Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 sep 2008 - Anul XIII, nr. 229 (3910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amintire

Autograful lui Botezatu, pe sânul unei admiratoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prezenţa creatorului de modă Cătălin Botezatu şi a colecţiei sale haute couture a fost fără îndoială senzaţia serii, lucru demonstrat clar atât de ropotele de aplauze care l-au întâmpinat, cât şi de numărul mare al celor care au dorit să aibă o amintire de la el, sub forma unui autograf sau a unei fotografii.

După reuşitul spectacol de modă, Cătălin Botezatu a revenit din culise, unde manechinele se schimbau de hainele de paradă, fiind imediat înconjurat de zeci de persoane.

Fără fiţe de vedetă, Botezatu nu a refuzat nici o invitaţie primită de la admiratori, de a apărea în poze alături de ei sau de a le semna carneţelele care i-au fost întinse.

Cea mai originală cerere a venit însă din partea unei tinere, care, în loc de hârtie, i-a pus la dispoziţie sânul ei pentru a primi un autograf din partea cunoscutului creator de modă.

Puţin surprins de cerere dar şi amuzat, Cătălin Botezatu nu a refuzat cererea ci, cu un marker roşu, a început să îşi scrie numele pe pieptul ei dezgolit tot mai mult, pe măsură ce literele se încăpăţânau să treacă dincolo de marginile decolteului.

Mândră de isprava ei, tânăra, cu autograful dezgolit, în aşa fel încât să poată fi admirat în întregime, s-a întors în mijlocul prietenelor sale, care, bucuroase şi puţin invidioase, îi spuneau: „Nebuno, ai reuşit! Ce tare eşti!”.

Chiar dacă sânul ei nu va mai purta mult semnătura lui Botezatu, care va dispărea la prima spălare, amintirea autografului îi va rămâne vie încă mult timp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autograful lui Botezatu, pe sânul unei admiratoare.
 Vizualizări articol: 5133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Autograful lui Botezatu, pe sânul unei admiratoare3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Romega pidosnicul care vede tot trimis de
(29 sep 2008, 11:08:11
Sa mori tu vai Romega ce articol ai tras, mai mai ca-mi vine sa-mi trag cu tesla-n co*e, simt ceva regret in el, adica Botezatu va tradeaza tagma pidosnicilor sau ce vrea sa zica mai concret?
2.   Mai bine.... trimis de
(29 sep 2008, 11:26:27
stii ceva romega....mi se pare ca iti cam place sa infloresti......ca sa fiu mai exacta...iti relatez faptul ca eu lucrez la shopping city...si botezatu a trecut pe langa mine cam la un metru distanta...si de altfel am fost de la inceput de cand a venit pana la ora 21 ....si spre uimirea mea nu am vazut pe nimeni sarindu-i in gat pt autografe....fii serios si mai incearca sa faci si tu niste articole mai importante nu sa minti fabulos....
3.   Am o curiozitate! trimis de
(29 sep 2008, 11:35:02
Cat timp nu o sa mai faca dush tanara care a primit autograf pe san de la Catalin Botezatu!laughing
3.1  RE: Am o curiozitate! trimis de
(29 sep 2008, 11:54:28
Nu stiu daca facea prea des dus si inainte sa prieasca semnatura...
3.2  RE: Am o curiozitate! trimis de
(29 sep 2008, 13:43:08
sunt curios....ce a puso pe fata sa ii faca dupa autograf....sa ii de-a limbi in ruc sau sa ii suga degetele de la picioare...ca de babardeala nu are chef domnu botezatu....
4.   . trimis de
(29 sep 2008, 12:05:10
la cit de des este apa calda in suceava............hm..spalare mai rarut ca-i mai dragut.,

4.1  RE: . trimis de
(29 sep 2008, 16:40:42
tarane...
5.   Mda... trimis de
(29 sep 2008, 12:24:21
Iti dai seama...Botezatu..i-a dat unei pitipoance..un autograf...si pe san.. si prietenele ei..alte pitipoance..''vai tu nebuno..ai reusit''..astea care-s in stare sa si-o puna ..pe un brifcor..adevarul e ca e tare articolul...De ce nu l-ati pus pe prima pagina...Eu nu ma pricep..dar zic asa ca era de prima pagina...
6.   Jalnic trimis de
(29 sep 2008, 12:30:05
Romega, ai un stil de a scrie specific revistei scolii. Ce naiba?! Chiar nu mai ai despre altceva a scrie?
7.   Neinteresant trimis de
(29 sep 2008, 12:54:10
ar fi fost mai misto un articol de genul : catalin botezatu i-a dat un autograf pe sani angelei zarojanu,sau catalin botezatu la tras de piercingul din sfarcuri pe gavril marza saaaau catalin botezatu s-a pozat sub poarta bucovineana de la biroul presedintelui flutur,poarta care e considerata a 8 a minune a prostieitongue
8.   Mda.... trimis de
(29 sep 2008, 13:29:48
nu stiu cine este acest romega....dar oricum....abia acum imi dau seama ca toti ziaristii incearca sa umfle ei acolo ceva ca sa aiba un articol scris

in primul rand....unde ati vazut voi atata lume?:)))

in al doilea rand din cate stiu eu...ala nu era un marker ci un pixlaughing)))))

"s-a intors in mijlocul prietenelor" care erau doar 2laughing)) statea intre una si alta nuh?:))))

si cel mai tare "nebuno ai reusit:))) ce tare esti":))nu tin minte ca nici eu nici cealalata fata sa zicem aceste lucrurilaughing)))))) si cik mai suntem si invidioase....aoleu:)))))

p.s. nu te supara Deeawinking
9.   ... trimis de
(29 sep 2008, 15:54:11
pare cam nespalata pe cap dsoara ... probabil va fi si mai nespalata de acum, doar doar o rezista autograful pe sanisorul siliconat
10.   Clasamentul prostiei trimis de
(29 sep 2008, 15:55:27
Prosti suntem noi ca citim asemenea tampenii...
11.   Buna treaba trimis de
(29 sep 2008, 17:39:27
crapati invidiosilor, macar tipa aia a reusit ce a dorit bine mah k voi toti sunteti mari comentatori, dar faceti pe voi cand e vorba de ceva bah fratele meu da lasati fata in pace dak e nonconformista,bravo ei k a putut si ca a reusit chiar e adevarat ce scrie ziarul k sunteti niste invidiosi ...si aici nu ma refer la fetele cu care era ea,eram si eu de fatza si nu erau ele invidioasele ci populatia din jurul ei si acum cei care comentati poza...oricum multi baieti si-ar fi dorit sa fie in locul lui botezatu, asta e clar...oricum bravo tie fatuca si felicitari k ai reusit...winking si invidiosilor crapati!!!!
12.   Din nou mda trimis de
(29 sep 2008, 18:12:26
crapa fetele crapa raulaughing))

bre...sa'mi spuneti si mie in primul rand unde are silicoane?:)))

si dak avea paru dat cu fixativ ziceti ca e nespalata?:))))))

duamne....geloaselor tongue
12.1  RE: Din nou mda trimis de
(29 sep 2008, 18:52:50
ieftin fixativ are daca face parul sa para nespalatlaughing
13.   Caritate trimis de
(30 sep 2008, 08:06:06
Botezatu a dat la babe cite 2 paini si semnaturi pe buci.
14.   :)) trimis de
(30 sep 2008, 17:19:36
ba voi nu sunteti normali.....naveti alcv c face dekat sa cititi ****uri din ziare.....jalnic.cunosc fata......nare silicoane...crec e mai ingrijita dekat voi toti daici la un loc....si stati flex.....ca nu e genu de fata sa ia fixativ la mocaiala...si intradevar....admiratori din parti...ce veneau casieritele d la carrefour pt autografe...da nu inteleg dc vor autografe d la un gay...neva mind...get a life

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei