Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 oct 2008 - Anul XIII, nr. 232 (3913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aprecieri

Vitcu critică abordările „ridicole” ale adversarilor politici

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PD-L la Senat pe colegiul Fălticeni, Mihai Vitcu, critică modul în care adversarii politici îşi fac campanie în perspectiva alegerilor generale din 30 noiembrie.

Vitcu constată „o agitaţie fără precedent” pe scena politică suceveană, unde deja au apărut candidaţi care vor să-şi demonstreze valoarea „atât în faţa electoratului, cât şi în faţa celor care i-au nominalizat” şi critică abordările ridicole ale unora dintre cei care se „bat” pentru un mandat de senator sau de deputat.

Democrat liberalul a dat exemplul liberalilor. „Am văzut nişte intervenţii ale unor domni din PNL care îşi dădeau cu presupusul în materie de legislaţie şcolară, înfierându-l cu mânie proletară pe şeful Inspectoratului Şcolar, Petru Carcalete, pentru că chipurile ar fi oprit ilegal studiile la şcoala Costâna. Lăsând la o parte faptul că intervenţia respectivului era tardivă, pentru că între timp se revenise la măsură printr-o hotărâre a IŞJ, respectivul spunea printre altele că în legea învăţământului nu ar exista prevederi care să stabilească numărul minim de elevi. Trebuie să ştie şi domnul respectiv că o clasă nu poate funcţiona la nivelul învăţământului gimnazial cu un număr mai mic de 15 elevi şi cu un număr de 10 elevi la şcoala primară. Lucrul acesta nefiind cunoscut de respectivul domn, el vorbeşte de ilegalităţi. Trebuie să ştie că într-o perspectivă foarte apropiată şcolile din judeţ se vor comasa, dar nu şi în zonele de munte”, a spus Vitcu.

El s-a legat şi de afirmaţia europarlamentarului PSD Cătălin Nechifor, potrivit căreia zona Fălticeni este discriminată în raport cu celelalte zone.

„I-aş reaminti domnului respectiv că brandul de „bucovinenii de la Fălticeni nu-i aparţine lui Gheorghe Flutur, ci unui personaj foarte cunoscut care persifla în felul acesta zona şi domeniul ei, iar acum vine cu aura candidatului ce vrea să scoată din mocirlă oamenii din ţara paielor. Concluzia este că e uşor a da din gură când nimic nu ai a spune”, a spus Vitcu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vitcu critică abordările „ridicole” ale adversarilor politici.
 Vizualizări articol: 1327 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Vitcu critică abordările „ridicole” ale adversarilor politici3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dar tu... trimis de
( 2 oct 2008, 16:20:43
Dar tu, vitcule, de ce dai din gura fara sa spui nimic?...

De ce nu spui ca esti varul celui mai corupt, dupa tine, inspector scolar general pe care i-a avut judetul? Carcalete, pe vremea cand tu "banditeai" peste invatamantul judetean, era singurul liberal director de scoala ( pe-atunci era PSD-ul la putere, iar tu erai acolo....). Cand s-a facut "schimbarea", s-a facut "rocada": tu, erai singurul PSD-ist director de colegiu, sub administratie liberala, iar Carcalete, insp. gen. ISJ.....

Tu chiar crezi ca ajungi senator?????.....
2.   Rusine trimis de
( 2 oct 2008, 16:42:35
D-le Vitcu te-ai facut destul de r�s ca ai trecut la PDL. Cred ca esti cel mai josnic om politic din judetul Suceava. Sa-ti fie rusine.
2.1  RE: Rusine trimis de
( 3 oct 2008, 02:05:42
Dar mata nu s-a facut de ras cand te-a facut pe tine? Esti cea mai josnica curva pensionara din judetul Suceava. Sa-ti fie rusine!
3.   Pentru cei doi invidiosi trimis de
( 2 oct 2008, 20:48:07
Hei, cei de la comentariile 1 si 2, muriti de ciuda, nu? O sa muriti cu adevarat cand va castiga PDL- sa dea Dumnezeu!!! Cei mai josnici oameni politici sunt cei care si-au pierdut omenia, care mint cu nerusinare, care nu sunt in stare de nimic in viata lor. Uitati-va la cine guverneaza si veti intelege mai bine. Sa-i ajute Dumnezeu pe cei doi, pe care ii infierati aici, sa ajunga senatori. Sunt cu adevarat OAMENI!!!!!
4.   Iubirea de "zona" trimis de
( 2 oct 2008, 21:59:37
Adevar graita-ti d-le Vitcu!

Stim noi cat de iubiti am fost de cei de la judet si cat ne-au

ajutat "zona" pana acum...Chiar ultimul vot al falticenenilor

nu-i da de gandit? Nu a inteles ca noi nu-l vrem pe el? L-am

avut destul atatia ani la conducerea judetului si stimn prin cate am trecut.

Daca nu l-a mai vrut Cajvana lui, nu l-a mai vrut Suceava lui, de ce l-ar

vrea Falticeniul nostru? Cat de mult il doare de "muncipiul" si zona noastra?

Hai sa fim seriosi!
4.1  RE: Iubirea de "zona" trimis de
( 3 oct 2008, 15:37:13
Se scrie "grait-ati", analfabetule....

Nici ca se putea ca sub un asa fost inspector scolar general sa iasa altfel de specimene "culturale"

5.   Dar tu.. trimis de
( 2 oct 2008, 22:25:50
"dar tu" ce-ai fi facut daca erai un pic macar inspector general? Nu banditeai?

N-ai "bandidat"niciodata? Doamne, cinstiti mai sunteti anonimilor! Si daca ai cumva vreo functie sau vreun servici amarat, esti transparent si curat precum cristalul?

Da, ca anonim poti acuza pe oricine, de orice. Numai asa vom prospera...Sa fim cinstiti si anonimi . Cei cunoscuti, cu nume cunoscute,persoane publice, sunt banditi. Bravo fratilor anonimi, nu ati mancat usturoi, nici gura nu va miroase, dar debitati acuze anonime!
5.1  RE: Dar tu.. trimis de
( 3 oct 2008, 15:50:24
Slugoiule ( al lui vitcu, desigur...), faptul ca declari ca orice ar fi intr-o functie publica "banditeste", nu-i de mirare, asta e si crezul lui vitcu, care a facut in toate fuctiile publice avute ( director de scoala, deputat, inspector scolar general ), trafic de influenta, gainarii mai mari sau mai mici, vanzari de titularizari, vila , suprafata de teren, jocuri la mai multe capete ( cu care se si lauda.....) etc....

Pentru vitcu, nu sunt deloc un anonim, pentru tine, un gunoi, n-am de ce sa ma devoalez........Vitcu stie cine sunt, se teme oricum de mine intr-o discutie "polemica".

Nu-i asa "viciule"?...........
5.2  RE: Dar tu.. trimis de
( 3 oct 2008, 18:21:02
Cacalete, am vorbit cu dl. Vitcu si el nu citeste ce se scrie aici. Ii roaga pe toti sustinatorii lui sa se abtina de la cititul acestor comentarii infecte. El doreste ca oamenii sa mearga la vot si sa aleaga asa cum le dicteaza constiinta.

I-am citit mesajul tau si chiar nu intelegea aluziile. Chiar nu te stie. Cum sa-i fie frica de tine? El are ca atu oamenii care il pretuiesc, cariera didactica, activitatea de la ISJ si din Parlament, familia lui extraordinara.

Nu te mai incorda atat ca esti nesemnificativ. Believe me!

L-am rugat sa-mi zica cine esti, ca te altoiam eu ca sa nu te mai crezi tu asa mare sperietoare.

Voi toti sunteti pusi de Marza si Stan sa-l denigrati, dar vorbim dupa alegeri. Ca sigur va castiga!

Sictir cacalete!
5.3  RE: Dar tu.. trimis de
( 3 oct 2008, 18:24:00
Bai kakalete ce tare esti tu! Cum inspiri tu frica!

Esti un bou care te bagi singur in seama, pentru ca nici nevasta-ta nu te mai asculta!
6.   Pentru "rusine" trimis de
( 2 oct 2008, 22:53:43
Trebuia sa murim PCR-isti, acum ar trebui sa murim, dupa unii PSD-isti... Dragi politicieni "stati la locurile voastre", "stati linistiti", faceti campanie altora pana la ultima suflare... Nu acceptati schimbarea, noul, chiar daca nu va mai regasiti EU-l in partid.. .Stati cuminti, aplaudati, ridicati mana, capul plecat si ochii-n pamant...Numai asa vom evolua si vor "evolua" unii...Altfel, onorabilii anonimi va vor spune ca trebuie sa va fie rusine pentru ca nu ati fost cuminti, asa cum sunt ei, in vesnica haina de anonimat...Iar daca cei multi (si nu anonimi) va vor, asa cum sunteti, cu nume si renume,ca oameni in primul rand, vor "plesni" in corectitudinea lor ascunsa fara sa le fie rusine de necunsocutele lor nume !
7.   Sa va fie RUSINE anonimi de doi bani trimis de
( 3 oct 2008, 01:26:16
Rusine PSD!

V-ati batut joc de Falticeni!
8.   Marza-penibilul trimis de
( 3 oct 2008, 01:38:03
Voi anonimi care vegheati ca oficiosul lui Marza din judetul Suceava sa contina pe site si insulte adresate oamenilor pe care ii iubim, nu aveti ocupatie?

Chiar nu ai curva batrana, consiliera lui peste peste prajit?

Si tu ordinar complexat, numai cu tampenii te ocupi!

Oameni buni, ce cauta Marza la Falticeni? Ce legatura are cu orasul nostru pe care l-a nenorocit, ocolindu-l repetat cu sume de la bugetul CJ!

Vom merge la vot sa-i aratam ca avem creier si sula mare.( hoo curvo care injuri tot timpul pe dl. Vitcu, cand ai auzit de sula ai tresarit. Nu e pentru tine e pentru Marza-jenantul.)

Pe Marza nu-l voteaza nici familia lui, ca altfel s-ar fi dus la Cajvana sa prinda un os .
9.   Sa mergem sa votam trimis de
( 3 oct 2008, 01:53:33
Eu voi vota oameni din Falticeni si nu importuri expirate gen Marza.Sincer, as fi votat tot cu PSD si la senat, dar nu am cum .E vorba de un principiu.Ce sa caute Marza aici? Pai el se compara cu omul extraordinar Mihai Vitcu?

Dupa ce i-a fost frica tot timpul in PSD, ca sa nu-i ia locul, acum a venit si momentul adevarului .Daca ar fi avut un candidat din Falticeni sigur PSD-ul ar fi castigat, pentru ca totusi dl. Vitcu ne-a dezamagit prin plecarea lui dintre noi si nu l-am fi votat. Dar asa nu avem ce face, ne obliga Marza sa votam PDL si Mihai Vitcu -senator.

10.   Mirza - o lichea ordinara trimis de
( 3 oct 2008, 12:52:32
Mirza, esti o secatura ordinara, un potlogar si un analfabet de doi lei. Tu chiar crezi ca lumea-i proasta ? Domnul Vitcu o sa ia 50% din prima si tu o sa urli la luna.
11.   Marlanul... trimis de
( 3 oct 2008, 15:53:36
Marlanul de vitcu numai asa sustinatori poate sa aiba......
11.1  RE: Marlanul... trimis de
( 3 oct 2008, 18:29:00
Mai marlan ca MARZA nu exista in tot judetul!

Cred ca el isi scrie singur mesajele de sustinere.Ba nu am uitat ca e analfabet. Cred ca pune un slugoi de-al lui.

Gata s-a terminat Marza!

Intelege-ne si pe noi cei din judet. Nu te mai vrem ! Ai muls pe cine ai putut. De ce nu candidezi in Neamt. Poate ai mai multe sanse acolo.

12.   Porcule... trimis de
( 3 oct 2008, 15:55:39
porcule batran, imi cereai favori sexuale promitandu-mi ca n-o sa am probleme la bacalareat!
12.1  RE: Porcule... trimis de
( 3 oct 2008, 18:10:47
Bai analfabeto, invata sa scrii si pe urma intra pe site.

12.2  RE: Porcule... trimis de
( 3 oct 2008, 18:32:41
Pentru curva analfabeta(Marza)!

Noi cei din Falticeni iti vom da multa ****!

Vom baga carne in tine de nu iti va mai incapea in congelator!

Vei vedea taran de la Cajvana, nu-ti va veni sa crezi!

Faci un mare desrviciu PSD-ului prin candidatura ta.
12.3  RE: Porcule... trimis de
( 3 oct 2008, 18:36:44
Pentru marzoaica care avea probleme la "bacalareat".

Noi cei care votam cu Vitcu avem sigur diploma de bacalaureat. Voi cei 3 care votati cu Marza aveti "bacalareat".

Asta e diferenta dintre noi si voi!

13.   Nerusinatilor ! trimis de
( 3 oct 2008, 17:23:58
Comentariul precedent e a unei persoane cu creierul cat o nuca: de tare ce i se izbeste de peretii capului are visuri erotice si debiteaza ineptii. Nu poate fi decat a unuia ca mirza care asa a trecut prin scoala: facand favoruri (nu favori analfabetule) la unul, la alta. Mirza, esti o secatura la sfarsitul unui proces de putrefactie, lasa oamenii in pace ca mirosi dezgustator.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei