Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 oct 2008 - Anul XIII, nr. 232 (3913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Sprijin

Egger donează Crucii Roşii 20.000 de euro pentru sinistraţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Compania Austriacă Egger, care deţine o fabrică în Rădăuţi, a donat filialei din Suceava a Societăţii Naţionale „Crucea Roşie” suma de 20.000 de euro pentru sprijinirea persoanelor ale căror case au fost distruse de inundaţiile de la sfârşitul lunii iulie 2008.

Într-o conferinţă de presă comună, susţinută de directorul comercial al fabricii Egger din Rădăuţi, Mihai Şandru, şi preşedintele „Crucea Roşie” Suceava, Corneliu Dediu, s-a precizat că banii vor fi folosiţi pentru cele 203 familii ale căror case sunt reconstruite de către autorităţi.

Mihai Şandru a precizat că pe lângă cei 20.000 de euro, Egger donează şi o importantă cantitate de PAL brut şi PAL melaminat pentru fabricarea unor paturi care ar urmă să ajungă în casele reconstruite.

„Compania Egger face parte din comunitatea locală, majoritatea angajaţilor noştri fiind din judeţul Suceava. Mai mult decât atât, Egger este o companie de familie, astfel că nu am putut rămâne indiferenţi la suferinţele şi daunele produse de inundaţii. Din acest motiv am decis că este nevoie de suportul nostru, şi ne-am implicat în proiectul iniţiat de către Crucea Roşie din România. Şi sperăm că prin acţiunile noastre să oferim un sprijin oamenilor, în aceste momente dificile”, a declarat directorul comercial al fabricii Egger Rădăuţi.

De remarcat că donaţia făcută de Egger România nu este prima acţiune umanitară a acestei companii, austriecii asigurând şi trei camioane de apă minerală provenită din Austria şi care a fost distribuită în zonele afectate de inundaţii.

 

406 paturi pentru familiile rămase fără case

La rândul său, şeful „Crucea Roşie” Suceava, Corneliu Dediu, a subliniat că plăcile de PAL primite de la Egger vor fi folosite pentru construcţia a 406 paturi, câte două pentru fiecare casă reconstruită.

„În momentul de faţă căutăm o firmă care poate sponsoriza realizarea acestor paturi, sau care va percepe preţuri reduse pentru a le putea acoperi din suma primită”, a spus Dediu. El a spus că o parte din donaţia făcută de compania Egger va fi folosită şi pentru achiziţionarea de lenjerie pentru paturile care ar urma că fie distribuite familiilor ale căror case sunt reconstruite. În acelaşi timp, Corneliu Dediu a spus că Societatea „Crucea Roşie” a donat recent câte 50 de frigidere, aragaze şi butelii familiilor sinistrate din cinci localităţi afectate de inundaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Egger donează Crucii Roşii 20.000 de euro pentru sinistraţi.
 Vizualizări articol: 902 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Egger donează Crucii Roşii 20.000 de euro pentru sinistraţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Degeaba trimis de
( 2 oct 2008, 11:34:46
Astia au taiat padurile si acum o fac pe generosii cu oamenii afectati de actiunile lor... Mai bine impadureau la loc niste coaste cu banii astia.

Cretinii aia de sinistrati tot in locurile vechi isi refac casele:

"Naucitor Le-au cazut casele din chirpici - se ascund dupa bca-uri

Sinistratii lui 2008 construiesc fix �n calea viiturii

de Alina BADALAN TURCITU | 02 OCTOMBRIE 2008

Oamenii loviti de Siret risca sa o mai pateasca si pe viitor, dupa ce autoritatile au permis reconstructia caselor tot pe vechile amplasamente

Doljestiul n-are unde-si stramuta sinistratii: dealurile o iau la vale, iar terenurile neinundabile sunt proprietati private"
2.   ESTI PROST trimis de
( 2 oct 2008, 11:55:47
Se scrie EEGGER
2.1  RE: ESTI PROST trimis de
( 2 oct 2008, 12:35:22
cred ca totusi e EGGER.vezi www.egger.ro
3.   Naspa trimis de
( 2 oct 2008, 12:53:03
Fostul secretar al Crucii Rosii suedeze a fost dat afara pentru niste deturnari de fonduri cand s-a cumparat si renovat sediul de mai sus de Cinemaograful Modern. De la Crucea Rosie din Suceava n-a plecat nimeni. Oare din astia 20000 euro cati bani vor intra in buzunarele sinistratilor ? Oare nu se gaseste nimeni sa controleze "afacerile" "voluntarilor" de la Crucea Rosie din Suceava ???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei