Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 oct 2008 - Anul XIII, nr. 257 (3938)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbări

Dumitru Sahlean este noul director al Aeroportului Salcea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava va avea, începând cu data 1 noiembrie 2008, un nou director, în persoana lui Dumitru Sahlean, care a mai ocupat această funcţie în perioada 1989 - 1990.

Hotărârea a fost aprobată, ieri, de Consiliul Judeţean Suceava, după ce, în prealabil, consilierii au decis eliberarea din funcţie a celui care a ocupat acest post, Dan Asmarandei.

Potrivit spuselor preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, destituirea lui Asmarandei din funcţie s-a făcut după ce Compartimentului de audit public intern a constatat o serie de nereguli legate de activitatea de manager a acestuia.

Mai mult, Vasile Ilie a spus că din raportul auditorilor reies numeroase alte nereguli care demonstrează un management defectuos, făcând referire la o serie de probleme legate de salarizare, operaţiuni de încasări şi plăţi şi de modul în care s-au făcut unele achiziţii publice.

Potrivit hotărârii adoptate de Consiliul Judeţean Suceava, Dan Asmarandei are dreptul să atace la Tribunalul Suceava decizia de eliberare a lui din funcţie.

 

Consilierii PSD nu au participat la vot

Adoptarea hotărârilor privind destituirea lui Dan Asmarandei şi de numire a lui Dumitru Sahlean în funcţia de director al Aeroportului Salcea s-a făcut fără votul consilierilor judeţeni ai PSD Suceava. Liderul acestora, Gheorghe Iacob, a anunţat înainte de exprimarea votului secret pentru destituire că nu participă la vot, pe motiv că nu au primit toate informaţiile şi raportul de audit care îl încriminează pe Dan Asmarandei. Mai mult, Iacob a precizat că nu consideră normală desemnarea unui director interimar, înainte de a se stabili data concursului pentru ocuparea postului.

 

Hotărârile vor fi atacate în instanţă

Pe de altă parte, fostul director al aeroportului, Dan Asmarandei, a declarat, la rândul său, că va ataca în instanţă decizia CJ Suceava de eliberare a sa din funcţie.

„Sunt foarte multe minciuni în raportul de audit prezentat. Mai mult, proiectul raportului de audit mi-a fost prezentat abia astăzi (n.r. – ieri) şi nu înţeleg cum l-au avut cei de la CJ Suceava. Iar eu aş fi avut dreptul să contest cele prezentate în raportul de audit. Nu în ultimul rând, CJ Suceava nu deţine nici avizul nefavorabil al Ministerului Transportului care face referire la persoana mea”, a declarat Asmarandei.

El a mai arătat că dacă după primul an în care a asigurat conducerea aeroportului (2004) numărul pasagerilor înregistraţi a fost de 2.500, în 2008 numărul acestora va ajunge la 25.000.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Sahlean este noul director al Aeroportului Salcea.
 Vizualizări articol: 2579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 7 voturi
Dumitru Sahlean este noul director al Aeroportului Salcea3.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei