Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 sep 2008 - Anul XIII, nr. 223 (3904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rutier

Şapte răniţi, după accidentele de vineri şi sâmbătă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Accidentele rutiere petrecute vinerea şi sâmbăta trecută pe raza judeţului Suceava s-au soldat cu şapte victime, trei dintre răniţi ajungând la spital în stare gravă. Patru dintre persoanele care au suferit vătămări corporale au fost implicate în evenimente rutiere provocate de şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Primul dintre accidente s-a produs vineri seară, în jurul orei 20.00, pe Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc. Un şofer în vârstă de 28 de ani din Iacobeni, Marian S., aflat la volanul unui Renault Megane, l-a accidentat pe Axinte F., în vârstă de 52 de ani, din comuna Stroieşti, care se deplasa pe jos, pe mijlocul drumului. Victima a ajuns cu leziuni grave la spital. Din cauza stării de sănătate, pietonul nu a putut fi verificat pe loc în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Trei răniţi, după ce un şofer beat s-a răsturnat în şanţ

Cel mai grav dintre accidente s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 23.00. Un şofer din comuna Baia, Constantin U., în vârstă de 38 de ani, se deplasa la volanul unui autoturism Hyundai pe drumul judeţean 208 H din comună. Din cercetările poliţiei rezultă că acesta a derapat din cauză că circula cu viteză pe un carosabil umed. Scăpată de sub control, maşina a ieşit în afara drumului, unde s-a răsturnat.

Trei pasageri aflaţi în autoturism au fost răniţi. Ioan B., în vârstă de 36 de ani, localnic, are răni grave, în timp ce Ionel P., de 32 de ani, şi Adrian F., de 47 de ani, şi ei din Baia, au scăpat cu răni mai uşoare. Şoferul, care nu a suferit leziuni de pe urma accidentului, era în stare de ebrietate, având o concentraţie de 0,54 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 

 

Bătrână lovită pe trecerea de pietoni 

Alte două accidente rutiere s-au petrecut sâmbătă, în municipiul Suceava. Mai întâi dimineaţă, în jurul orei 7.00, o femeie a fost accidentată pe o trecere de pietoni de pe strada Mihai Viteazul. Din cercetările poliţiei rezultă că Şerban P., în vârstă de 41 de ani, din municipiul reşedinţă de judeţ, aflat la volanul unei Dacii, a accidentat-o pe Emilia R., în vârstă de 77 de ani, şi ea localnică, care trecea strada regulamentar, pe marcajul pietonal. Victima a suferit răni pentru care are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Un alt accident s-a petrecut la ora 21.45, pe Calea Unirii. Poliţiştii care au făcut cercetări la faţa locului au stabilit că Viorel C., în vârstă de 21 de ani, localnic, aflat la volanul unui autoturism Dacia 1310, a pătruns pe contrasens, lovind un autoturism Opel, condus regulamentar de Ioan P., în vârstă de 21 de ani, şi el din municipiul Suceava. Georgiana S., de 21 de ani, pasageră în maşina Opel, a fost accidentată uşor.

Şoferul care a intrat pe sensul opus de mers avea o concentraţie de 0,73 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.  

A şaptea victimă a accidentelor de vineri şi sâmbătă este un şofer de 22 de ani, care s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ. Accidentul s-a petrecut pe DN 17, în apropiere de Ilişeşti. Poliţiştii au stabilit că din cauza conducerii imprudente, şoferul, Florin D., din comuna Ciprian Porumbescu, aflat la volanul unei Dacii Logan, a scăpat maşina de sub control şi a părăsit drumul, după care s-a răsturnat în şanţul de pe direcţia sa de mers. Tânărul are răni pentru care necesită în jur de 15 zile de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte răniţi, după accidentele de vineri şi sâmbătă.
 Vizualizări articol: 762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Şapte răniţi, după accidentele de vineri şi sâmbătă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nesimtirea unor soferi trimis de
(22 sep 2008, 12:01:08
Sunt multe masini si o circulatie infernala.Dar, daca am fi mai corecti si mai atenti , cu mai multa rabdare si respect fata de cei din trafic nu ar mai atat de multe acciedente.Nechibzuitii se grabesc spre moarte.E important sa ajungi unde ti/ai propus, nu cand ajungi.

Si mai e o problema ce tine de bunul simt al fiecaruia.Fuga de raspundere. Daca gresesti, macar ai bunul simt si stai pe loc, astepta sa vezi consecintele. Si spun asta pentru soferul TIR/ului care a lovit un opel astra vineri, in piata mare.Dupa ce a lovit masina, nu a avut macar bunul simt sa se intoarca la locul accidentului asa cum a promis celor ce lau vazut. Un nesimtit.Sigur face drumuri multe,nu se stie ce/i va oferi viata.Dumnezeu e mare!

2.   Doi trimis de
(22 sep 2008, 12:51:08
cei care fug de la locul accidentului ar trebui sa i se ridice permisul definitiv sau cel putin pt o perioada de minim 5 ani. Idiotii care conduc KAMIKAZE ar trebui legati. Cei cere vin din afara cu masini bengoase cel putin asa cred ei, ar trebui sa isi vada de lungul nasului inninte sa iasa pe sosele. Politia ar trebui sa fi mai eficienta cu acestia care incalca reguli mai grave nu cei care nu poarta centura sau au uitat sa aprinda farurile. Ar trebui daca stau la gineala ca asta fac, sa se lege de cei care incalca legi ce pot duce la moarte nu sa dea amenzi doar celor ce ii prind ca fac o rostiuta. Domnilor, stati pe drumuri si urmaritii cum incalca linia continua, parcheaza in curbe fara vizibilitate si nu dau prioritati de tot felul . urmariti traficul nu stati la gineala ca sa va iasa si voua de un bors. Burtile o sa va creasca mari si nu o sa mai incapeti in spatele volanului.
2.1  RE: Doi trimis de
(22 sep 2008, 18:00:01
Amice veziti de lungimea nasului tau. Lasa tu masinile ..... bengoase...... pentru cei ce si le permit. Ar fi o provocare sa te vad postand pe forum ,trei propoziti scrise corect??? in celelalte probleme de trafic expuse de tine sant de acord..:)))))))
3.   ... trimis de
(22 sep 2008, 14:48:21
" Accidentele rutiere [...] s-au soldat cu sapte victime, trei dintre raniti ajung�nd la spital �n stare grava. " Florine, din cate stiu, victima a unui accident e cel care moare. Sau poate nu ?
3.1  RE: ... trimis de
(22 sep 2008, 22:09:11
Nu
4.   P. HYHYHY trimis de
(22 sep 2008, 23:38:11
Tu care esti gramatica in persoana si corectezi pe alti, scrie macar tu corect. Ex. 1:vezi-ti nu veziti. 2:trei propozitii nu trei propoziti.3:semne de punctuatie. (virgula) Si daca socotim ai facut trei greseli in patru propozitii esti cu adevarat varza cu gramatica.
4.1  RE: P. HYHYHY trimis de
(23 sep 2008, 18:11:44
pe mine ma poti pupa direct in varful....... ciresului. poate iti trece acreala

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei