Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 sep 2008 - Anul XIII, nr. 229 (3910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Haute couture

“Zburătoarele” lui Botezatu, o explozie de culoare, stil şi extravaganţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
În premieră la Suceava, unul dintre cei mai apreciaţi creatori de modă români, Cătălin Botezatu, a prezentat, la centrul comercial Shopping City Suceava, în cadrul acţiunii „Toamna aceasta se poartă Shopping City Suceava”, cea mai recentă colecţie haute couture, intitulată „Fly”, care a însemnat o prezentare spectaculoasă, plină de culoare.

Înveşmântate în rochii vaporoase, semitransparente, provocatoare, imitând aripile de fluturi, penele unor păsări rare dar şi pielea de şarpe, în culori vii, ce se mulau pe trupurile unduitoare, tinerele manechine, ce reprezentau diverse animale şi insecte, precum fluturi, libelule, păuni, dar şi scorpioni, raci şi şerpi, au lăsat publicul fără grai.

Colecţia „Fly” a fost primită cu aplauze, uimind publicul sucevean (cele câteva sute de suceveni care au ales să participe la primul eveniment de acest gen din Suceava) prin eleganţa rochiilor, prin culoare, muzică şi coafuri. Pe podiumul amenajat în zona din faţa magazinului Media Galaxy, între cafenelele „Şueta” şi „Morena”, au defilat manechine profesioniste, care au impresionat prin atitudine, prin mişcare. Rochiile superbe, care purtau semnătura creatorului Cătălin Botezatu, feeria de culori, accesoriile, muzica, toate au creat o atmosferă unică în Shopping City Suceava.

 

Coafuri sofisticate

Cătălin Botezatu ne-a spus despre colecţia sa că este una extrem de elaborată, „în care s-au folosit materiale preţioase, şi mă refer la voal, mătăsuri naturale, celebrele materiale accesorizate cu pietre Swarovski, realizate manual, dar nu în ultimul rând penele, pene de cocoş african, blănurile naturale, încălţăminte pe măsură, şi pentru că este un show de modă, un machiaj special”.

Machiajul a fost realizat de Mirela Vescan. Partea de hair-styling a fost realizată de Laurent Tourette – Paris, cel mai bun hair-stilist din România şi în primii zece din Franţa. Coafurile sofisticate au fost concepute de Cătălin Botezatu, dar realizate de Laurent Tourette.

 

Chicago, New York..., Suceava

Sucevenii trebuie să fie fericiţi că au avut ocazia să vadă această colecţie, care a fost prezentată în România doar în Bucureşti şi Constanţa – Mamaia, dar în foarte multe oraşe din lume, printre care Chicago, New York, Salonic, Atena. Creatorul de modă a fost încântat de publicul numeros şi cald care l-a întâmpinat la Suceava, „semn că este receptiv”. „Eu sunt poate printre singurii creatori care-şi prezintă colecţia şi în provincie, nu numai peste hotare sau în Bucureşti. Este penultima prezentare a acestei colecţii, pentru că deja lucrez la un alt proiect. Eu consider că publicul meu este peste tot. Şi din respect pentru public, cel care m-a făcut să fiu ceea ce sunt acum în România, mă prezint la un astfel de eveniment ca cel de la Suceava, cu echipa mea, cu manechinele profesioniste. Fiecare loc din ţara asta merită o astfel de acţiune”, a mai completat Botezatu. El ne-a spus că va reveni la Suceava cu mare drag şi cu alte colecţii, atunci când va fi invitat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Zburătoarele” lui Botezatu, o explozie de culoare, stil şi extravaganţă.
 Vizualizări articol: 2254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
“Zburătoarele” lui Botezatu, o explozie de culoare, stil şi extravaganţă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Zburatoare trimis de
(29 sep 2008, 11:17:58
Se refera cumva la japitele si parasutele de pe scena si de langa ea?
2.   Panarama de fu..... trimis de
(30 sep 2008, 00:34:12
Auzi mai, "zzzburrratoare", ce sa faci cu ele, dapai nu mai stiu eu ceo vrut sa arate, ca sint dizbracate sau imbracate, ducasar pe pusti, sa zbirnie cit mai iute ca sa spariet paula de ele, a inebunit lumea cu tatu, tpuuu....
3.   Botheee trimis de
(30 sep 2008, 10:13:14
ffffffffffffff tareeeeeeeeeeeelaughing)))))
4.   Spectaculos trimis de
(30 sep 2008, 10:14:57
in sfarsit ceva misto in Suceava....sper sa se repete
5.   Superrr trimis de
(30 sep 2008, 10:17:39
as fi vrut si io un autograf ....pe funduletzz.....dar pacat astept pan' data viitoare....la urmatoarea colectie.....a fost super tare colectia.....treaba buna;)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei