretenţii în acest campionat, ba chiar este posibil să nu mai supere pe nimeni nici măcar pe teren propriu. Deci ar fi o altă nefăcută în dauna Stelei... Acestea fiind zise, ce i se mai poate întâmpla Stelei la meciul de mâine?! Autogoluri antologice şi-a mai dat... Poate un gol marcat de Lobonţ din degajare! Asta da, chiar ar fi o bombă, nu e nici măcar cotată la pariuri! Sau poate că, odată cu venirea lui Dorinel, se schimbă norocul. Dar parcă era o prevedere cu antrenorii care nu mai pot antrena două echipe în acelaşi sezon. Sau divizia secundă nu se pune? Un meci pierdut la masa verde nu-l putem trece la premiere, bricheta din Giuleşti a deschis balul. Prilej cu care, iată, observăm că întâmplările inedite nu sunt chiar mereu în defavoarea Stelei!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toate i se întâmplă numai ei.
 Vizualizări articol: 874 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toate i se întâmplă numai ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei