Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 sep 2008 - Anul XIII, nr. 229 (3910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În weekend

Două gospodării, un tir şi o pensiune, afectate de incendii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Incendiile izbucnite vineri şi sâmbătă pe raza judeţului Suceava au creat pagube în două gospodării şi o pensiune, flăcările distrugând şi un tir.

Prima intervenţie a pompierilor a fost vineri dimineaţă, în jurul orei 10.00. Detaşamentul de pompieri din Câmpulung Moldovenesc, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din Vatra Moldoviţei şi Moldoviţa au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unei pensiuni turistice aflate pe raza satului Ciumârna, comuna Vatra Moldoviţei. Echipele de intervenţie au reuşit să lichideze focul înainte de a se extinde, arzând doar plafonul bucătăriei şi fiind degradaţi pereţii acesteia. Proprietarul, Marcel V., are de suportat pagube de 3.000 de lei. Din cercetările pompierilor rezultă că focul a izbucnit din cauza folosirii cu neglijenţă a unei lămpi cu combustibil şi a nerespectării normelor de sudare, cauză din care vata minerală folosită pentru izolare s-a aprins.

Tot pompierii din Câmpulung Moldovenesc au mai avut o intervenţie vineri seară, la casa localnicei Casandra I.. Un incendiu izbucnit la coşul de fum a fost stins în scurt timp, fără a se extinde, astfel că pagubele înregistrate sunt nesemnificative. Focul a plecat de la funinginea din coş, care nu mai fusese curăţat de multă vreme.

 

Tir cuprins de flăcări, la Poiana Stampei

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 23.00, un incendiu de proporţii a cuprins cabina unui tir aflat pe DN 17, pe raza comunei Poiana Stampei. Echipa de intervenţie a lichidat focul în mai puţin de o oră, oprindu-l înainte de a se extinde la remorcă şi la utilajul Wola, pe care maşina îl transporta. Cabina şi bunurile din ea au fost distruse însă aproape în totalitate, pagubele fiind estimate la aproximativ 70.000 de lei. Remorca şi utilajul salvate au fost evaluate la 1,8 milioane de lei. Incendiul a fost declanşat, au stabilit pompierii, de un scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect.

Al patrulea incendiu s-a produs în Siret, pe strada Castanilor, la gospodăria lui Alexei C.. Focul, izbucnit tot din cauza unui scurtcircuit electric, la o priză de această dată, a cuprins o magazie construită din BCA. În acest caz au ars cinci saltele şi aproximativ 100 de kilograme de grâu, pagubele fiind estimate la 700 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două gospodării, un tir şi o pensiune, afectate de incendii.
 Vizualizări articol: 1658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două gospodării, un tir şi o pensiune, afectate de incendii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei