Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 sep 2008 - Anul XIII, nr. 229 (3910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trist

Un copil a murit, iar doi au fost răniţi, în accidente rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un copil a murit, iar doi au fost răniţi, după accidente rutiere petrecute sâmbătă pe raza judeţului Suceava. Victimele au între cinci şi zece ani.

Primul dintre cele trei evenimente rutiere s-a produs dimineaţă, în jurul orei 8.00, pe strada Calea Bucovinei din municipiul Rădăuţi. Un şofer în vârstă de 60 de ani, Gheorghe S., din comuna Iaslovăţ, aflat la volanul unui autoturism Dacia 1310, a lovit un copil de zece ani, care, au stabilit poliţiştii, s-a angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj. Din fericire, impactul nu a fost violent, minorul scăpând cu răni uşoare, pentru care necesită 5-7 zile de îngrijiri medicale.

 

Părinţii, principalii vinovaţi

Al doilea dintre accidentele de sâmbătă în care au fost implicaţi copii avea să se sfârşească tragic. În jurul orei 17.15, pe drumul comunal 70 A, în comuna Bosanci, Emanuel P., în vârstă de 22 de ani, din comuna Dumbrăveni, aflat la volanul unui autoturism Ford Focus, a lovit violent un copil de cinci ani, care a încercat să treacă strada în fugă. Minorul a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava, unde în scurt timp a decedat.

Aproximativ trei ore mai târziu, un alt accident, tras parcă la indigo, s-a petrecut în comuna Pojorâta, pe DJ 175 din localitate. Din cercetările poliţiei rezultă că un tânăr de 18 ani, Cosmin D., cu domiciliul în Fundu Moldovei, aflat la volanul unui autoturism Opel Astra, a lovit un copil de nouă ani, care a pătruns brusc pe carosabil, în faţa autoturismului. Minorul a ajuns cu răni grave la spital, din primele estimări ale medicilor acesta având nevoie de aproximativ 30 de zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca. Nici unul dintre şoferii implicaţi în aceste accidente nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accidentele în care sunt implicaţi copii sunt în creştere în ultima perioadă, cea mai mare parte a lor producându-se în urma traversărilor imprudente ale minorilor. Principalii vinovaţi de aceste evenimente rutiere sunt consideraţi părinţii, care nu îşi supraveghează suficient copiii.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un copil a murit, iar doi au fost răniţi, în accidente rutiere.
 Vizualizări articol: 906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un copil a murit, iar doi au fost răniţi, în accidente rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mentalitate romaneasca citez:... trimis de
(29 sep 2008, 11:13:27
...citez: "Principalii vinovati de aceste evenimente rutiere sunt considerati parintii, care nu �si supravegheaza suficient copiii" - oameni buni atit timp cit tot rahatul cu ochi conduce aiurea si mai ales prin localitati unde traiesc sute de copii,oameni de toate virstele si se conduce ca la raliu,unde sanctiunile sint prea mici ca sa se gindeasca cel de la volan ca oricind poate sa-i apara ceva in fata o sa avem parte mereu de aceste vesti triste.Cind primaria ar putea pune peste tot camere radar in bosanci cum or facut atitia altii si asa s-ar putea verifica care nu e de aici cu ce viteza a condus si nu numai atit ci ar in folosul comunitatii un fel de big brother pt. musafirii nepoftiti.
1.1  RE: Mentalitate romaneasca citez:... trimis de
(29 sep 2008, 12:08:38
londonez cumva???
1.2  RE: Mentalitate romaneasca citez:... trimis de
(29 sep 2008, 12:12:17
Emanuel Paval este fiul actualului primar al Dumbraveniului si marele om de afaceri cate necazuri nu ia facut lui taica-su si la scos basma curata tot el ia spart si geamurile termopan prof;Aparaschivei dar nu sa mai scris nimic. CAM LATA DE DATA ASTA sa vedem finalul
2.   Ptr ????? trimis de
(29 sep 2008, 13:24:24
Ba da bolovan mai esti. Emanuel e unul din cei mai cuminti baieti a lui Paval. Asa ca mai ia o gura de asfalt, ragaie bine si mars la cotet moaca de bidon turtit.
3.   Mentalitate rom trimis de
(29 sep 2008, 14:12:56
pocaitii fac numai belele.dak taicasa e primar
4.   PTR !!!!! trimis de
(29 sep 2008, 14:37:22
Ai dreptate l-am confundat cu Natanael ca doar nu demult a facut si el un accident nui asa? ;Cat despre restul cuvintelor ai trait o asa experienta ?de faci reomandari? as vrea sa fii in fata mea cand ragai ; se vede ca ai ramas cu sechele pacat de tine
5.   Si totusi trimis de
(29 sep 2008, 16:19:03
in articol scrie clar ca, copilul i-a sarit in fata masinii.............:((putea fi oricare altul eu sau tu la volan in timp ce un pusti care stie sa alerge iti sare in fata masinii.ce cauta copilul ala pe drumuri fara sa fie cu cineva care sa-l tina de mana atata timp cat e prin apropiere de o strada principala atat de circulata. o fi avut si soferul viteza dar sa nu uitam ca uneori nu e nevoie de prea multi km ca sa faci accident cand iti sare cineva in fata masinii si practic nu mai ai timp sa franezi...:(( aiurea pt sofer ca nu-i simplu sa treci prin asa ceva sa sti toata viata ta ca a murit cineva si din cauza ta . sa ne fereasca D-zeu pe toti de astfel de experiente nedorite.
6.   Soferii trimis de
(29 sep 2008, 16:33:37
si copilul...

dar mai vinovat e soferul care, daca e capabil sa inteleaga ce inseamna conducere preventiva, trebuie sa fie atent cand trece pe langa el.

dar cu marea partea a permiselor luate pe spaga si cu nesimtirea politiei care face orice numai ordine NU, nu imi e frica sa afirm ca asta e doar inceputul.

atentie!
7.   ???????? trimis de
(29 sep 2008, 20:45:31
cred k si el pe el la ajutat taicasu sa ia carnetul.k doar e foarte cunoscut an toata suceava
8.   SERIOS CA E GRAV CE SE INTAMPLA trimis de
(29 sep 2008, 21:28:05
OARE VA LIMITA CINEVA CIRCULATIA MASINILOR CU VOLANUL PE DREAPTA? OARE VA VEDEA CINEVA CA AGENTII DE LA RUTIERA STAU CATE 3 SAU 4 IN BIROURI ASTEPTAND CLIENTI IN LOC SA STEA PE STRAZI SA MAI TEMPEREZE TRAFICUL (DAR NU LA PANDA CU RADARUL). NU CRED CA AU CONSTATARI PENTRU TRECERI PRIN INTERSECTII PE ROSU. SUNT CU SUTELE. SAU PENTRU TRIPLARI PESTE LINIA CONTINUA IN CONDITIILE IN CARE SUCEAVA E SUFOCATA. POATE CITESTE DOMNUL INSPECTOR SEFDACA FACE CINEVA SINTEZA COMENTARIILEOR.SE STIE CATE AMENZI SAU APLICAT "ITALIENILOR SAU ENGLEZILOR". VA SPUN EU, 75% SPAGA.ATI VAZUT MASINI DE SCOALA CU ACCELERATIE. E CEVA EXTRAORDINAR PENTRU PROASPETII SOFERI. SAU E PENTRU UN EXAMEN MAI EFICIENT.DE CE NU REINTRODUC P O L I G O N U L. IN PARCARILE MARILOR MAGAZINE E FILM DE DESENE ANIMATE.ORGANIZAREA POLITIEI RUTIERE E LA PAMANT. CU CINE VRETI SA FACETI ORDINE CU POLITRUCI?
9.   TRIST DAR ADEVARAT!!!!!!!! trimis de
(29 sep 2008, 22:08:08
RUSINE MA...
10.   MAI LASA VITEZA OMULE!!!!!!!! trimis de
(29 sep 2008, 22:12:24
CICA ZICE K ARE 22 ANI ...SI E PROASPAT INSURAT..SI INDATA SI TATA..EL NU SE GANDESTE K VA AVEA SI EL COPII?CE E OARE IN INIMA PARINTILOR AIA?
11.   Mai bicu trimis de
(29 sep 2008, 22:31:52
si altii, doar nu credeti ca omul intentionat a omorat copilul ala! cine se bucura de asa ceva....Ani poti sa ai si mai multi sunt care au facut accidente grave si la 40 si mai mult....sau poti sa ai numai 18 si sa nu faci accidente.ideea e ca daca iti sare in fata masinii un pusti nu mai are importanta ce experienta ai si cati ani ai cand nu poti evita inevitabilul
12.   Pt bicu trimis de
(29 sep 2008, 22:53:29
de cte ori ai fost in astfel de situatzie?

tu crezi ca el la omorat intentzinat

intai citeste codul rutier si ai sa gasesti ca copii minori trebuie sa fie insotzitzi de o persoana major

e usor sa spui depre altzii atata timp cat tu nici macar nu ai sters de praf un olan dicidecum sa il lai folosesti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei