Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 sep 2008 - Anul XIII, nr. 229 (3910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Dineu organizat de SELGROS pentru clienţii din domeniul gastronomic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Cei mai fideli clienţi ai magazinului SELGROS, oameni de afaceri din domeniul hotelier, al alimentaţiei publice în regim de restaurant sau de catering au participat joi seara la un dineu organizat în cinstea lor.

Este vorba despre reprezentanţi ai celor mai importante hoteluri şi restaurante din judeţul Suceava şi din Botoşani, clienţi fideli ai magazinului SELGROS, cu cifra cea mai mare de afaceri din acest segment de activitate, care s-au întâlnit cu reprezentanţii SELGROS Suceava şi au fost răsplătiţi pentru fidelitate.

Directorul magazinului SELGROS Suceava, Rudolf Schmidt, a declarat că „este un eveniment în premieră, pe care dorim însă să-l permanentizăm şi să-l organizăm bilunar”.

Rudolf Schmidt a mai spus că „întâlniri de acest fel se vor organiza la nivel naţional, de către toate cele 17 magazine SELGROS din ţară”.

 

SELGROS s-a implicat mereu în viaţa comunitară

Joi seara, la dineul oferit de SELGROS atmosfera a fost una deosebită, reprezentanţii magazinului şi-au cunoscut îndeaproape clienţii, le-au oferit consiliere şi au schimbat impresii.

Rudolf Schmidt a declarat că „evenimentul, derulat în premieră joi, va deveni unul de tradiţie, pentru că relaţia cu clienţii fideli este o prioritate a magazinului Selgros”.

Directorul magazinului SELGROS Suceava, Rudolf Schmidt, ne-a spus că Selgros s-a implicat mereu în viaţa comunitară, dovadă fiind acţiunile umanitare pe care le-a organizat împreună cu ONG-uri din Suceava, în scopul ajutorării unor copii cu nevoi speciale.

Magazinul Selgros a fost partener şi în acţiunile iniţiate de Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, pentru a aduce o bucurie copiilor nevoiaşi sau bolnavi. SELGROS s-a implicat şi în acţiuni de ecologizare, participând cu 100 de angajaţi la curăţarea de pet-uri şi gunoaie a pădurii Adâncata.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dineu organizat de SELGROS pentru clienţii din domeniul gastronomic.
 Vizualizări articol: 1677 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Dineu organizat de SELGROS pentru clienţii din domeniul gastronomic3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei