Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 sep 2008 - Anul XIII, nr. 229 (3910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Supărare

Nechifor îi cere lui Flutur să nu mai discrimineze zona Fălticeni

Luni, 29 Septembrie 2008 (15:42:15)

Prim vicepreşedintele PSD Suceava, europarlamentarul Cătălin Nechifor, îi cere preşedintelui PD-L al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, să nu mai discrimineze zona Fălticeni şi să promoveze proiecte pentru cei aproximativ 200.000 de suceveni care locuiesc acolo. Nechifor constată „o aplecare foarte exagerată, nefirească” a liderilor democrat liberali suceveni către ceea ce înseamnă Bucovina şi neglijarea zonei Fălticeni, care nu a făcut parte din Bucovina. Prim vicepreşedintele PSD Suceava nu contestă valoarea brandului turistic Bucovina, însă consideră că brand turistic poate fi în egală măsură şi „Nada Florilor”. „Cred foarte mult că Probota poate să facă oricând faţă cu cinste unei provocări în ceea ce priveşte viaţa monahală din Bucovina. Cred că în ciuda faptului că în zona Fălticeni domnul Flutur şi PD-L nu au obţinut voturi, aşa cum şi-au dorit, obligaţia lor este de a asigura echidistant sprijin financiar şi logistic din partea Consiliului Judeţean pentru cei care trăiesc în această zonă a Sucevei, care nu a făcut parte din Bucovina. Trăiesc acolo circa 200.000 de cetăţeni suceveni care au dreptul la dezvoltare egal cu cel care-l au locuitorii din Vatra Dornei, Gura Humorului,  Suceava sau Siret”, a spus Nechifor. Liderul social democrat a arătat că noua conducere a Consiliului Judeţean promovează numai proiecte în care apare brandul Bucovina, precum „Bucovina- Athosul din Carpaţi”, „Inima Bucovinei” sau „Poarta bucovineană” şi nu a identificat nici un proiect de dezvoltare pentru zona Fălticeni. „Îi transmit domnului Flutur să-şi repoziţioneze deschiderea către zona Fălticeni pentru  că judeţul Suceava este un judeţ unitar. Avem foarte multe valori pe care le partajăm şi nu trebuie neglijate nici una din ele”, a mai spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor îi cere lui Flutur să nu mai discrimineze zona Fălticeni.
 Vizualizări articol: 984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Nechifor îi cere lui Flutur să nu mai discrimineze zona Fălticeni1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ar merge si o autocritica! trimis de
(29 sep 2008, 21:56:24
Cine v-a oprit ca in perioada in care ati condus voi, PSD-ul, judetul si ati avut in mana toate fondurile si coordonarea/implementarea atator proiecte sa nu va ocupati de aceasta zona?! Timp de 12 ani ce a facut dl. Mirza??? La Probota, pe vremea presedintelui Mirza, se ajungea foarte greu, din cauza drumului impracticabil! V-a oprit cineva ca din acea perioada sa puneti in circuit aceasta manastire??? Este atat de simplu sa arati cu degetul la cineva care are doar 3-4 luni de mandat! Face parte tot din campania electorala a partidului, ok, am inteles! Abia astept sa vad macar un partid ca are curajul sa isi faca autocritica pentru ce NU a facut! Nu ca veti face, veti drege... etc.! Concret: ce ati fi putut face si nu ati facut pentru suceveni?

Oricum, mai aveti mult de invatat cum e cu politica, nu numai PSD, ci si restul partidelor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei