Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 sep 2008 - Anul XIII, nr. 223 (3904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În plină noapte

Bani şi bunuri, ridicate de poliţie dintr-o discotecă din Salcea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
În noaptea de sâmbătă spre duminică, după miezul nopţii, oameni ai legii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sprijiniţi de „mascaţii” de la Detaşamentul de Intervenţie Rapidă al Poliţiei, au descins într-un control fulger la discoteca Teacher Line din oraşul Salcea, având informaţii că acolo s-ar desfăşura acte de comerţ ilicit şi evaziune fiscală.

Bănuielile oamenilor legii s-au confirmat, din discotecă ridicându-se sume de bani neînregistrate în casa de marcat, precum şi ţigări şi băuturi alcoolice suspectate a fi de contrabandă.

Poliţiştii au găsit 403 lei proveniţi din încasări la intrarea în discotecă, şi 1.473 de lei încasările de la bar, fără ca măcar un leu să fie înregistrat în casa de marcat.

De asemenea, au mai fost confiscate 19 pachete de ţigări şi 31 de sticle de whisky şi votcă, în valoare totală de 1.620 de lei, pentru care nu existau documente de provenienţă.    

„Cercetările sunt continuate faţă de reprezentantul discotecii în vederea stabilirii provenienţei mărfurilor şi a modului de înregistrare în contabilitate a sumelor de bani provenite din încasări”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

 

Furturi la cântare în magazinele din Salcea

Tot sâmbătă, pe raza oraşului Salcea a mai fost organizată o acţiune de control privind protejarea populaţiei de acte de comerţ ilicit. Controlul, efectuat de oamenii legii de la poliţia din oraş, s-a soldat cu întocmirea a trei dosare penale, înregistrate la articolul 1, punctul O, al legii 12/1990, privind combaterea actelor de comerţ ilicit. Concret, la trei magazine din oraş s-a constatat că se desfăşurau activităţi comerciale cu lipsă la cântar. În total, au fost verificaţi nouă agenţi economici, pe lângă cele trei dosare penale fiind aplicate şi două amenzi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bani şi bunuri, ridicate de poliţie dintr-o discotecă din Salcea.
 Vizualizări articol: 821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Bani şi bunuri, ridicate de poliţie dintr-o discotecă din Salcea1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Era si timpul trimis de
(23 sep 2008, 00:00:52
era si timpulsa sa se faca controale si la salcea si va rugam sa continuati aceste controale chiar si la magazinele din plopeni varatec si prelipca ca sigur o sa intilniti acelasi nereguli.sunt foarte multi patroni care fac asemenea lucruridar ce e rusinos si strigator la cer e sa furi de la oamenii batranii care saracii au o pensie amarata .asa ca va uram felicitari si va rugam sa continuati controalele

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei