Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 sep 2008 - Anul XIII, nr. 221 (3902)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie de moment

Tinerii opriţi de poliţişti cu focuri de armă, cercetaţi în libertate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Ancheta în cazul tinerilor opriţi cu focuri de armă după o urmărire spectaculoasă pe străzile municipiului Câmpulung Moldovenesc se prelungeşte. Poliţiştii aşteaptă ca tânărul împuşcat în omoplat să se însănătoşească pentru a-l putea audia şi pentru a completa actele din dosar. Cercetările oamenilor legii vizează, deocamdată, furtul unor plăcuţe de înmatriculare, dar este posibil ca acuzaţiile să se înmulţească.

 

Aventura de miercuri la prânz, de la Câmpulung Moldovenesc, condimentată cu urmăriri şi împuşcături, face obiectul unei ample anchete. Pe de o parte, a fost declanşată o anchetă internă administrativă, în urma căreia se va stabili dacă cei doi agenţi de la Biroul Poliţiei Rutiere Câmpulung Moldovenesc au folosit legal armamentul din dotare, iar pe de altă parte, cazul este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Ancheta vizează infracţiunea de vătămare corporală, ca urmare a rănirii lui Dragoş Ionescu, unul dintre indivizii urmăriţi de poliţişti.

O a treia anchetă este derulată de poliţişti împotriva lui Dragoş Ionescu, de 26 de ani, şi Graţian Ţurcă, de 29 de ani. Cei doi sunt cercetaţi, deocamdată, doar pentru furtul plăcuţelor de înmatriculare ale unui VW Polo, dar potrivit unor surse judiciare este posibil ca numărul acuzaţiilor să crească.

 

Tânărul împuşcat urmează să fie audiat

La scurt timp după evenimentul de la Câmpulung Moldovenesc, Graţian Ţurcă a dat declaraţii în faţa poliţiştilor, dar le-a spus că se afla întâmplător pe scaunul din dreapta al autovehiculului marca Opel Astra Caravan condus de Dragoş Ionescu.

Ţurcă a negat că ar avea cunoştinţă despre faptul că maşina cu care călătorea era furată şi a refuzat să ofere amănunte suplimentare despre intenţiile amicului său. Cum singura infracţiune de care Graţian Ţurcă s-ar putea face vinovat în acest moment este furtul plăcuţelor de înmatriculare ale autoturismului VW Golf, poliţiştii i-au permis să plece acasă.

Între timp, Dragoş Ionescu a fost operat ieri dimineaţă pentru a doua oară în decurs de mai puţin de 24 de ore.

După ce miercuri seară, medicii de la Secţia de Chirurgie Toracică i-au suturat rana provocată de glonţul care i-a străpuns omoplatul şi apoi a ieşit din corp, ieri se pare că au apărut ceva probleme la plămânul drept, motiv pentru care a fost nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală.

Aflat încă sub efectul anesteziei, Dragoş Ionescu nu a putut fi audiat, acest lucru urmând să se petreacă zilele următoare, după ce starea de sănătate îi va permite să discute cu anchetatorii.

 

Filmul acţiunii

Dragoş Ionescu şi Graţian Ţurcă au fost surprinşi miercuri la prânz de un echipaj al Poliţiei Rutiere Câmpulung Moldovenesc în timp ce se aflau într-o maşină cu numere furate. Tinerii au refuzat să se legitimeze şi au încercat să scape de poliţişti. Oamenii legii i-au urmărit aproximativ 5 km, iar după ce au blocat maşina, cei doi au coborât şi au luat-o la fugă spre lunca râului Moldova. Poliţiştii i-au somat să se oprească şi cum acest lucru nu s-a întâmplat, după ce au tras câteva focuri de avertisment în aer, au ţintit spre fugari. Dragoş Ionescu a fost lovit în zona omoplatului drept, în timp ce Graţian Ţurcă s-a predat înainte de a avea şi el aceeaşi soartă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii opriţi de poliţişti cu focuri de armă, cercetaţi în libertate.
 Vizualizări articol: 672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tinerii opriţi de poliţişti cu focuri de armă, cercetaţi în libertate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ofofof politia trimis de
(19 sep 2008, 11:13:14
va spus eu ce cautau la c-lung : aveau de talharit o persoana la un pont dat de un politist din c-lung si s-a incurcat treaba deoarece erau incepatori , dar se vede ca numai in romania se poate da drumu asa usor
2.   Vanatoare trimis de
(19 sep 2008, 14:47:55
Domnul Sandrino am inteles ce era cu cei doi hoti,............. dar stii ce nu am inteles? Politistii erau in timpul serviciului ..............sau erau la o partida de vanatoare. Inteleg hot, hot ................dar sa il impusti in piept ca pe un porc mistret si de la spate ar face de rusine si pe un biet vanator. Acest indivit (hot) a avut un noroc chior, sa fii impuscat in piept si rana sa nu intereseze cordul, sau coloana vertebrala .....................sa stii ca mare noroc a avut si hotul dar si politistul.... Rusine politiei (vanatorilor de spagi)...........
2.1  RE: Vanatoare trimis de
(19 sep 2008, 15:43:55
Vaiiii cetatene de rand,de ti se intampla tie ce faceai? Nu cereai ajutorul politiei?Ce inima mare ai pentru hoti,banditi,talhari,sau cum vrei tu!!!!!! Bine le-a facut!Lichidati pana la ultimul.Sau ei fii vreun borfas din acea gasca? Ia spune,asa-i?
2.2  RE: Vanatoare trimis de
(20 sep 2008, 09:26:11
ba baiatule tu esti intreg la cap? ai vazut undeva in lumea asta ca cineva care este somat de politie sa nu opreasca si sa nu fie impuscat (in afara de romania).....mergi prin alte tari si nu opri, te rog, la somatia politistilor ca sa te impuste in cap sa scapam de tine.......io-l impuscam in cap si nu mai era nevoie de cercetare in stare de libertate........
3.   Hehehe trimis de
(19 sep 2008, 15:25:18
Daca cei care trageau erau vanatorii din Campulung va garantez ca nu mai traia nici unul din cei doi.Politistii si-au facut datoria.Cine greseste plateste.Eu le trageam un glont in cap sa fie lectie pentru titi.Unii trebuie sa respecte legea si altii nu?Daca nu erau vinovati de ce-au fugit? Sau frica,spaima este un motiv bagat la inaintare de nelegiuiti?
4.   BRAVO POLITIEI trimis de
(19 sep 2008, 15:35:14
Asa da,meritau,ca au fugit ca iepurii si nu sunt singurii.Va mai amintiti cazul cu acei vanatori din campulug care i-au impuscat cainele acelor doamne in curtea lor?.Bine mai era daca asa ar fii procedat si atunci politia,sa vada nemernicii cand trebuie facut uz de arma.Si aia doi au fugit de-au inghitit pamantul,dar are grija cel de sus pentru toate.Nelegiutii sa-si primeasca pedepsele cuvenite ca isi fac destul de cap.BRAVO POLITIA CAMPULUNG si nu va lasati intimidati de bani sau relatii,fiti cinstiti si veti fii respectati!
5.   Cetatean trimis de
(19 sep 2008, 15:39:52
E usor a comenta ca politia e vinovata dar daca ai fi partea vatamata altfel ai gandi problema.....va zic eu masina e furata la fel si placutele de inmatriculare....plus ca mai aveau si un arsenal de obiecte folosite in alte furturi.....asta le era meseria si dupa mine asta meritau.....daca nu se simteau cu muisca pe caciula opreau la semnalul politie si totul era in regula...pana una alta cand ti se fura ceva muncit cu sudoare alta tie mentalitatea...punct
5.1  RE: Cetatean trimis de
(19 sep 2008, 15:58:37
Mare dreptate ai,cu un singur amendament,Politia sa-si faca datoria tot timpul nu numai in cazul unor borfasi de drept comun.
6.   Sucevean trimis de
(19 sep 2008, 19:37:10
esti cutremurator de tampit

7.   Rusine trimis de
(19 sep 2008, 20:07:19
de ce nu s-a tras cind a fugit un politist de la locul accide ntului la s...t
8.   Vinatoare trimis de
(19 sep 2008, 20:25:25
Mai dobi,daca te furau animalele alea pe tine strigai pina la cer.Ala trebuia impuscat in cap nu in omoplat
9.   NU JUDECA PE CEL CARE TE APARA,FACE UN BINE trimis de
(19 sep 2008, 20:35:05
Eu cred ca cei 2 agenti de politie si-au facut datoria,toti tb sa platim atunci cand gresim..........in caz contrar, va trebui sa suportam consecintele.Asa e si in cazul celor 2 borfasi,care evident, au incercat sa fuga de raspundere.Ii felicit pe cei 2 agenti de politie ca si au facut datoria....si nu uitati un lucru oameni buni "UNII ISI RISCA VIATA PT A FACE DREPTETE SI PT A PRINDE INFRACTORII CARE VOR SA NE FACA RAU,si de aceea noi tb sa i respectam,nu sa le cautam nod in papura.

CEL CARE DA DREPTATE UNUI HOT,E CLAR...............E UNUL DE AL LOR
10.   CAUT UN COMUNISAT trimis de
(20 sep 2008, 12:43:02
EU IL CAUT PE POLITIST CARE POATE SA MA AJUTE VREU SAI DAU O PORTIE SA SE LASE PUSCAT PE ALTI ASTA PROMIT EU NO SA SCAPE TEAFAR

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei