Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 sep 2008 - Anul XIII, nr. 229 (3910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Skoda Superb, din 7 octombrie în România, la un preţ de 18.982 de euro

Skoda trece prin cea mai fastă perioadă din istoria sa. Bunul mers al companiei este reflectat şi de avansul luat pe piaţa din ţara noastră. Lider pe piaţa mărcilor de import din România, marca cehă se pregăteşte să dea marea lovitură în segmentul berlinelor medii cu noua generaţie Superb. Nava amiral a gamei Skoda este vizibil maturizată, mai atrăgătoare şi dotată cu tehnologiile necesare care o fac sigură şi plăcută la drum, aspect ce va fi remarcat şi de clienţii români.

A doua generaţie Superb prezintă numeroase noutăţi. Sedanul, ce măsoară 4.838 mm lungime, 1.783 mm lăţime, 1.461 mm înălţime şi 2.761 mm ampatament, este primul în clasa medie care oferă sistemul Twindoor, un concept inovativ de deschidere a uşii portbagajului asigurând o accesibilitate mai mare către spaţiul de depozitare, ce măsoară 565 de litri în standard şi care poate creşte la 1.670 de litri când bancheta se pliază. Partea frontală expune blocuri optice noi, cu un desen original, grila este uşor modificată, proiectoarele de ceaţă au dimensiuni generoase, iar oglinzile laterale încorporează un semnalizator. În zona montantului central, sedanul păstrează o linie stilistică simplă, clasică, în timp ce partea din spate a maşinii este creionată în stil hatchback, exact ca la Octavia.

Interiorul denotă mai multă individualitate prin saltul de calitate şi confort. Skoda Superb are o paletă de motorizări bogată, ce include trei unităţi pe benzină 1.4 litri TSI de 125 cai putere - consum mediu 6,6 l/100 km, 1.8 litri TSI de 160 CP - consum mediu 7,6 l/100 km şi puternicul V6 de 3.6 litri ce produce 260 cai putere - consum peste 10,1 l/100 km. În dreptul motoarelor TDI regăsim versiunea economică de 1.9 litri şi 105 CP cu un consum 5,7 l/100 km şi două unităţi de 2.0 litri cu injecţie common-rail, ce generează 140 cai putere, consum 5,9 l/100 km, şi 170 cai putere cu un consum de 6,0 l/100 km.

Dotările standard şi opţionale se apropie de nivelul segmentului premium. Berlina de clasă medie este disponibilă în trei versiuni de echipare: Comfort, Ambition şi Elegance. Clienţii români care doresc să se numere printre primii posesori, pot solicita noul model începând de mâine, 30 septembrie 2008, dată la care dealerii Skoda din ţara nostră deschid lista de comenzi. Cu o săptămână înainte ca noul Superb să fie lansat oficial în România, vă prezentăm în premieră lista de preţuri şi o parte din dotările vârfului de gamă Skoda. Modelul intră pe piaţa locală la preţul de bază de 18.982 de euro, pentru nivelul de echipare Comfort ce dispune de propulsorul TSI pe benzină de 1.4 litri cuplat la o transmisie manuală cu 6 trepte. La aceeaşi versiune cumpărătorii mai pot opta pentru un număr de trei motorizări, costurile fiind cuprinse între 20.014 şi 23.312 euro. Ca dotări standard se oferă un pachet pe linie de siguranţă activă şi pasivă format din airbaguri pentru şofer şi pasagerul din faţă, laterale faţă şi pentru cap atât pentru persoanele aflate în faţă cât şi cele din spate, sistemele ABS, ESP – programul electronic al stabilităţii, HBA - asistenţă hidraulică la frânare şi MSR – sistemul de reglaj al momentului motor. O altă noutate inovatoare în ceea ce priveşte dotările de siguranţă este DSR - Driver Steering Recommendation – noul sistem de asistenţă al direcţiei ce previne tendinţele de supravirare a maşinii. Pe aceeaşi listă mai figurează sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri, centuri pretensionate cu sistem de prindere în trei puncte, imobilizator electronic şi scaune cu tetiere active cu protecţie în caz de impact din spate. Pe aceelaşi nivel de echipare se regăsesc în standard proiectoare de ceaţă, climatizare semiautomată, geamuri electrice, oglinzi reglabile încălzite, scaune faţă reglabile, faruri cu halogen şi sistemul inteligent de asistenţă al luminilor.

Versiunea Ambition, echiparea de mijloc, oferă în plus airbag pentru genunchi şofer, volan îmbrăcat în piele, jante de 17 inch, instalaţie de aer condiţionat Climatronic, senzor de ploaie, scaun reglabil electric pentru şofer. În funcţie de motorizare preţul de bază la echiparea Ambition variază între 20.885 şi 31.595 euro.

Versiunea de top, Elegance, se distinge la exterior prin bandourile laterale cromate, faruri bi-xenon adaptive, jante Venus de 17 inch, iar la interior prin inserturi din lemn, planşă de bord în culori şi scaune faţă încălzite - cu reglaj termic separat. Suplimentar faţă de Ambition se oferă un sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, tempomat, senzori parcare spate şi oglinzi retrovizoare cu efect anti-orbire. Preţul de bază este de 25.335 euro pentru versiunea de bază cu propulsorul 1.8 TSI de 160 de cai putere şi poate ajunge până la 34.213 euro în cazul motorizării V6 de 3.6 litri – 260 de cai putere. Toate preţurile includ TVA.

Lansarea oficială a noului Skoda Superb va avea loc pe 7 octombrie, la Poiana Braşov.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Skoda Superb, din 7 octombrie în România, la un preţ de 18.982 de euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 3443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Skoda Superb, din 7 octombrie în România, la un preţ de 18.982 de euro4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei