Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 oct 2008 - Anul XIII, nr. 232 (3913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Speranţe

Lungu, convins că după alegeri va căpăta parcul Şipote la primărie

Joi, 2 Octombrie 2008 (17:48:40)
Primarul de Suceava, Ion Lungu, nu renunţă la ideea de a prelua parcul Şipote în administrarea municipalităţii. Lungu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că proiectul de reabilitare a Cetăţii de Scaun a Sucevei, în valoare de 17 milioane de euro, va fi depus pentru evaluare la Agenţia de Dezvoltare Nord Est în forma în care a fost gândit iniţial, adică incluzând şi parcul Şipote, deşi Ministerul Agriculturii nu a acceptat transferul terenului. „Acum avem 3 ha de teren de la Regia de Protocol, dar e mai la distanţă, or pe noi ne interesa zona Cetăţii. Acum este o perioadă electorală şi nimeni nu vrea să-şi asume responsabilitatea transferului. Sper să dea Dumnezeu mai multă înţelepciune Guvernului şi Ministerului Agriculturii şi după această perioadă să ne dea parcul Şipote”, a declarat Ion Lungu.Acesta şi-a exprimat convingerea că viitorul guvern, indiferent de ce culoare politică va avea, va accepta să dea o ordonanţă de urgenţă prin care să facă o excepţie de la prevederile Codului Silvic şi va da parcul pe mâna municipalităţii.Demersuri de preluare a parcului Şipote au fost şi pe vremea când ministru al Agriculturii era Gheorghe Flutur, dar nici atunci nu au fost încununate de succes. „Atunci noi am forţat puţin lucrurile pentru că am cerut şi pădurea Zamca. Vom insista în continuare mai mult la Guvern şi sper să sensibilizez autorităţile de la Bucureşti”, a mai spus Lungu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu, convins că după alegeri va căpăta parcul Şipote la primărie.
 Vizualizări articol: 1651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu, convins că după alegeri va căpăta parcul Şipote la primărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei