Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 sep 2008 - Anul XIII, nr. 223 (3904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Dumitru Morhan, la inaugurarea grupelor de ucraineană de la Grupul Şcolar Nr. 1

Dumitru Morhan, preşedintele Uniunii Democrate a Ucrainenilor din România (UDUR), a fost prezent sâmbătă la Grupul Şcolar Nr. 1 din cartierul Burdujeni.

Ca urmare a demersurilor iniţiate de UDUR şi de Consiliul Judeţean Suceava, din acest an vor funcţiona la Grupul Şcolar Nr. 1 două grupe de elevi cu specializarea ucraineană. Ministerul Educaţiei şi-a dat acceptul pentru înfiinţarea acestor grupe, în care sunt înscrişi 25 de elevi. Grupele sunt structurate pe două categorii, începători şi avansaţi, iar majoritatea elevilor sunt de etnie ucraineană.

Preşedintele Uniunii Democrate a  Ucrainenilor din România a declarat, în calitate de reprezentant al acestei etnii, că minoritatea ucraineană se bucură de atenţia Guvernului şi va face demersuri ca elevii să nu simtă lipsa celor necesare desfăşurării în condiţii optime a procesului de învăţământ.

Printre cei care vor preda la grupele de ucraineană de la Grupul Şcolar Nr. 1 Suceava se numără Gheorghe Hreniuc, consilier pe probleme de minorităţi al Consiliului Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Morhan, la inaugurarea grupelor de ucraineană de la Grupul Şcolar Nr. 1.
 Vizualizări articol: 1045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Dumitru Morhan, la inaugurarea grupelor de ucraineană de la Grupul Şcolar Nr. 13.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cat costa publicitatea? trimis de
(22 sep 2008, 12:43:23
Domnilor de la monitor, cat face publicitatea acestui domn care face totul sa prinda si el un mandat in guvern?

Nu de alta dar il conosc un pic.
2.   Bataie de joc trimis de
(22 sep 2008, 13:36:28
Ne credeti prosti pe toti...elevi, profesori. cand isi va tine orele acest domn? da doamna inspectoare Mihoc unde preda? Nu era si ea implicata in aceste proiecte? Iar incepe campania electorala la Grupuil scolar nr 1 ??? Cand cu PSD-ul cand cu PNL-ul, acum cu cine votam???
3.   Aaaaaaaaa trimis de
(22 sep 2008, 14:09:09
Morhan si prietenul lui cel mai bun, Severin Tcaciuc , au facut o gramada de nebunii. Pe viitor o sa va spun cum, in apogeul puterii sale, Severin (posibil impreuna cu Morhan) a incercat sa preia controlul asupra a tot ce insemna schimb valutar in piata mare din suceava. ASta se intimpla prin 99-2000, Severin fiind sprijinit de alt bun prieten, fostul comisar Stoleru.

Toate erau bune si frumoase pana cand valutistii i-au trimis o dedicatie lui Severin, care l-a atins la inima asa de tare incat a abandonat ideea mai rapid decat schumacher cand facea un tur de pista in F1. A fost o dedicatie muzicala cred, ceva din muzica italiana - piesa " Volare" daca nu ma insel.

Hai cu ucraina!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei