Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 sep 2008 - Anul XIII, nr. 221 (3902)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mişmaşuri

Catedră de geografie, ţinută la secret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Criza posturilor de geografie şi de istorie la nivelul judeţului este binecunoscută, zeci de profesori de aceste discipline fiind şi la ora actuală fără un loc de muncă. Inspectorul şcolar general adjunct Daniel Hrenciuc a prezentat situaţia profesorilor la aceste două materii ca fiind dramatică.

Cu toate acestea, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava, o catedră incompletă de geografie (şapte ore) a fost ţinută la secret, iar în cele din urmă a fost dată unui profesor pensionar.

 

IŞJ a aflat despre această situaţie de la presă

Este vorba despre profesoara Lidia Ursu, care anul acesta a ieşit la pensie. Orele pe care profesoara le-a eliberat nu au fost însă declarate vacante de către conducerea instituţiei de învăţământ şi nu au fost scoase în şedinţele publice organizate de către Inspectoratul Şcolar.

Ţinute la secret, orele au fost date, în cele din urmă, profesoarei pensionate, în ciuda faptului că zeci de profesori de geografie din judeţ erau practic şomeri, din lipsă de posturi.

Inspectorul şcolar general adjunct Daniel Hrenciuc a aflat de la presă despre această situaţie, deşi, potrivit metodologiei, conducerea şcolii era obligată să înştiinţeze IŞJ-ul despre existenţa acestor ore, astfel încât acestea să fie scoase în şedinţele publice. „Doamna profesoară are dreptul să predea, chiar dacă a ieşit la pensie, dar asta în condiţiile în care pentru orele acelea nu se găsesc alţi profesori, şi în cazul acesta nici nu se pune problema de aşa ceva”, a spus Daniel Hrenciuc.

 

Orele profesoarei pensionare, date de azi unui alt cadru didactic

Hrenciuc a mai precizat că imediat după ce a aflat de la presă de această problemă, a făcut verificările de rigoare, situaţia prezentată a fost confirmată şi s-a dispus înlocuirea profesoarei Ursu cu un alt cadru didactic activ, care avea nevoie de ore.

„De mâine (n.r. - azi), doamna profesoară nu va mai preda, iar orele ei au fost date unui cadru didactic care a obţinut notă foarte mare la titularizare, dar nu a reuşit să obţină un post”, a mai adăugat inspectorul general adjunct Hrenciuc.

În ceea ce priveşte faptul că nu a fost înştiinţat de conducerea şcolii cu privire la orele vacante de geografie, inspectorul Hrenciuc a declarat că „directoarea Crăiţa Buda Niga a motivat că nu a raportat orele din cauză că este vorba de o catedră incompletă”. Daniel Hrenciuc a adăugat însă că directoarea avea obligaţia să raporteze la IŞJ orele vacante.

Hrenciuc a mai precizat însă ar fi aflat cu siguranţă despre această situaţie ulterior, pentru că şcoala ar fi trebuit să facă un raport şi să prezinte încadrările, în condiţiile în care profesorii sunt angajaţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean, iar plata salariilor se efectuează pe baza evidenţelor din această instituţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Catedră de geografie, ţinută la secret.
 Vizualizări articol: 3596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Catedră de geografie, ţinută la secret5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu a stiut Hrenciuc? trimis de
(19 sep 2008, 11:16:12
Ha. Cred ca a luat si spaga. Mare ticalos. Fara ISJ nu avea cum sa se faca aceasta mica afacere. Oare nu e din compartimentul lui?
1.1  RE: Nu a stiut Hrenciuc? trimis de
(19 sep 2008, 17:22:08
asa este a stiut
1.2  RE: Nu a stiut Hrenciuc? trimis de
(19 sep 2008, 21:16:04
vaca aia preda din carte. aia habar n-are geografie. odata am spus ca nu avem cartile la noi, si a zis sa conspectam singuri.

tot vaca aia nu pune note mari. 5-6. atat. la inceput citeam-invatam la geografie, dar vazand cat e de vaca, o copiam la lucrari. ca tot 5 iti pune. daca te scoate la harta, tot 5 ai. uneori se leaga sufleteste de elevi, norocul lor, aia-s mai favorizati la note. imi spunea o prietena care a terminat la cativa ani dupa mine, ca punea 4,5 in lucrari, iar daca voiai marire de nota de costa 50.000 punctul. marire cu 2 puncte, 100.000 . cica banii mergeau in laborator. pe dracu', cine-o credea ?

iar la incheiere, asta sa va dati seama cat e de proasta, mai intreba pe unu-altu in ce zodie e. 'gemeni', spunea unu'. 'care?, ala bun sau ala dracos ?' , intreba vaca. apoi facea comentarii de 2 lei gauriti. altul era balanta, altul era rac, vaca avea de comentat. daca era astrolog, intelegeam. dar vaca asta era penibila.

....contiunuare....
1.3  RE: Nu a stiut Hrenciuc? trimis de
(19 sep 2008, 21:26:48
...........continuam...

cand preda (citea din carte ce era marcat pe margina) eu si altii scoteam cartea pe masa si subliniam cu ceva. apoi la lucrari rupeam foaia din carte.

mai facea comentarii de genul 'tu semeni cu unu' pe care l-am vazut, nu stiu pe unde, si care-si injura nevasta. comentariu de 2 lei facut de o vaca.

iar ca s-o faca pe interesanta, cand citea din carte, daca vorbeai ceva si te vedea, te intreba ce-a zis, si-ti punea 3 pe o lectie pe care ea o 'preda' .

deci conducerea scolii inca tine vaca aia in functie ?

de ce-o numesc vaca ? pt ca asa e .

(promotia '97, XII-K)

p.s. doamnele pedagog, curvele alea, mai activeaza prin liceu ?

stie barbatu' la bruneta aia cu figuri de pedagoga cu cine si-o tragea ?
2.   OBIECTIVITATE trimis de
(19 sep 2008, 11:40:46
NIMIC NU VA MULTUMESTE.ORICE AR FACE ACEST OM DACA II AJUTA PE CEI TINERI NU SUNTETI MULTUMITI, DACA II AJUTA PE CEI CARE AU IESIT LA PENSIE LA FEL, CE VRETI DE FAPT? SA-SI DEA OMUL DUHUL CA SA VA MULTUMEASCA ?

2.1  RE: OBIECTIVITATE trimis de
(19 sep 2008, 12:00:11
Acest individ, actualmente inspector gen adj la ISJ ar face bine sa aplice legea, nu sa ajute pe unul sau pe altul!

Sa vad eu ce sanctiune le va da directoarelor.
2.2  RE: OBIECTIVITATE trimis de
(19 sep 2008, 20:42:06
Nu poate sa aplice legea acest domn Hrenciuc, deoarece este prieten cu familia Buda-Niga.

Am convingerea ca legea i se va aplica lui, in cel mai scurt timp.
3.   Asa e trimis de
(19 sep 2008, 11:49:58
mai sunt ssi alte catedre tot asa secrete pe la Zamostea sau Gramesti nu stiu exact scoala.
3.1  RE: Asa e trimis de
(19 sep 2008, 20:37:35
Ori spui ceva comcret ori iti vezi de treaba. Ce umbli cu cioara vopsita? Acu trebuie sa se faca ancheta prin toate scolile in judet? Ia apuca-te si fa planificarile si nu mai cauta in curtea vecinului ( nu stiu care)
4.   Profesorii de acolo au fumuri in cap trimis de
(19 sep 2008, 11:55:39
sunt sigura ca nici advertisment nu o sa primeasca doamna buda,pt ca sotul e inspector la ISJ...mare demagogie acolo la i3...ce atatea babete care nu au treaba acasa vin sa predea..dupa ce au pensie mai vor si bani pe langa...eu am terminat anul asta geografia turismului da nu m-am gandit sa dau pt profesori pt ca locurile sunt cumparate toate...colega de a mea cu media 10 la terminarea facultatii a luat la titularizare 5 si fata e superrrrrrrrrrrr desteapta si alta care avea 6-7 mereu a luat 9 si ceva ..hai sa fim seriosi...jos coruptia
5.   CAUTARE trimis de
(19 sep 2008, 11:59:09
DE VETI CAUTA VETI GASI SI ALTE SITUATII BOMBA. Nu e singurul caz de angajare pensionari ce au depasit limita.
5.1  RE: CAUTARE trimis de
(19 sep 2008, 20:24:13
a te ajute cel de sus sa ajungi la pensie, dar e greu cand ai atatea griji. Sa+ti dea Dl sa ai atatea griji inca sa nu o ai pe a altora . Sanatate!!!
5.2  RE: CAUTARE trimis de
(19 sep 2008, 20:43:40
de unde sti tu ca au depasit limita Geo? Te doare capul? Eu lucrez in invatamant de aproape 20 de ani si zau daca ma intereseaza cine si pe unde o fi angajat. Ca e pensionar sau nu, ca e depasit sau limitat.Habar nu am. VreUn coleg daca face iesirea la pensie in mod festiv stiu ca s-a pensiont, daca nu, habar nu am. Si daca il vad pe cel pensionat in toamna coleg cu mine, zau ca ma bucur ca e sanatos sau sanatoasa. Sa le dea Dumnezeu la toti putere de munca si multi ani de activitate la CUMUL. VA RESECT STIMATI COLEGI PENSIONARI, VA DORESC SANATATE SI MA ROG SA POT SA AJUNG CA DUMNEAVOASTRA.
6.   RELATII, RELATII, RELATII-TOT trimis de
(19 sep 2008, 12:05:59
ACEASTA FAMILIE NU POATE TRAI FARA SPAGA, ARANJAMENTE, FAVORURI, NELEGIUIRI, INTR-UN CUVANT FARA . D.N.A-UL SA VERIFICE DE CE D-L SI-A DAT DEMISIA DE LA INSPECTORAT CA INSPECTOR LA . VA INCHIPUITI CUM MERGEAU TREBURILE . ACESTI OAMENI (PROFESORI) FAC DE RUSINE INTREAGA BREASLA DE PROFESORI CINSTITI, ONESTI, RESPONSABILI. ACESTI PROFESORI TREBUIE ELIMINATI DIN INVATAMANT CU APUCATURILE LOR, NE FAC DE RUSINE. AFARA CU EI CACI NU SE MAI POT CORECTA, AU APUCATURI IREVERSIBILE. ADIO CU EI.
6.1  RE: RELATII, RELATII, RELATII-TOT trimis de
(19 sep 2008, 20:08:40
DNA-ul Suceava doarme sau ia spaga si el. Altfel nu se explica de ce nu gaseste niciun corupt.
7.   Pentru PDL trimis de
(19 sep 2008, 12:23:42
hrenciuc e un prost din gasca lui olarean doar i-a fost sef de cabinet.

acum e prietenul cel mai bun a lui Pusa Mateiciuc.

cine se aseamana se aduna.
8.   Fara nume.. trimis de
(19 sep 2008, 13:09:57
Dar acest neica nimeni, Bulboaca, sotul inspectoarei de romana Bulboaca ( care si ea, in cariera ei, n-a avut nici o performanta in afara ochilor albastir si a....:), cum de are ore, de ISTORIE, la majoritatea scolilor din Falticeni, cum de e prezentat, oriunde, ca fiind de la Nicu Gane, desi este titular la gen. nr.3, e "ales, de calculator", la toate examenele, in toate calitatile posibile, isi face toate orele in 1/2 de ora pt. a avea timp sa se deplaseze la alta scoala in care are ore, cum de acest individ care, anterior revolutiei, se ocupa cu dansurile populare la Casa de "cultura" din Falticeni,....................
8.1  RE: Fara nume.. trimis de
(19 sep 2008, 20:29:53
cum ati uitat de car ul falticeni, care de cand e sub obladuirea lui bulboaca, are nu unul, ci doua vw polo ? ce de bani se invart pe aici ...

9.   ............ trimis de
(19 sep 2008, 13:33:46
dragi profesori care ati iesit la pensie, stati acasa fratilor!!!!!!!!!!!!!!! cei care au terminat acum o facultate trebui sa mearga in italia sau spania la invartit betoane si spalat babe senile k aici nu e loc de voi!!! ati iesit la pensie stati acasa, cresteti nepoti,iesiti in parc sa isi poata castiga painea si un tanar aici in tara lui!!!! asa e peste tot, in invatamant, prin spitale peste tot e plin de "salariati pensionari"!!!!!
9.1  RE: ............ trimis de
(19 sep 2008, 14:10:50
Sa nu uiti de aceasta recomandare c�nd vei iesi la pensie, domnule "puncte-puncte". Sa-ti amintesti de ea zi si noapte si sa nu te mai miri c�nd vei fi dispretuit de viitorii tineri, caci si tu ai facut la fel.
9.2  RE: ............ trimis de
(19 sep 2008, 14:47:41
Pentru pensionar...

Credeti ca este normal ceea ce s-a intamplat?!? Cand voi iesi la pensie, nu voi lua locul niciunui tanar. Nu mi se pare firesc. Si oricum, aici nu vorbim despre dispretul tinerilor la adresa profesorilor pensionati, ci despre dispretul fata de persoanele fara tinuta morala. Multumim profesorilor pensionati pentru munca lor, de zeci de ani, care se reflecta si in educatia noastra, a cadrelor didactice active.
9.3  RE: ............ trimis de
(19 sep 2008, 20:29:17
dragilor nu pierdeti nimic daca plecati in strainatate,oricum nu castigati mare lucru ca profesor. Poate va gasiti un loc de munca mai bine platit fara atata stres.

Sa ajungeti sanatosi la pensie!!! si sa va mintiti de vorbele grele pe care le aruncati.
9.4  RE: ............ trimis de
(21 sep 2008, 16:06:41
domnule "un pensionar care nu isi dores"

cum te-ai simti daca fiul/fiica sau unul din nepotii dumneavoastra tremina o facultate (si chiar invata ceva acolo nu "trece ca rata prin apa") si normal isi cauta de lucru si i se raspunde sec: "nu ai experienta" deci nu poate lucra nicaieri k nimeni nu il ia! spuneti-mi dumneavoastra cum v-ati simti? unde sa fac experienta in timpul facultaii?? v-ati simti bine sa il stiti la 24d ani un om fara viitor? ar trebui sa-l intratineti dumneavoastra k vorba aceea ati avea si pensi si salariu!!! mai ganditiva si la caei din jur nu numai la dumneavoastra!!!
10.   Buda trimis de
(19 sep 2008, 14:50:49
ce tot se vb de prof buda niga......mi.a fost profesor de istorie.....si e super....dar na oamenii se mai schimba......i s.a urcat democratia la cap....se pare ca.....
10.1  RE: Buda trimis de
(20 sep 2008, 12:28:14
aici e vorba de sotia lui
11.   Infractiune trimis de
(19 sep 2008, 15:10:38
Domnule Inspector Daniel Hrenciuc ai facut FALS IN ACTE PUBLICE

se pedepseste cu inchisoarea de la 3-5 ani

Asa ca ar fi bine sa-ti dai demisia din functie ......

11.1  RE: Infractiune trimis de
(19 sep 2008, 16:45:39
Si ce daca? El e mare (si la propriu dar si la figurat) mahar. Il doare la ce are el mai mare si mai mare. Vezi partea dorsala a corpului care-si schimba numele.
12.   Obiectul geografie trimis de
(19 sep 2008, 15:33:48
Si la Stefan cel Mare este o profesoara pedelista care trebuia sa iasa de vreo 10 la pensie. Este tot pe geografie. De ce nu luati masuri domnule inspector general ? Acum a juns si mare consiliera >
12.1  RE: Obiectul geografie trimis de
(19 sep 2008, 20:47:15
ESTI O PARACIOASA. DE CE NU ITI VEZI DE TREABA? TE DOARE UNDEVA? I-AI NUMARAT ANII? BINE AR FI SA-SI VADA FIECARE DE TROCUTA LUI. NE MIRAM DE COPII CA PARASC. DE AIA NU ARE URSUL COADA
12.2  RE: Obiectul geografie trimis de
(19 sep 2008, 21:16:09
vezi-ti tu de treabA,dati tot adevarul pe fata!de aia nu are ursul coada si inspectorii barba
13.   Concluzia trimis de
(19 sep 2008, 16:44:18
Directoarea Buda minte doar cum deschide gura. A zis ca o sa ia orele lui Braicu de la clasa si nu le-a luat.

Nu a declarat orele de geografie pe motiv inventat de ea.

Important insa e ca nu o sa pateasca nimic ca e protejata lui Hrenciuc care e prieten de catarama cu barbatul cu care a mai facut nenumarate ilegalitati la ISJ. De ce? Care a fost pretul? Banuiesc mare.
14.   A stiut trimis de
(19 sep 2008, 17:35:58
mai mare gogonata nu putea sa dea acest individ.totul se face cu stirea lui.aceasta creatura nu este asa cum vrea sa para
15.   Tot din sistem trimis de
(19 sep 2008, 17:36:30
verificati si la fizica pensionarii(sunt multi...)
15.1  RE: Tot din sistem trimis de
(19 sep 2008, 20:50:08
VERIFICA TU SAU SPUNE CE AI DE SPUS. I-AI NUMARAT? AI VAZUT SI BULETINELE PENSIONARILOR SAU FACI LISTA?MAI BINE TE DECONECTEZI CU O CARTE
15.2  RE: Tot din sistem trimis de
(20 sep 2008, 14:04:26
De d-na Hristea de la Gen. 3 ai auzit? Orele pe care le ocupa ca pensionara nu au aparut in nici o lista!
15.3  RE: Tot din sistem trimis de
(21 sep 2008, 23:14:32
La fizica si la chimie pensionarii sunt sustinuti de CIOBACA CARMEN (scuzati cacofonia din nume -CA _CA) asa Hristea a ramas la GEN. 3.Doar e Hristea si are barbatul la Stefan cel mare unde director a fost Monacu si acum e adjunct la inspectorat. Nu intelegeti? Tot asa a ramas si cea de la geografie care acum e consilier. Nu numai Hrenciuc face incadrari.
16.   Spaga si ilegalitatea trimis de
(19 sep 2008, 18:22:47
inspectoratul scolar este de mult timp un cuibusor al ilegalitatilor.Spaga este la ordinea zilei.Hrenciuc spune ca a aflat din presa despre acest caz.Dar despre cele cateva zeci ale lui de ce nu ne spune?La ora actuala inspectoratul este o structura anacronica si corupta,o frana in calea reformei invatamantului.Bugetul invatamantului este fraudat prin plata unor oameni,inspectorii scolari,care nu fac absolut nimic pentru bunul mers al invatamantului,ba din contra.
16.1  RE: Spaga si ilegalitatea trimis de
(19 sep 2008, 20:13:12
Uitati-va cat e de p.r.o.s.t acest Hrenciu. Zice ca nu a stiut ca un elev de clasa a II-a care incearca o scuza puerila. Baaaaa fraiere, dar cine trebuia sa stie? Eu? Nesimtitu-le! Ai facut aranjamentul, nu mai da vina pe altul, ca scoala nu putea s-o angajeze pe acea profa fara acordul ISJ. Ia si innghite galusca si spala gitlejul la crisma aia din gang cu barbatul directoarei.
17.   A inceput o hotie mai mare trimis de
(19 sep 2008, 18:27:49
uitati-va cine este sef acum la cadre ; PUIU ADRIAN , cel care lua spaga de la elevii din Industrial Radauti cate 100 euro sau 2 mil. Cred ca o sa apara pe net niste inregistrari.

dar catedra lui de la Industrial a fost scoasa? Daca vreti informatii ziaristilor am foarte multe si foarte calde de la alt liceu e vorba de spagi de mii de euro
18.   Corectitudine trimis de
(19 sep 2008, 19:20:58
O catedra este de 18 ore de predare, respectiv 16 ore pentru cei care au vechime mai mare. Domnul profesor Buda-Niga este un om deosebit, in primul rind un profesionist, dar si un om de calitate.
18.1  RE: Corectitudine trimis de
(20 sep 2008, 08:28:31
O cercetata PENAL pentru fals si ulterior chiar sanctionata cu amende pentru asta. Foarte corecta...ce sa zic?
19.   's destept trimis de
(19 sep 2008, 19:29:40
Ce vreti voi daca pot? Daca am potenta sunteti invidiosi? Fac ore pe banda rulanta, am gasit in invatamint o multime de fraieri care" m-am ales" sef si la car, asa ca ma doare-n...de comentariile voastre. Traiasca revolutia, ca altfel as fi mucegait pe la casa de cultura si-as fi vindut carne de la botosani pe la Neamt. Am plecat c-am treaba, poate mai vinez ceva.
20.   Pile! trimis de
(19 sep 2008, 19:54:42
ce se intampla in sistem ii scarbeste chiar si pe cei care fac parte din el .Inspectoratul trimite oameni la scoli, iar aici, trebuie sa li se faca catedra .Pile! Pile! Pile! Pana cand?
20.1  RE: Pile! trimis de
(19 sep 2008, 20:13:30
pina nu va mai fi hrenciuc
20.2  RE: Pile! trimis de
(19 sep 2008, 20:32:40
va fi altul ca el sau mai rau
20.3  RE: Pile! trimis de
(19 sep 2008, 20:34:29
pana la loc comanda

HAHAAAA da de ce esti indiscret, sau poate crezi ca stie cineva sa-ti raspunda?
21.   Au stat inspectori ani buni peste pensie!!! trimis de
(19 sep 2008, 22:15:19
UN BIET PROFESOR CU 7 ORE ATATA SCANDAL.ATUNCI SA FIE TRIMISI ACASA TOTI PENSIONARII,NU DOAR UNII.
22.   Prea multe locuri la Facultatea de Geografie trimis de
(19 sep 2008, 22:24:35
Nu sunt ore prea putine ci prea multi au terminat facultatea de Geografie la Suceava si acum nu au servicii.De ce se mai scolarizeaza studenti la aceste profile cand nu au nicio cerere??????
22.1  RE: Prea multe locuri la Facultatea de Geografie trimis de
(19 sep 2008, 23:26:45
pentru ca pe conducerea facultatii nu o intereseaza cererea..o intereseaza taxa de scolarizare care trebuie sa fie cat mai mare cu putinta. proaspatul absolvent de liceu ar trebui sa deschida bine ochii inainte de a`si depune dosarul undeva. e plina lumea de facultati de someri. cea mai penala mi se pare "studii si relatii europene" din cadrul fseap sv. adica...hai sa fim seriosi..ce draq iesi dupa ce termini asa o specializare?big grin in ceea ce priveste geografia...oare nu e suficient de clar pentru toata lumea ca profesorii au salar mic, ca astia de geografie nu au sanse prea mari la meditatii ca sa ii fure cat pot de mult pe elevi si ca...in afara de meseria de profesor, altceva nu au ce face decat daca au pile sau daca sunt sefi de promotie?
22.2  RE: Prea multe locuri la Facultatea de Geografie trimis de
(20 sep 2008, 08:59:30
nu este acesta subiectul,la culcare!
23.   Consiliere scolara trimis de
(20 sep 2008, 07:53:05
Isj-ul a mai facut o m�nareala si la Vatra Moldovitei d�nd o jumatate de post de consiliere scolara �n alta parte asa ca toti ceilalti profesori ti �nvatatori detasati au trebuit sa revina pe post. A aprobat dl Hrenciuc cererea de detasare! Asteptam minisretul �n control !!!!!
23.1  RE: Consiliere scolara trimis de
(20 sep 2008, 08:31:08
Ministerul, cel mult o sa-si ia si el spaga clasica si gata. Cu Adormitei la conducerea ministerului, un individ slab si ca inginer si ca elev si ca tot ce vreti, nicio sansa.
24.   PROFESORII trimis de
(20 sep 2008, 08:45:03
incercati sa luati note mai mari la titularizare pe merit si nu pe pile pt ca in ultimul timp nu va pasa decat sa va aranjati posturile care va convin si apoi le blocati si va faceti alte interese si va bateti joc de elevi, nu va pasa, de aceea sunt elevii asa de buni....fara meditatii (cine si le permite) nu ar sti nimic si nici nu ar merge la o scoala mai buna,exemplu scolile Zamostea, Gramesti, Balcauti au cativa din profesori cu note de 2 si 3 si au mai blocat si posturile iar rezultatele elevilor sub orice critica....RESPECT PENTRU DOMNII PROFESORI CARE AU LASAT CEVA IN URMA LOR!!! SA LE DEA DUMNEZEU SANATATE mai sunt si si multe cadre inca f. bune si sa ne traiasca, cei buni ar trebui sa predea si la pensie!

25.   Ore date pensionarilor .de ce? trimis de
(20 sep 2008, 11:03:15
si la colegiul tehnic din Falticeni sunt ore date la profesorii care sunt la pensie de 3 ani.Cei tineri oare nu au dreptul macar la o ora suplimentara pe saptamana?

au si pensie si 6 ore pe saptamana,....... nu e normal.
26.   Pt comentariul 16 trimis de
(20 sep 2008, 11:13:20
Si ce legatura are Pusa Mateiciuc cu articolul acesta? Si ce daca e prieten cu Hrenciuc... Te roade invidia?
27.   Recunostinta trimis de
(20 sep 2008, 22:13:55
Pentru acei profesori care o viata au slujit invatamintul, au facut minuni cu elevii lor, RECUNOSTINTA, multumirile si aprecierile noastre. Din pacate la catedra, se regasesc dupa iesirea la pensie, in general oameni care o viata s-au dat deoparte, s-au menajat, i-au lasat pe altii sa se afirme, si-ar dori sa mai doarma in continuare pe banii nostri. Cei care au muncit si-ar merita poate sa mai continue, nu mai pot, sunt obositi de eforturile depuse in zeci de ani-n care au dat si sufletul din ei pentru a scoate de pe bancile scolii oameni. Cinste lor!
28.   INSP trimis de
(21 sep 2008, 17:40:34
DACA NU I-AR FI FACUT PLECACIUNI PRIMARUULI DIN RADAUTI AR MAI FI AJUNS INSPECTOR ACEST INDIVID? CINE ERA PANA SA FIE INSPECTOR? ACUM ARE CASA PE TRANDAFIRILOR IN RADAUTI DE 150000 DE MII DE EURO SI MASINA DE 13000 DE EURO. DE UNDE TOATE ASTEA? DIN SALARIUL DE PROFESOR DE LA GENERALA 5? NICIDECUM. INAINTE UMBLA PE JOS. AU BAIETII DOVEZI CU SPAGILE PE CARE LE-A LUAT DE CAND ESTE LA INSPECTORAT.
29.   Pensionari trimis de
(21 sep 2008, 17:43:51
si ce daca un biet profesor pensionar are cateva ore? isi mai cumpara cate ceva pe langa pensia pe care o are. dar mai bine ia spaga un inspector ca acest hot de ciordinciuc. altfel de unde ar avea bani de asa o casa

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei