Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 oct 2008 - Anul XIII, nr. 232 (3913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fotbal Club Cetatea

Federaţia a scos Suceava din Cupa României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a analizat ieri memoriul depus de gruparea FC Botoşani, prin care se solicită excluderea din Cupa României a formaţiei FC Cetatea, pe motiv că sucevenii nu au evoluat cu un junior în teren în meciul din runda precedentă cu Ceahlăul Piatra Neamţ, aşa cum prevede Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice. După ce au ascultat depoziţiile reprezentanţilor celor trei cluburi implicate, membrii comisiei s-au retras pentru deliberare. Lovitura de teatru s-a produs aseară în jurul orei 20.00, atunci când pe site-ul FRF a apărut un comunicat sec, care precizează că „jocul dintre Cetatea Suceava şi Ceahlăul Piatra Neamţ din cadrul fazei a V-a a Cupei României se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea formaţiei nemţene”.

Această veste l-a şocat pe preşedintele FC Cetatea, Dumitru Moldovan, care a declarat că lucrurile nu vor rămâne aşa. „M-am convins încă o dată că România este ţara unde mori cu dreptatea în mână. Consider că verdictul dat de Comisia de Disciplină nu are acoperire regulamentară, pentru că botoşănenii au depăşit termenul legal de 15 zile, în care puteau depune acest memoriu. Ba mai mult, nu au depus nici măcar taxa de 500 de lei pe care trebuiau să o achite în termen de 24 de ore de la înregistrarea memoriului. Şi acestea sunt doar câteva din scăpările Comisiei de Disciplină, care a luat o hotărâre puţin spus curioasă. Oricum noi vom face astăzi recurs la Comisia de Apel şi dacă e nevoie vom ajunge până la Tribunalul Sportiv de la Lausanne să ne facem dreptate”, a declarat oficialul Cetăţii. Faptul că FC Botoşani şi Ceahlăul şi-au unit forţele pentru a scoate Suceava din Cupa României are cu siguranţă legătură cu meciul direct din campionat dintre cele două formaţii, care se va disputa sâmbătă pe stadionul din Botoşani, crede Dumitru Moldovan. Conducătorul FC Cetatea sugerează că pietrenii vor câştiga în campionat, iar elevii lui Leo Grozavu se vor impune în confruntarea din Cupa României, ce va desemna formaţia care va întâlni Gloria Buzău în şaisprezecimile Cupei României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Federaţia a scos Suceava din Cupa României.
 Vizualizări articol: 3387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Federaţia a scos Suceava din Cupa României5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   D-LE MOLDOVAN trimis de
( 2 oct 2008, 11:23:56
DACA SI CEAHLAUL A JUCAT FARA JUNIOR SI I S-A DAT 3 LA 0 INSEAMNA CA SANTEM LUATI DE FRAIERI SI AR TREBUI SA AJUNGETI PANA LA LAUSANNE SI SA NU VA LASATI PACALITI SI SPER SA VA TINETI DE CUVANT . BAFTA .
1.1  RE: D-LE MOLDOVAN trimis de
( 2 oct 2008, 12:49:20
Bai Moldovan, m�ndria, prostia si domnia se platesc.

Rusineeeeeeeeee pentru veniturile pe care pe luati degeaba, caci dormiti �n papuci pe banii Primariei. Sigur ca nu va controleaza nimeni.

Ori respectati Regulamentul, ori plecati acasa.
1.2  RE: D-LE MOLDOVAN trimis de
( 2 oct 2008, 18:15:40
demisia . vinovatul sa plateasca . afara .
1.3  RE: D-LE MOLDOVAN trimis de
( 2 oct 2008, 19:59:04
si la meciul cu PROGRESUL am pierdut la masa verde cu 3 la 0 ca l-au folosit pe BUHUSI care era suspendat , desi pe teren s-a terminat doar 1 la 0 . habar n-au cei cu ei conducere de 2 bani . DEMISIA .
2.   FRF lui Sandu si Lupescu spagarii ! trimis de
( 2 oct 2008, 11:35:02
Sigur in tara lui Papura Voda, alias Mircea Sandu se poate face orice contra spaga. Sa nu va lasati inselati de acesti derbedei din fotbal, au adunat destul in 18 ani, mai e si unul Mitica , care ar trebuie sa dispara.
3.   Ha, lovitura de teatru... trimis de
( 2 oct 2008, 11:35:10
Traim in Romanica si asta ne ocupa tot timpul!

Este inadmisibil ceea ce se intampla. Domnule mARE pRESEDINTE, dar o comisie se poate autosesiza si poate lua o decizie fara a fi depus vreun memoriu ca in astfel de cazuri. Numai da din gura ca un papagal k asta esti. Te-am sustinut pana acum dar esti un nimic. M-ai convins!

Un alt blat ordinar care nu s-a putut realiza p stadion in fata la mii de oameni si acum vii si arunci cenusa **** calificarii in 16-imi!

RUSHINE ! ! !

Mi-e jena k sunt sucevean cu un asa primar si un asa presedinte la clubul de fotbal !

Pacat de baietii de la echipa care se puteau bate lejer la promovare cu sustinere puternica morala si materiala! Deja regret plecarea de la Suceava a unor adevarati fotbalisti precum CELPAN, COTOLAN, BUKVIC, NICOLAU, COJENEL, etc.

RUSHINE lungu, RUSHINE moldovan, RUSHINE pana (care a participat la jocurile de culise de pana acum si incet, incet isi arata culoarea sub care se ascunde) ! ! !
4.   DEMISIA! trimis de
( 2 oct 2008, 11:39:21
Daca ai cat de cat onore,DOMULE MOLDOVAN,da-ti DEMISIA.Vina iti apartine in totalitate.
4.1  RE: DEMISIA! trimis de
( 2 oct 2008, 18:22:31
crezi ca o sa sa fie cineva vinovat si o sa raspunda sau o sa -si dea demisia ?. o sa vedeti ca nu lasa ciolanul din mana nici unul care e vinovat . RUSINE . ei se cred nevinovati .
5.   D-LE PRIMAR trimis de
( 2 oct 2008, 11:44:38
VINOVATII S-A FIE DATI AFARA S-AU DACA SANT OAMENI DE ONOARE SA-SI DE-A DEMISIA . VINOVATUL S-AU VINOVATII AFARA .
6.   Rusine trimis de
( 2 oct 2008, 12:02:53
afara vinovatul s-au vinovatii.
7.   Toti sunt vinovati trimis de
( 2 oct 2008, 12:20:04
Ceahlaul a jucat cu junior,curios de ce antrenorul nostru nu a jucat cu junior ?

Chiar daca nu era obligatoriu cu junior ,vazand ca Ceahlaul a bagat junior, parerea mea este ca Pana trebuia sa bage si el junior deoarece in meciurile din campionat se joaca cu junior, era o ocazie in plus de a pregati echipa pentru meciurile de campionat,ca in fond asta ne intereseaza mai mult decat Cupa Romaniei.

Parerea mea sunt vinovati toti :antrenori,delegat si conducere.

8.   Sa va fie RUSINE trimis de
( 2 oct 2008, 12:21:06
DACA INTENTIONAT S-A INCALCAT REGULAMENTUL CU STIINTA LUI MOLDOVAN ESTE O MARE MAGARIE. CE NE TOT VORBESTI DE O CONSPIRATIE IMPOTRIVA NOASTRA???S-A INCALCAT REGULAMENTUL DECI SUPORTAM CONSECINTELE MOLDOVANE...DANE O VESTE BUNA SI ANUME DATI DEMISIA DE ONOARE ,DACA MAI AI ONOARE....

CEI CARE ZICE-TI CA ,CONDUCETI ORASUL LUATI MASURI DRASTICE CU CEI CARE AU GRESIT......
8.1  RE: Sa va fie RUSINE trimis de
( 2 oct 2008, 12:54:41
blat blat BLAT...iar ati fost luati de fraieri...chiar aveti impresia ca antrenorul nu stia ca trebuie sa bage junior in teren? e cumva primul meci de cupa pe care il joaca?..hahaha..ma faceti sa radpacat de baietii ia din tribuna care si au dat sufletul acolo..ba unu s a ales si cu dosar penal..pt ce?..pentru un BLAT
9.   MINCIUNILE LUI MOLDOVAN trimis de
( 2 oct 2008, 13:10:47
Moldovan ne crede prosti,saptamana trecuta trambita sus si tare ca si CEAHLAUL,nu a folosit junior,acum o da cotita,DEMISIA!SA-TI FIE RUSINE!
9.1  RE: MINCIUNILE LUI MOLDOVAN trimis de
( 2 oct 2008, 13:39:33
DEMISIA INDIFERENT DE NUME SI FUNCTIE PENTRU TOTI CARE SANT VINOVATI. JUCATIORI RUPTI , ANTRENOR TRIMIS IN TRIBUNA , 4 SUPORTERI AMENDATI SI 1 SI CU DOSAR PENAL SI TOTI CU INTERDICTIE DE-A INTRA PE STADION ,etc si TOTUL PENTRU NIMIC DIN CAUZA INCOMPETENTILOR CARE SE CRED MARI SEFI . DACA AVETI DEMNITATE SI ONOARE ----DEMISIA----SI AFARA. RUSINE SA VA FIE .
10.   Rusine trimis de
( 2 oct 2008, 13:45:22
Sa va fie rusine. Amintiti-va ca asa au facut si in campionatul trecut cand au cazut din din ,, B,, cand d-ul Lungu trebuia sa mai faca rostul de un mandat promovand din nou.Acuma probabil nu mai au bani si incet, incet vor retrograda din nou.Cu asemenea oameni fara onoare nu are rost sa ne mai batem capul. Antrenor, presedinte,si primar sunt la fel .Jucatorii probabil vor face la fel cand isi vor da seama de gogomaniile care le fac cei de mai sus. RUSINE sa va fie, va doare in cot de publicul sucevean, care pe deasupra l-a mai votat si pe d-ul Lungu ca primar.
11.   Incompetenti trimis de
( 2 oct 2008, 13:55:57
Conducerea tehnica are pricipala vina!
12.   Vanatoare de vrajitoare trimis de
( 2 oct 2008, 13:59:04
Ne luam de gradini efemere in loc sa ne vedem barna din proprii ochi. Principala noastra grija ar trebui sa fie modul in care respectam noi regulamentul, nu sa asteptam clementa din partea federatiei. Ar fi trebuit sa apelam la prudenta, nu sa asteptam interpretari favorabile ale regulamentelor. Pesemene, acum vreti sa plimbati pe banii publici un cortegiu funerar al unei pisici moarte... pana la Laussane si inapoi, iar in final sa ne dam seama ca hoitul trebuie ingropat tot pe Areni. Cautam o dreptate pe care nu am avut'o niciodata. Dincolo de injurile care se arunca reciproc peste Siret, de aversiunea ilogica dintre suporteri, ramane un singur lucru: in fata regulamentelor suntem egali cu botosanenii. "Intr'o tara care-a fost / Era mare cel mai prost."
13.   Bravo, CHIDO!!! trimis de
( 2 oct 2008, 14:08:12
Zi-le CHIDO si fa-i praf pentru ca merita!

O rushine este aceasta conducere!

Moldovan ce vredea, ca romanul aude de Laussane si il pupa in fund k el numai de sapa stie. Ei bine, mai stim si noi una... alta...

P.S. : EXCELENTA INCHEIERE, CHIDO !
14.   Meci amical!! trimis de
( 2 oct 2008, 14:52:55
In conditiile in care ati fost eliminati din Cupa, va rugam sa considerati meciul cu noi DREPT UN AMICAL, IN CARE V-AM ONORAT CU PREZENTA. Vina este in exclusivitate a conducerii voastre, care si-a batut inca o data joc de minunatii suporteri pe care ii are Suceava. Va rugam sa nu considerati o aliere a noastra cu Ceahlaul impotriva voastra si sa stiti ca sambata FC va juca numai la victorie la fel cum o va face-o si in Cupa..La orice suspiciune de blat..II ARDEM PE RUG IN PIATA PUBLICA...pe cei care se vor juca cu inimile noastre. FC a speculat o eroare impardonabila a Cetatii, iar cel de la conducere in loc sa-si ceara scuze publice pt. incompetenta de care a dat dovada, vede numai conspiratii....Ne vedem pe 6 decembrie , in campionat, asta daca nu va desfiintati pana atunci, caci vad ca la voi e posibil orice...
15.   Conducerea botosaniului - capre trimis de
( 2 oct 2008, 15:14:54
Santeti niste curve prostosanilor in frunte cu conducerea voastra de prostituati care sambata stau capra cu Ceahlaul si o sa vedeti cum castiga Ceahlaul ca asa s-au inteles, voi sa mergeti in cupa mai departe si ei sa ia punctele ( altfel nu santeti in stare sa aduceti o echipa de liga aIa la tara paielor, ar fi sarbatoare,pentru noi e ceva normal , daca erati buni ne bateati pe teren ca doar cu voi am jucat regulamentar ) .

RUSINE SA LE FIE " MARILOR VOSTRII CONDUCATORI" HUUUUUUUAAAAAAAAA

O sa vedeti ca asa o sa fie , dar noi am casticat cu voi pe teren si asta e cel mai important restul nu mai conteaza.
16.   Afara trimis de
( 2 oct 2008, 15:28:06
stadion rapanos , jandarmi dobitoci , tarani cu duiumul , conducere de c...t ,alti c...ti pe langa ei care s.u.g. pe acolo pe la oficiala , incompetenta rusinoasa ,pacat de galeria suceveana ..........pt toate astea .....cine plateste ??? in nici un caz ...mastercard..
17.   Sa fim corecti trimis de
( 2 oct 2008, 15:37:38
NICI VORBA DE BLAT ,CE SCRIETI TAMPENII ,HAI SA O LUAM LOGIC NOI NU AM JUCAT CU JUNIOR IN MECIUL CU CEAHLAUL IAR AIA NICI EI NU STIAU DE FAZA CU JUNIORUL DREP DOVADA CA EI NU AU FACUT NICI O CONTESTATIE , APOI NOI AM JUCAT CU PROSTOSANIU PE CARE I-AM BATUT IAR EI NEPUTIINCIOSI S-AU AGATAT DE CHESTIA ASTA DAR NU VAD CE TREABA AVEAU EI CA DOAR CU EI AM JUCAT CORECT.

DECI AICI E CLAR A FOST O GRESEALA, DAR SA FIM CORECTI EU CRED CA GRESEALA LE APARTINE MAI MULTOR PERSOANE SI ANUME:

1.arbitrii care nu trebuiau sa inceapa jocul

2.observatorul

3.antrenorii,delegatul,vicepre ,presedintele ........
18.   VORBITI AIUREA trimis de
( 2 oct 2008, 15:45:25
Revin...vad ca va luati aiurea de Botosani..Repet, vina va apartine, nu v-am pus noi sa jucati fara Junior..parca e de ieri regulamentul asta..suntenti incompetenti la nivel de conducere si v-am taxat asa cum era normal...Si voi ati fi facut lucrul aceste...Meciul CETATE-FC..va fi scos din statistici, devine nul, A FOST UN SIMPLU AMICAL, PE CARE L-AM ONORAT SI DE CARE VA RAMANE SA VA BUCURATI..Invatati din greseli si nu mai dati vina pe altii...CACI IAR VA VINE ION RADU ANTRENOR SI IAR MERGETI IN C, SI NU CRED CA TOT NOI SUNTEM DE VINA...
19.   Conducerea botosaniului = prostituate trimis de
( 2 oct 2008, 16:12:12
Taci in gatu mati de paios si nu te mai baga in seama aici pe site ,scrie la tara paielor la tine cum stati capra sambata cu Ceahlaul ca de asta santeti in stare cu conducerea voastra de ****.

De ce nu ati facut gat ca nu am jucat cu junior la meciul cu Ceahlaul inainte sa mai jucam cu voi sa v-o tragem ????? a fost timp de la meciul nostru cu Ceahlaul pana cand am jucat cu voi, dar conducerea voastra de **** a vazut ca a pierdut ce sa gandit sa stea putin capra in fata Ceahlaului ca asta le place si se pricep cel mai mult.

Ar trebui sa va fie rusine ati pierdut si mai aveti gat rapanosilor,frustratilor,.....
19.1  RE: Conducerea botosaniului = prostituate trimis de
( 2 oct 2008, 20:30:36
mai vladut, fustrata , si nu frustrata, e mamica si taticul tau ca au dat viata unui prostanac ca tine. hai enerveaza-te acum!
20.   Pt.RADU TAMPITU de la pc.22 trimis de
( 2 oct 2008, 16:23:59
Nu mai vorbi tu de statistici deoarece cand jucam noi in divizia A prostosaniu juca prin liga fantoma prostule dute la strans paie sa ai ce manca la iarna.
21.   Moldovan bolovan trimis de
( 2 oct 2008, 16:39:02
bai, eu nu inteleg o chestie: daca meciul cu wc prostovani din botosani s-a jucat pe teren inseamna ca ****ul (cu cacofonia de rigoare) asta de federatie a omologat rezultatul meciului cu ceatlaul PN, iar daca a fost omologat de ce se revine asupra lui? pana la urma numai noi am jucat fara junior? ca initial se spunea ca si ceatlaul jucase fara junior. e ceva cusut cu ata alba aici.

in alta ordine de idei, moldovan bolovan prostovan = tigan, de ce mai arde degeaba gazul pe la echipa si mai ia si niste bani de popana. sa ne la se si sa se duca sa faca ceva cazane, ca poate aceasta trasatura de familie de tigani caldarari i se potriveste cel mai bine.

22.   Aiureli de itcani trimis de
( 2 oct 2008, 17:02:16
bla, bla bla...Cand erati voi in A, cand era Radu Casuba..mare cat Casa Republicii, cand furati palmaresul Forestei samd, cand cumparati locul Metromului, apoi al Bosanciului....mama mama cata traditie la voi.....

Acum saracii, ati venit di SHE si facurati si voi o performanta si va descalificara astia...In primul rand ati incalcat regulamentul....HA, HA DA CINE VA PUS TAICA SA JUCATI FARA JUNIOR, MAI ALES CA REGULAMENTU ASTA E DE ANI DE ZILE. A m speculat prostia voastra...Pai razboaiele nu se castiga numai pe front fratilor....Ne vedem de Mos Nicolae...cand o sa va umplem tenisii marca BAZAR 2008 cu multe goluri.

Apropo va invitam saptamana viitoare la inaugurarea SALII POLIVALENTE-ELISABETA LIPA- CU 2000 DE LOCURI, CEVA CE VOI NU O SA AVETI PREA CURAND...
23.   Radu fomistu trimis de
( 2 oct 2008, 19:18:53
Paios prost si nesimtit te lauzi cu sala dar la furat la Metro ,Carfour,Selgros......

Venim de Mos Nicolae si va batem iarasi sa vedem ce o sa mai inventati nesimtitilor,

regheteni tampiti ce sunteti.

Hai Celpane mai tragele un goooooool poate o sa moara toti paiosii si sa scapam de ei.HAI CETATEA !!!!!!!!!!!!!!
23.1  RE: Radu fomistu trimis de
( 2 oct 2008, 20:36:54
hai, nu incepe sa plangi mai stefanele!spre rusinea mea nu prea am urmarit meciurile sucevei in deplasare. spune-mi si mie, te rog, cate puncte ati luat din deplasari?
24.   Frustrati trimis de
( 2 oct 2008, 19:31:41
:|ei cati juniori au avut in teren???? nu cumva vroiau sa jucam numai cu juniori????din cate tin minte nu leau convent nici cand au picat in b, nu cumva vroiau ca si steaua sa joace cu juniori????mai davan pl.m de tigani ce sunteti stati numa la cersit perin fata federatiei,macar de var da pl pe la gura asa sa va saturati odata................FORZA SUCEAVA
25.   Frustrati trimis de
( 2 oct 2008, 19:31:41
:|ei cati juniori au avut in teren???? nu cumva vroiau sa jucam numai cu juniori????din cate tin minte nu leau convent nici cand au picat in b, nu cumva vroiau ca si steaua sa joace cu juniori????mai davan pl.m de tigani ce sunteti stati numa la cersit perin fata federatiei,macar de var da pl pe la gura asa sa va saturati odata................FORZA SUCEAVA
26.   UURRRRRRRAAAAAAAAAAAAAA!!!! trimis de
( 2 oct 2008, 19:59:35
inseamna ca Lungu poate darama stadionul sa-si faca bloace conform spagilor incasate.A reusit ceea cec dorea.Mitica Dragomir este doar din partidul sau,nu?
27.   DEMISIA! trimis de
( 2 oct 2008, 21:26:16
MOLDOVANE,ESTI IN PLUS,AM PIERDUT LA MASA VERDE SI MECIUL CU PRORESUL DIN CAUZA TA.LASA-NE!,LASA-NE!,CEL MAI mare CONDUCATOR!HALAL...
28.   Totusi o decizie eronata trimis de
( 2 oct 2008, 21:28:06
daca am gresit la meciul de la piatra neamt federatia nu avea voie sa ne programeze la meciul cu botosani deci adevarul este undeva la mijloc de care chiar si conducatorii nosti sa nu fie staini pacat de jucatori
29.   PRIMUL CARE ARUNC CU CHIATRA! trimis de
( 2 oct 2008, 22:34:59


,,Este o problema de neglijenta a celor de la clubul Cetatea Suceava. A fost vorba despre o chestiune banala pe care ei trebuiau sa o cunoasca. E vina conducerii si a antrenorilor. Nu are rost sa cautam tap ispasitor �n alta parte. Sper ca pe viitor sa nu se mai �nt�mple asa ceva" ... "E vina conducerii si a antrenorilor. Nu are rost sa cautam tap ispasitor �n alta parte" !!

30.   CAND DAM CARTILE FATA? trimis de
( 2 oct 2008, 22:36:16
,,Fac apel catre cei de la Botosani. �i respect, stiu sa-si apere clubul, dar nu este barbateste ce au facut. Eu, �n locul lor, nu as fi facut asa ceva. E chestia si de onoare p�na la urma. �nainte de a fi fotbalisti sau antrenori suntem oameni. Dar e dreptul lor si �i respect pentru felul �n care si-au aparat clubul"
30.1  RE: CAND DAM CARTILE FATA? trimis de
( 2 oct 2008, 22:37:44
Partida din faza a IV-a a Cupei Rom�niei nu este primul joc pierdut la ,,masa verde" de Cetatea Suceava. Pentru ca l-a folosit pe juniorul Alexandru Buhusi, care era suspendat, �n partida din deplasare cu Progresul din etapa a IV-a, scor 1-0 pentru bucuresteni, Cetatea Suceava a fost sanctionata cu pierderea jocului, respectiv cu 0-3, �n urma unui memoriu depus de oficialii echipei din Cotroceni. ,,Este al doilea meci pe care �l pierdem la masa verde. Cineva trebuie sa raspunda pentru asta: noi, federatia sau ceilalti implicati", a precizat Pana. Presedintele Dumitru Moldovan a explicat ca nu s-a stiut de suspendarea lui Buhusi, pentru ca aceasta trebuia sa figureze pe legitimatia jucatorului, pe care ex-ieseanul si-o pierduse la momentul respectiv.
31.   Pana nu te scoate trimis de
( 2 oct 2008, 22:58:12
Ce mai vrea Pana sa se scoata a uitat ca meciul de la Progresul oricum la pierdut cu 1-0 sau are nevoie de lecitina ? Cum a putut spune ca a pierdut 2 meciuri la masa verde ca unul si asa era pierdut si sa nu uite ca au jucat ca naiba, sa nu mai zic ca toate meciurile din deplasare au fost catastrofe.

32.   Demisia trimis de
( 2 oct 2008, 23:34:49
bai moldovane este vina ta si a celor din jur,pe cat erai tu cu nasu pe sus pe atat de neprofesionist esti ca stati toti la echipa aia pe banii nostri,traiti din taxa de sport pe care o platim noi fraierii de suceveni pentru niste prosti ca voi care s-au trezit in marea "cupa a romaniei" si nici macar nu stiti cu ce se mananca.cautati-va de lucru,n-aveti nici o treaba

33.   Informatie importanta trimis de
( 3 oct 2008, 05:30:14
Metro si Selgros sunt proprietatea noastra,a celor din Botosani cum vad ca recunoasteti aici ca noi mergem la cumparaturi acolo.Faptul ca e pe pamant la voi acolo este datorita faptului ca s-a gasit teren mai ieftin la voi,pentru ca la noi era mai scump.Capisci? winking
34.   Vise trimis de
( 3 oct 2008, 09:12:45
Voi veniti la furat la Metro,Selgros.....nu la cumparat hotilor.

Ai vrea tu sa aveti Metro dar la prostosani cam peste 100 de ani o sa fie ca sunteti innapoiati fraierilor.
35.   FRF trimis de
( 3 oct 2008, 17:11:40
DACA CEI DE LA BOTOSANI LE ZIC SA SE ARUNCE IN FANTANA EI AR FACE-O

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei