Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 oct 2008 - Anul XIII, nr. 232 (3913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţie

Începe amenajarea Parcului Central din Suceava

Joi, 2 Octombrie 2008 (18:04:21)
Parcul Central din municipiul Suceava va fi reamenajat de două firme din Bucureşti care au câştigat cea de-a doua licitaţie organizată de primărie. Primarul de Suceava, Ion Lungu, a declarat, joi, în conferinţă de presă, că licitaţia a fost câştigată de Garden Center şi Eco Horticultura Bucureşti, cu o valoare a lucrărilor de 11 miliarde de lei vechi. Primarul a mai spus că speră ca 10 miliarde de lei să obţină de la Guvern, în cadrul programului de amenajare a spaţiilor verzi. Din caietul de sarcini şi din macheta parcului reamenajat reiese că numărul copacilor va fi mai mic, majorându-se în schimb spaţiul afectat fântânilor arteziene şi aleilor.Astfel, se vor amenaja noi alei pietonale şi se vor lărgi cele existente, copacii deperisaţi se vor tăia, cei care rămân se cosmetizează, se lărgesc şi se reamenajează piaţetele existente şi se construiesc altele noi. Apar gradenele acoperite cu gazon, se amenajează spaţii de odihnă, se înlocuiesc stâlpii de iluminat cu corpuri noi. Gardurile verzi, „întreţinute prost, focare de infecţie”, vor fi desfiinţate.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Începe amenajarea Parcului Central din Suceava.
 Vizualizări articol: 7792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Începe amenajarea Parcului Central din Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Scump trimis de
( 2 oct 2008, 23:22:03
Mi separe o suma enorma 11 miliarde lei vechi pentru amenajarea parcului.

Este vorba de parcul din spatele Bisericii Catolice, nu-i asa? 11 miliarde inseamna aproape 300.000EUR, iar acest parc este imens! de mic. Sa fiu sincer pentru acesti bani ar fi iesit multi suceveni sa lucreze cu harletul la sapat, ca restul lucarrilor nu-mi imaginez sa coste mai mult de 100.00EUR. Sau poate este acea fantana arteziana ceva deosebit! Vom vedea. Mie-mi miroase a spaga.
2.   Dorele...ai dreptate ! trimis de
( 3 oct 2008, 07:36:07
Da' pentru banii astia, nu SE PRABUSESTE ECONOMIA ? Nu iesim din Europa, NATO, de pe Terra ? NU se face inflatie ? Nu disparem ca natiune ? Ca vad ca pentru sume mult mai mici, Mazgalean si cu Tarlicean, acest guvern vadit ANTINATIONAL (bine ca dispare in 2 luni), intra in panica !
3.   Mai putini copaci??!! trimis de
( 3 oct 2008, 09:50:25
Evident, mai PUTINI copaci... Oare de ce nu-i taie pe toti? Nu s-ar putea construi si pe spatiul ala niste blocuri? Oare de ce nu amenajeaza betoanele numite "parc" de linga Catedrala? Sau nu inlocuieste dalele din "parcul" Areni? O bucatica de parc (=loc de odihna CU COPACI) adevarat are Suceava, si n-o merita nici pe aia!

Cam asta-i...haideti sa migram cu totii spre Botosani, Dorna sau Cernauti. Acolo inca mai exista COPACI...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei